|
![]() |
#1051 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Više manje je sve bolje: Battery managment, memory managment, dotjeranost, optimizacija koda je puno bolja nego kod froya. Uglavnom, puno toga na "tehničkom" (softverskom) nivou. A šta se tiče unlocka sa home tipkom, ima programa za to. Nađi neki lockscreen program, vrlo vjerojatno da ima to u sebi.
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam kakvu ti tipkovnicu imaš kad tipkaš poruke, ali možeš podesiti hoćeš li klasičnu ili mobitelsku (više pritisaka na jedan broj da bi došao do slova). Moraš otići u Settings/Podešavanja da to podesiš. Sad nisam siguran je li to u dijelu podešavanja tipkovnice ili poruka. Pročačkaj. Uostalom, zašto postoji manual?
![]() |
#1053 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Imao sam davno prije google+ račun, koji sam izbrisao, ali mobitel mi povuče slike koje sam tada imao na tom accountu,i nema teorije da ih izbrišem? Dali postoji kakav ručni način za brisanje? Nexus S I još jedna stvar, imam Gosms aplikaciju i kad mi stigne poruka, trebala bi mi se pokazat ikona na mobitelu da mi je stigla poruka,jer imam instaliranu NoLED aplikaciju,ali ipak mi se ne pokazuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Premium
|
Ima li kakve šanse da se ICS 4.0.4 za SGS2 pojavi kod nas? Vani je izašao prije nego lokalni 4.0.3. Navodno poboljšava trajanje baterije i ispravlja neke sitne bugove (ne znam koje).
![]() |
#1059 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
boot loop
pozdrav! trebam malu pomoć oko samsunga i5500. jedan sam uspješno otključao postupkom navadenim ovdje. kod drugog sam napravio grešku na koraku 34. nisam iskopčao usb kabel prije restarta i sad se neće upaliti. pokaže se samo samsung logo i zatim se restarta i tako bez prestanka. download mod normalno radi i pokušao sam ODIN-om ubaciti originalni stock rom. ubacivanje je prošlo bez problema, no kad se je trebao bootati, opet ista stvar. čak i kad ga stavim na punjač, ne pokaže nu ikonu baterije kako se puni, nego se display samo pali-gasi. postoji li neko rješenje za ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Iako mogu tvrditi da 4.0.4 bolji od 4.0.3 a koristim custom rom i nema prisutnog AOS ( android os )
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Premium
|
Već je izbašen mod SGS3 kamere kojim se omogućava snimanje višim bitrateom, snimanje u toku razgovora kao i da volume tipka služi kao okidaš za fotić. Cool. http://hx-custom-roms.com/galaxy-s3-mod-hx-is-back.html http://www.slashgear.com/galaxy-s-ii...-mod-06232417/
![]() |
#1062 |
Registered User
|
Mišljenje za bateriju
Narode , ali stvarno ne znam dali je ova moja baterija ili aparat totalno u klincu. Ne izdrži mi 12-13 h. do 20-30 %. Jel s ovom potrošnjom to normalno ili je nešta u klincu drugo. Galaxy S2 WanamLite 12-stock- XXLP9, SiyahKernel v3.0.33 Ima li netko ideju za bolje . Ovo je glupo ne mogu slike postaviti ![]() ![]() ![]()
Galaxy S2 WanamLite 12 XXLP9, SiyahKernel v3.2.7.2+ Zadnje izmijenjeno od: Robijan. 07.06.2012. u 09:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Registered User
|
eee ajd koji predlažeš, probao sam svašta
![]() |
#1065 |
digi-media.org
Datum registracije: Aug 2008
|
LP Ima li netko,ili je upoznat sa mobitelom 'Samsung C3520' ? Inace,ja imam neki stariji siemens ..koji nema ni boju ...i apsolutno nisam u tim novijim mobitelima .. A ovaj upit je ponajviše radi mog brata,kojem treba pomoc ... Znaci,trebao bi ubaciti HR jezik na taj mobilni uređaj.Unutar njega ih je trenutno 7: EN GER NED POR ITA FRE SPA Firmware mobitela je: Dev.version: C3420xxkk1 CSC: C3520oxgkk1 Ne znam tocno cemu ovo služi ...A nesto sam citao na netu da je moguce ubaciti hr jezik,dogradnjom firmwarea sa hr jezikom ...Ima li alternativa ....... ? thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
digi-media.org
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
|
poz stavio sam na sgs zadnji nightly cm9 i sve 5 ne mogu vjerovati koliko je sve fluidnije u odnosu na gb iz prvog posta jedino sto ne mogu naci je ona opcija stavljanja kontakata na black listu koju sam imao na gb jel toga uopce ima u postavkama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
gledaš na krivom mjestu: http://forum.cyanogenmod.com/forum/3...g-galaxy-s-ii/
![]() |
#1073 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Imam Samsung Galaxy 5 (GT-I5500), u zadnje vrijeme je postao uzasno spor, kao kada imate spor komp pa nakon nekog vremena windowsi budu jako spori. Stalno mi blokira, prijavljuje da je SD kartica ostecena ili izvadjena (ispravna je 100%), ako ocita SD karticu i npr. idem pustit pjesmu zna se cesto dogodit da pjesma zablokira ili se cijeli mob smrzne. Pa sam mislio stavit neki drugi firmware/custom rom ili tako nesto, nisam nikada stavljao druge romove/firmware na mob tako da sam nov u tome ali mi se ne cini tesko. Gore je firmware 2.1 update 1 i taj je bio gore kada sam dobio mob. Koliko vidim po internetu cini mi se da je Cyanogen Mod (2.3.4.) dobar, pa me zanima jel ima netko iskustava s tim modom i opcenito jel netko stavljao custom rom na ovaj mob ili bilo sto drugo? Glavni cilj mi je napravit da mob ne blokira i da bude malo brzi, pa makar bio i standardni rom sa poboljsanim performansama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozdrav ljudi. Pretraživao sam malo temu, i nigdje ne mogu naći t-mobile stock rom za Galaxy s plus (nisam naravno mogao sve stranice preći, pa ako je već objavljeno moje isprike). Također, stavio bi neki costum rom, ima netko neki prijedlog?
![]() |
#1077 |
Registered User
|
wanamlite.com/2012/06/03/wanamlite-ics-xwlpg-v12-0-android-4-0-3-stable-blue-ics-stock-themed/#more-1645
![]() |
#1078 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#1080 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Pozdrav , Zamjenio sam uz doplatu Arc S za SG2 i zadovoljniji sam mada je i Arc odlican. Jedinio mi fali i zivcira okidanje kamere na SG2.Na Arcu sam mogao bilo gdje na monitoru pritisnuti a ovdje samo na onoj ikoni za okidanje. Bio bih prezadovoljan sa mobom da to mogu kako rijesiti tj podesiti!! Jeli netko zna da li se to moze promijeniti i kako!! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|