|
![]() |
#1141 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ideš na viksu, zaboraviš čekić, opa, mob će poslužit još bolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1142 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1143 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno ti updajte nije napravio sve kako treba, kao i svaki drugi OTA update. Jedino rjesenje je probati staviti stock full firmware pa vidjeti kako radi. LINK Skini ovaj EXE file,sacuvaj podatke koji ti trebaju (imenik,slike itd) i pokreni ovaj exe i prati upute. Prije toga napuni bateriju. |
![]() |
![]() |
#1144 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ekipa, jel zna netko gdje kupiti kvalitetnu bateriju od cca 1900 mAh za Sensation? Pronašao sam nešto ovako: http://www.htcexpress.com/htc-batter...-usb-chgr.html Jel ima netko kakva iskustva? hvala
#1146 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
evo uzeo HTC One V, smišan mali uređaj. Slika na ekranu je odlična, bolja nego na One S, kamera od 5 MPx, bolja je od galaxy S-a, znači vjerojatno najbolja u toj klasi. Mobitel je čvrst, robustan, ima bradu i voli velike sise. ICS na njemu radi veoma fluidno, a bateriju ćemo još viditi. U svakom slučaju, fin komad uređaja. O kvaliteti izrade uopće ne treba pričati.
#1149 |
PRO
|
evo, uspjesno clocka htc one V na 1.9 GHz, mob je druga masina. antutu 3543 bodica. sad jos triba viditi bateriju, ali mislim da nece biti super izdrzljiva ![]()
#1150 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Poslao sam Sensation na reklamaciju zbog prašine ispod ekrana i čudne vibre,nešto kao da zuji kad vibrira,predao ga VIP centru jer je kupljen u VIP-u i oni normalno poslali u Agramservis. Sad sljedi problem,mobitel je predan u VIP 4.6,u ZG je zaprimljen 8.6,ne znam jesu ga slali biciklom po kuriru pa mu treba 4 dana do ZG,Jučer pošaljem mail Agramservisu da mi pošalju radni broj naloga i lozinku da vidim jel gotov mobitel jer je prošlo skoro 2 tjedna. Danas mi stigne mail sa brojem naloga i jako sam se "obradovao" kad sam pogledao što piše. Kao prvo:Status Vašega naloga: Čeka na servis nakon 11 dana još ČEKA na servis Kao drugo:Kvar Greška: Izgled / kućište, Opis greške: NE RADITI AŽURIRANJA, PRAŠINA U EKRANU, PREJAKA VIBRA , ZUJI. Vidljiva oštećenja: UREĐAJ CIJELI IZGREBAN, PRAŠNJAV Greška je izgled,kučište??UREĐAJ CIJELI IZGREBAN, PRAŠNJAV?? Mobitel nema ni jednu jedinu ogrebotinu,doslovno, a ekran ima samo jedva vidljive mikroogrebotine od prašine jer bivši vlasnik nije koristio foliju. Što sad da im napišem,na koju foru su oni to napisali i zašto? I piše još:Jamstvo: INW Što to znači?Google izbacuje samo jedan koristan rezultat u vezi toga a to je da je neki iPhone zamjenjen novim uređajem. |
![]() |
![]() |
#1152 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
To što čekaš toliko je vjerojatno zbog manjka rezervnih dijelova, a za to nije kriv Agramservis nego HTC koji nema dovoljno dijelova na stanju. BTW, ne radim u Agramu već dva mjeseca, da netko nebi pomislio da nisam objektivan ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1153 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali jako me ljuti ono Vidljiva oštećenja: UREĐAJ CIJELI IZGREBAN, PRAŠNJAV Ne znam zbog čega su to napisali kad je mobitel kao nov. |
|
![]() |
![]() |
#1154 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma lik na prijemu vidio prasinu pod ekranom pa napisao. To ti je nesto kao generic unos. Nemas brige, promijeniti ce ti kompletan display. |
![]() |
![]() |
#1155 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Pozdrav svima, buduci da ce izgleda morati na reklamaciju (opet), trebao bih Legendu vratiti stock ROM. Koji od ovih trebam skinuti? ![]() Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
Premium
|
Citiraj:
Jako loše al opet "normalno" pošto je to Rvacka... |
|
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1158 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Nebrandirani. Zaboravio sam staviti u onaj post link s ROMovima ![]() http://shipped-roms.com/index.php?ca...d&model=Legend Ovaj je ok, jelda? Nebrandirani, eclair. LEGEIMG_Legend_HTC_WWE_1.31.405.5_R_Radio_47.26.35.04_7.05.35.26L_release_126592_signed.zip |
![]() |
![]() |
#1159 | |
Premium
|
Citiraj:
http://shipped-roms.com/download.php...853_signed.exe |
|
![]() |
![]() |
#1160 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1161 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1162 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Najs ![]() Odličan uređaj kao allrounder, jedino mi se ta "brada" baš ne sviđa, kao i na originalnom Desireu. Zašto nebi točno prikazivao? ![]() Skoro pa svaki Desire HD je bez problema išao na 1.9 GHz, kako neće ići još moderniji uređaj? Je da bi baterija trajala pola dana ali ipak... ![]()
![]() |
#1163 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1165 | |
PRO
|
Citiraj:
Meni je ta brada baš smišna nekako. ![]() Ne znam, nisam mislija da ću imati ovaj mob, a sada kad ga imam, omilija mi je. Na defaultu (stock rom, stock kernel) zna štekati, ali čim ga se malo "pimpne", o mama... Ako neko želi mali, a odličan uređaj, ovo je definitivno uređaj vrijedan razmišljanja.
![]() |
#1166 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ipak si pomisa kruske i jabuke ![]() Citiraj:
Sa 1Ghz na skoro 2, lol... Anyway, very nice. |
||
![]() |
![]() |
#1167 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
pozz ljudi....vidim da je vec pisano o ovome nes, ali ovo sam drugdje pitao vec pa da pitam i ovdje jer sam skuzi da ja imam gadnih problema i sa wi-fi i sa ekranom jel ima itko problema sa signalom sa rutera ( wi-fi )....ja sam primjetio u zadnjih 2-3 tjedna da to nije to- ne valja nista....uzasno varira cak i kad sam skroz blizu rutera u istoj prostoriji, a cim se maknem u drugu prostoriju zaboravi na wi-fi, inace HTC ONE X imam od kad je dosao u VIP i prvih mjesec dana je bilo sve OK....pogledajte malo temu koju su pokrenuli na XDA http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1688538.... Koliko sam skuzio šta su napisali da se dogodi ili od zagrijavanja mobitela ili od drzanja u džepu radi samog dizajna i zakrivljenosti moba jednostavno se ti konektori za antenu odmaknu....probajte ukopcat wi-fi i stisnite mob s desne strane ( malo ispod settingsa - ima na linku objasnjeno - prvi video u toj temi) i vidjet ćete problem - signla varira od jedne crtice do full signala i obratno....moj je serija 23, a navodno se isto dogada i na 24. Ja sam mislio da se taj slabiji prijem putem wi-fi desio nakon update softwarea ali izgleda da je ipak problem hardverke prirode. za bluetooth nisam siguran jer ga ni ne koristim i nisam niti isprobavao. ajd ako neko zna da je neko reklamirao u servisu http://www.agramservis.hr/kontakt/kako_do_nas ili u VIP-u da li su mu mijenjali mob ili popravljali.....malo me muči sta je proslo vec 2 mjeseca od kupnje....pa neznam kako disu ovi u servisu ( iako koliko sam skuzio da su ljudima vani mijenjali za novi mob serije 25 ). Ocito im se desio veliki problem sa serijom 23 i 24....pogledajte temu na XDA od 03.06 do danas ima 101 strana sto je sve samo ne malo. ovo je problem http://www.youtube.com/watch?v=ox1qS...layer_embedded Zadnje izmijenjeno od: spawn. 17.06.2012. u 16:25. |
![]() |
![]() |
|
|