|
![]() |
#2641 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2643 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ma jok, meni su žešči teleporteri... igram sa wiz (47k health-a ,30k dps), sa svima se nosim na inferno/Act1 ,umirem par puta ,ovisno o afiksima monstera ,ali me teleporteri pošteno zayebavaju...
![]() |
#2644 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mene na actu 1 ne dira niti jedna elite komb, cak ni u co-opu kad igram sa padobrancima. Najvise volim hulkove u svim komb a najvise mrzim manju ekipu. Bez beda se mogu nosit sa neogranicenim kolicinama sa samo 35k heltha, pravim skillovima za dobit zdravlje nazad i oko 750 life on hit. Veci problem je sto nemam dovoljno zlata za kupit bolju opremu jer sam dosao do nivoa gdje mi ispod milju ili dve nema itema koji bi mi poboljsao bilo sto. Jucer sam dobio zeleni one hand samostrel sa ok damge, ugl nije los. Ak nekom treba prodam mu povoljno..Sad sam na poslu pa ne mogu stavit sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2645 |
|
"proletim" i ja doslovno kroz 70-80% mobova pa skoro ne okrznut,al su mi baš teleporteri gadni ![]() pošto sam ovisan o bježanju ![]() za gold imaš pravo , sad ili farmati Butchera do besvijesti solo, ili team-up sa nekim poznatim i koliko toliko poštenim/jakim likom ,nabacati NV i MF i čistiti Shimshire .... opet :/ odigrao sam par puta Public .....mrak mi dođe kad vidim lika sa 10-15k hp i 10kdps na Hell-Act4/Inf-Act1...više vremena sam proveo u revivanju ekipe , svi samo rush i padaju ko muhe ![]() do kraja Hell težine sam imao oko 10k dps i skoro 70k hlt...al čim sam zakoračio na Inferno...nono...nebu to tako išlo....a sve je prepre skupo...
![]() |
#2646 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3v/MT/3xmphAEx/stats.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2647 |
Guest
|
još "pola centimetra" do lvl 60 ![]() |
![]() |
![]() |
#2648 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2649 |
|
ma rasurim ja njih, samo mi treba duže...i koje umiranje više ![]() trenutni build http://eu.battle.net/d3/en/calculato...lRS!aYW!bYccbZ i sve se da fino počistiti , a frost nova za bežanje kada me okruže ili su blizu,tipa teleporteri ![]()
![]() |
#2650 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Svi koji su uzeli Rusku verziju znaju da je blizzard naknadno maknio engleski iz izbornika, sad je izasao hack koji to opet vraca, vise informacija na LINK, tj nije hack nego samo programcic koji mjenja jezik u postavkama s ruskog na engleski ili njemacki ili koji vec zelite u opcijama, nisam osobno isprobavao ali ljudi kazu da radi, ja jos ostajem na ruskom, taman sam se navikao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2651 |
Guest
|
konačno , lvl 60 i nephalem valor ![]() |
![]() |
![]() |
#2652 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nisi stavio koje skilove koristiš al vidim po 2 da imaš krive (passivne). Imaš passive koji stavlja svim ress broj najvećeg. 250 spirita nepotrebno za trošenje još jednog passivnog skilla. Nemaš štit, mjenjaj to pod odmah! Diži HP da kad dođeš na lvl 60 da imaš barem 20-25k, DPS barem 10k. Odredi si na gearu koji ress ćeš dizat i kupuj opremu samo sa tim ress i sa puno dext i vit. Bez love si a morat ćeš potrošit dosta da bi mogao igrat inferno. Za početak farmaj i ne troši lovu dok ne dođeš do lvl 60, koliko god to trajalo, bit će ti to muka ali vjeruj mi da je to najbezbolniji način. Imam ti ja dosta opreme ali za skoro sve treba bit lvl 60, dodaj me pa ćemo vidjet kaj se da napravit. Dodaj me Buljo#2517 i naglasi da si sa PCE jer inače niš ![]() Zasad sam dobio 2 legendaryja i 1 zeleni. ![]() I imam pitanje vezano uz AH: dal li je istina da kad se bida neki item nakon što netko povisi, pa se bida opet i nakon toga više nema mogućnosti dodatnog bidanja ako netko opet povisi (valjda je jasno ![]() Daklem dogodilo se više puta da bidam nešto, nakon mene netko bida i ja opet na to ali ako još jednom netko povisi item mi nestane sa "wish liste".
![]() |
![]() |
#2654 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ccc vidim buljo djeli savjete nebu dobro ![]()
![]() |
#2655 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Došetao ja lagano s dps (wannabe) barbarom do inferno butchera, bez većih problema rješavam manje više sve elite. Jedna od deset random kombinacija može biti toliko sjebana da više puta umrem, ali ništa prestrašno. Kad ono nikako ubiti Butchera, prokleti enrage i kad one vatre počnu šikljati. Ostane mu valjda 15% hp-a i to je to, čak i sa demon hunterom od 35k dpsa u partyu nismo uspjeli još, uvijek ista priča. Nemam ništa protiv da su bossovi zahtjevni i sl. stvari, ali ova MMO enrage mehanika me strašno nervira. Ssd me doslovno tjera da kupujem ultra skupo oružje sa 50% više dmg , samo da riješim jednog bossa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2658 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 |
Avocado
|
Butchera treba srediti nabrzaka, ja sam odsolirao maloprije u potrazi za dobrim itemima, ubio ga sa 10k DPS jedva pred kraj kad vatre šikljaju. Treba imat dosta resistancea, kojeg sam fala bogu digo sa mizernih 50-70 na 300 jer sam neku opremu promijenio sa potemkinom, tj on je donirao ![]() Smanjio se za 2.5k DPS ali zato imam 45k HP, 320 resista i šoram solo eliteove uz rijetko istrčavanje iz gužve. Očito je za inferno da treba imati resistance buildove. Teško je nać neš kad ne gledaš AH, al neka ![]() Sad sam pametan i skupljam stvari odmah za druge likove ![]()
![]() |
#2661 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
A što se tiče elite, stojim iza izjave. Većinu mogu proći da ne umrem ili 1-2 puta max. Naravno, uvijek se nađe neki Jailer, vampiric, shielding, arcane i sl. na kojem se umire višestruko ![]() Ressistovi su mi od 380 (najmanji) do 450 (najveći), za Act I više nego dovoljno. Act II neću još ni pokušavati, vjeroatno bi umro od onog waspa prvog i djece mu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
Premium
|
Jel tko za farm run na beliala? Dodajte me na bnetu dreic@email.t-com.hr ako zelite farm run sa 5 valora. Stavite PCE u note. Naravno inferno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Firecracker. 11.06.2012. u 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2665 |
Guest
|
umlatio beliala na hellu . barem 2 puta lakše nego na nightmare. Napravio sam sad sve likove i treba svakog dogurat do kraja inferna ![]() |
![]() |
![]() |
#2666 | |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ovisi, sto je barbaru ili monku resist, DH je DPS, jer DH jedino tako mozes, natuci ih prije nego te dohvate, znaci hit&run, nema neki smisao za njega raditi resist, eo prije se mucio u actI, sad s frendom barbarom koji ima oko 800-1000 resista act2 i act3 proletim jer on tanka, ja samo lagano cistim ko na streljani, imam ovisno o skillsetu od 80 do 100k DPS za sada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
Avocado
|
Naravno da ovisi o liku, ali svatko može u društvu još trojice proći inferno drugi i treći act, kad sam sam ne mogu doći ni do Maghde na ACT2. Mogu mislit kak se DH likovima sviđa vortex ili teleport ![]()
![]() |
|
|