|
![]() |
#91 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma bez ovog Kao, oni se zbilja nadaju da ces zaboravit i ne imat, pa te hite na osnovnu tarifu. Frendu se dogodilo, pa je otišao odmah u tele2 i prenio broj na Revoluciju. Zato ponuda od Simpe djeluje mi zanimljivije, 30 dana koristiš, pa ako oces jos -aktiviraj si sam, nista automatski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Guest
|
Citiraj:
ali ostaje kasnije sa svakom nadoplatom 50kn dobivas dzabe 1gb i 1000smsova, a ovih 50kn koristis za pozive i ostalo, meni dovoljno " 1. Svi Simpa korisnici u razdoblju 3. travnja – 31. kolovoza 2012. godine ostvaruju pravo na sljedeće pogodnosti u svakom kalendarskom mjesecu tijekom narednih 12 mjeseci: 1 GB prometa i 1.000 SMS poruka prema svim mobilnim mrežama unutar Republike Hrvatske. Nakon što se korisnik u promotivnom razdoblju po prvi put nadoplati bonom od 50 kn ili više (kombinacije bonova npr. 2 x 25 kn ne vrijede), korisniku se počinje dodjeljivati 1 GB i 1.000 SMS poruka prema svim mrežama – i tako za svaku prvu nadoplatu u mjesecu bonom od 50 kn ili više tijekom narednih 12 mjeseci dok je Simpa korisnik. " |
|
![]() |
![]() |
|
|