|
![]() |
#901 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
UF! pardon pardon pardon ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 21.03.2012. u 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne znam da li je bilo: God's Trance Playlist... Čovjek radi dobre playliste http://www.youtube.com/user/ChristianPheng |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Vidim da niko nije komentirao nove albume PVD-a i Ferrya. Da me neko prije par godina pitao za najdražeg producenta rekao bih baš njih dvojcu, a sad slušam njihove zadnje albume i gledam oko sebe šta da razbijem, ajd kod Paula ne pizdim toliko koliko kod Ferrya. ![]() Ok, prvo PVD, od 15 traka s albuma 5 ih mogu slušati dok su mi ostale dizale živac, prije njegove albume nisam slušao pjesmu po pjesmu nego kao album u cjelini (po mogučnosti smiksan) i uživao sam, bilo je tu svega iz EDM-a u najboljoj mogučoj produkciji. Ferry je posto čudna biljka, 14 traka na albumu, dve vrhunske trance pjesme (A Day Without Rain i Take Me) te ostatak prokleta komercijalna smeća. Volio je on eksperimentirati prije, al brate mili ovo je loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo jedan moj mixić, uglavnom iman neke ideje u glavi, amaterski radin ovo, tako da očekujem prijedloge/komentare/... YT verzija (sjebala mi je zvuk al ajde, ima publike) Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 30.06.2012. u 09:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Premium
|
Nisi trebao iskomentirati tracklistu dole, svak ko voli trance zna sve te trake, a ko nezna nek proba sam saznat. ![]() Uglavnom, ok je jer s klasicima nemreš nikako fulat, ja bih jedino zamjenio zadnje dvije pjesme pošto mi je Love Stimulation uz Rendezvous nešto najbolje za kraj seta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 | |
Banned
|
Citiraj:
Uglavnom sada ću napravit 2-3 goa/psy mixa, jer stvarno san naša dobru kombinaciju stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Banned
|
Zanimljivo, di san god stavio link samo pozitivni komentari ![]() Sljedeći je u pripremanju malo više goa & psy, ali iman odličan setup i za modernije stvari (ne AvB i ekipa, nego više no name) ![]() Stay tuned. |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() @baja - daj Goe da čujemo, ovo gore je ok za biginera ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#918 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Matt Skyer - Throwing Swords osobno nikad čuo za tipa ali stvar mu je fenomenalna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
|
Evo ti jedna još novija njegova, isto vrhunska, dobar je on. Vjerojatno nisi čuo za njega ako ne pratiš cenu malo bolje, jedan od boljih iz ove nove generacije trancera, došao je na scenu tek prije koje dve godine, a ove dve zadnje trake su mu i najbolje do sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Banned
|
Mislim da je ovo drugi singl, znan da su imali 1 ![]() Snow Flakes & Rishabh Joshi - Area 51 (Original Mix) EDIT: This years DJ Mag poll will be the cheesiest ever, no doubt. Hope at least some of the guys who produce great music will get there. - Nuera Volim kad ima još ljudi koji rade muziku, a nemaju za primarni cilj privatne avione ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Fali mi dobrog starog tranca, jer ima ko kakav link sa nekom listom pjesama? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |