|
![]() |
#1111 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1113 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Guest
|
Uf je**m ti kozu. De nek ju ponovo upita! |
![]() |
![]() |
#1122 |
Guest
|
A lijepo je jutros govorio cimer: "Sve pare na Italiju, pa da skupimo odmah za školarinu do kraja života." ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
IMHO, nista neocekivano. na stranu ljubav prema nogometu i ljubav prema reprezentaciji i drzavi, ali ono, koga se zavarava? ona tekma, sto ja pilim i tu sam malo "prosuo pameti", protiv iraca? heh, evo jedne konkretne reprezentacije, pa da vidimo kako smo jaki i kako smo najbolji i kako smo prvaci........ a ajmo malo pogledati naprijed, kako ce tek biti protiv spanjolaca? ![]() a brojevi pokazuju, dva udarca (tj 3, mandzo je nesto "pucao" u blizi kut, sut boze sacuvaj). iako napad cak nije opet uopce toliko los, nije niti sredina, ali je obrana boze sacuvaj kubno! i nikako se nebi cudio da popijemo jos koji komad onako ko' iz one stvari, gol nista ekstra, jer nitko ne stoji uz igraca koji je napucao prema golu. no nadajmo se da ce doci onakvih ~10 minuta sto smo pokazali malo inicijative, inace skoro prvih 20 minuta je bilo viktorija 10/10...........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Guest
|
Citiraj:
Bilićev plan se prosuo kad je Španjolska Italiji "poklonila" bod, ostalo mu je samo da još malo narodu maže oči. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1126 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
probudim se, odgledam 10min i imam kaj za vidjeti ![]() 1. suđenje puno bolje nego na prošloj tekmi 2. naša repka ko da su 2 različite ekipe na terenu bez mogucnosti komunikacije 3. čudim se da nije već 2:0 za talijane s obzirom kak igramo 4. komentatori dosadni i ubijaju volju za praćenjem sa svojim "kaj bi bilo kad bi bilo", eh da mi je lcd tv i slovenija 2 da pratim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E moj Biliću...Schildenfeld, Strinić...Ćorluka na ovom mjestu i uludo potrošen Srna u takvoj formaciji...idi se ubij ![]() Naše šupke od "komentatora" da ne spominjem. Nebum dalje jer bi moral banat sam sebe ![]() Vidu i Eduarda tranu, možda i debelog ![]()
![]() |
#1128 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ovaj Strinić i Perišić su užas. Strinić općenito, ne kužim zbog čega je on uopće dobio poziv u repku ![]() a Perišić, očito nema dovoljno minutaže u Dortmundu, 3 Perišićeva zaeba u privih 10 minuta, koji su mogli biti golovi da je Balotelli bio precizniji ![]()
![]() |
![]() |
#1129 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1130 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Neigramo uopče lošije od onog šta samo igrali s ircima, al jednostavno talijani su klasa iznad i sad do izražaja dolazi naša prosječna igra..Jbt stvorila se eufoija ko da smo dobili brazil 3:1, a ne irce ![]() Modrić je na stand by-u ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1133 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Pojedini pasevi izmedju Talijana kao da imaju 5 igraca vise na terenu! Nedopustivo koliko se turisticki usetavaju pred golom, dok je obrana na metar iza ![]() Cosic/Stimac (ako sam dobro prepoznao glasove) su tandem iz pakla za prenos. Po 10 teorija imaju za svaku priliku i sipaju kako vjetar puse. Nisam znao da Stimac moze ovako biti dosadan. Talijani se previse mocno krecu za Kroejsu - nazalost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ma ne igraju talijani nista extra ali je istina da se puuuno bolje krecu, jos bolje postavljaju, sve odbijene su njihove, imamo srece sto njihovi napadaci petljaju, valjda ih iznenadilo koliko slobodnog prostora imaju pa moraju driblati sami sebe Edit: obrana je takva kakva je, bolje igrace nemamo, zato ce se veznjaci morati nametnuti i stisnut prema naprijed, inace smo bogini |
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sad bu kobog bilmez stavil Kalinića ![]()
![]() |
|
|