|
![]() |
#2853 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
kakve sam ja gluparije prodavao za miljone samo jer su narančasti ili zeleni sjećam se još šljema helm of command kojeg sam za 15 miljona prodo a imo je valjda najgore statse ikad, sad nemrem ni 2m dobit za to ![]()
![]() |
#2854 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Drago mi je da zaradjujete :-) . Moj monk je profarmao Act3. Umjesto sword (dagger) and board, kupio sam jos jedan dagger s life on hit i sad dual whieldam. Zamijenio sam resolve runu s Guardian's path. Ovo je build: http://eu.battle.net/d3/en/calculato...gih!dUX!ZZcYba Imam oko 1900 life on hit, 18k DPS, 2.2 aps. Castam allyja, stanem se iza njega i przi. Uz dozu mobilnosti act3 je zahtijevan,ali igriv. Sweeping wind za AoE dmg, serenity za paniku i blind za 30% dpsa i stunanje. Spirit se dovoljno brzo dize da stalno okidam mantru, tako da uglavnom imam dodge oko 65%.
![]() |
#2855 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
2 legendary-a na hell 2 na inferno ali niti jedan nije nesto posebno, svi su oko 35k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 |
motion graphics freak
Datum registracije: Jun 2010
|
Pozz! Upravo mi je pao The Broken Staff: http://us.battle.net/d3/en/item/the-broken-staff Vrijedi li to išta? Isplati li se probati na RM AH? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2861 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
![]() mijenjaju se statsi samo dropovima nakon patcha, ne postojećim
![]() |
![]() |
#2862 |
Avocado
|
Nemoj srat, pa koji vrag :/ Znači da prodamo sve legendarye koji ne valjaju jer će ekipa dobivati "iste" ali bolje? Nema mi neke logike. Ak mogu nerfati brzinu napada na svim itemima, zašto ne bi mogli legendarye pojačat?
![]() |
#2867 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2868 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
Guest
|
sad gledam mail. prodao neku glupost po 3€ meni 1.7 nakon "nameta". Nije loše,malo po malo ![]() |
![]() |
![]() |
#2873 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Sav gold što skupim praktički ide u jewelcrafting ![]() Igru sam kupio zbog sebe, ali me u zadnjih tjedan dana počela prilično živcirati zbog "balansiranja". A ja jadan nemrem ni solo act2. Ono, itemi na kapaljku. Odradim sat vremena farmanja i dobijem jedan item sa required level 60, naravno, sranje. Ostali još slabiji. Taj magic find niš ne znači izgleda ![]()
![]() |
![]() |
#2874 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jel itko saznao, da ak se uzme ru verzija igre moze prebacit na EU, to jest da se jezik prebaci na engleski?vjerujem da ste vidjeli da kolega prodaje ru keyeve po dosta dobroj cijeni, a ja nakon sto sam igrao sa guest verzijom, zelim igrat full |
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Blizzard je deugi dan vec sredio da mozes samo na ruskom igrat. Ako znas cirilicu slobodno uzmi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ne pada mi na pamet bilo sto kupit za novce, pogotovo zlato jer ce mi igra onda vrlo brzo dosadit. MF meni samo podigne kolicinu plavog smeca i nista drugo. Neki dan sam pobro 3 legendary itema bez i jednog komada sa MFom. Danas cijeli dan igram sa MF gearom i nisam dobio ne legendary nego ni jedan item iznad 1500 golda. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.06.2012. u 03:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Da vec imam sve iteme koje zelim, ne znam sta bi radio sljedecih 12 godina do novog Diabla. Polako i strpljivo. Malo dropanja, malo AH i trejdanja i to je to. Bitan je put, ne cilj. Naviknuli smo se na igre koje se pređu u 2 dana pa sad kad treba 2 mjeseca skupljati gear za jednog chara, to se cini kao vjecnost ![]()
![]() |
#2880 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|