Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.06.2012., 12:14   #91
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ma bez ovog Kao, oni se zbilja nadaju da ces zaboravit i ne imat, pa te hite na osnovnu tarifu. Frendu se dogodilo, pa je otišao odmah u tele2 i prenio broj na Revoluciju. Zato ponuda od Simpe djeluje mi zanimljivije, 30 dana koristiš, pa ako oces jos -aktiviraj si sam, nista automatski.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2012., 12:18   #92
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Ma bez ovog Kao, oni se zbilja nadaju da ces zaboravit i ne imat, pa te hite na osnovnu tarifu. Frendu se dogodilo, pa je otišao odmah u tele2 i prenio broj na Revoluciju. Zato ponuda od Simpe djeluje mi zanimljivije, 30 dana koristiš, pa ako oces jos -aktiviraj si sam, nista automatski.
I onda dodje 9. mjesec i kraj tarife, a ti si placaj jos par mjeseci normalnu cijenu u simpi :/
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2012., 12:21   #93
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
I onda dodje 9. mjesec i kraj tarife, a ti si placaj jos par mjeseci normalnu cijenu u simpi :/
S obzirom na nivo inovacija te brzinu promjena na našem mobilnom tržištu, mislim da ovo ograničenje od kraja 9.mjeseca definitivno nije prepreka za nekorištenje.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2012., 22:55   #94
trpi
Guest

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
ta tarifa "prejaka opcija" da...

ali ostaje kasnije sa svakom nadoplatom 50kn dobivas dzabe 1gb i 1000smsova, a ovih 50kn koristis za pozive i ostalo, meni dovoljno
"
1. Svi Simpa korisnici u razdoblju 3. travnja – 31. kolovoza 2012. godine ostvaruju pravo na sljedeće
pogodnosti u svakom kalendarskom mjesecu tijekom narednih 12 mjeseci:
 1 GB prometa i
 1.000 SMS poruka prema svim mobilnim mrežama unutar Republike Hrvatske.
Nakon što se korisnik u promotivnom razdoblju po prvi put nadoplati bonom od 50 kn ili više
(kombinacije bonova npr. 2 x 25 kn ne vrijede), korisniku se počinje dodjeljivati 1 GB i 1.000 SMS poruka
prema svim mrežama – i tako za svaku prvu nadoplatu u mjesecu bonom od 50 kn ili više tijekom
narednih 12 mjeseci dok je Simpa korisnik.
"
  Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno