|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Dajte neke temperature vodenog.
Evo mojih usranih temperatura. Eh da..napisite i temperaturu vode !! Voda :: +10C od sobe CPU:: +10C od vode Jako lose ![]() Kak se vama to krece? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
CPU - 35°C (zima) -- 35°C (ljeti) -- nakon 6h 100% opterecenja. Sobna temperatura je uvijek ... oko ... 26-30°C (ljeti klima). PC je u potpisu. Vodeno je kucne izrade. Slika
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Madboy ona crvena kanta ti je zakon. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Koliko vidim s vodom hladis jedva 50akW tako da nije ni cudo kaj ti je temp tako mala. No imas imas killer kao i ja i moram ti reci da je tesko sranje jer ima preguste lamele i ako stavis ventilatore ne prolazi zrak na drugu stranu pa nist ne hladi. Meni je ipak preko 150W tako da mi sve to lose radi posto se voda ne hladi kako spada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Jučer je bio dan vruć za krepat a ja sam u potkrovlju bez klime. Moji su prašili po kompu cijeli dan. Očitanja po mbm logu kazuju mi max 44 na cpu. S obzirom da mi je sve oc-ano kolko već je, ja zadovoljan.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel imas mozda fotke hlađenja vode? Killera mislim? Meni se voda strasno grije, na 35C (soba 24) tako da mi vodeno "slabo" rado. Ajde mi molim te opisi kako hladis vodu, i fotkaj ako ti se da. ThX. Naravno ukoliko te zanima di su moji problemi fotkam ti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Imam samo ovo od slika hladnjaka. Kad sfotkam svježe, stavit ću. http://free-zg.t-com.hr/rinoa/index.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|