|
![]() |
#2491 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja tek 20 level, igra se laganini s wizardom, igra mi je izvrstna zasada, jedino je prelagana na normal tezini, zato jedva cekam vece tezine ![]() ima kakvih pametnih tipova, koje predmete ne prodavat,koje kupovat, na kojoj tezini pocet trosit preko AH i takve stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Hvala potemkinu na par odličnih itema za barbariana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sad sam odigro zadnji level prvog akta sa trojcom, realno hell igraca i ruka me boli od soranja. Ja se tucem sa 3 a njih 3 sa jednim elitom a na Butcheru su naravno svi izginuli i naravno da sam ga sam trebo ubit . Neka ekipa s ovog prostora. Od 5 puta je 4 slicna situacija i sve se vise ekipe sverca. Jedva cekam da mogu na drugi akt. Sad sam baci sve na resistance, regeneraciju, block i eskivaze. DPS mi je samo 8k ili cak manje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
U vecini slucajeva to ce biti samo weapon, a ponekad i nesto od ostale opreme. Ukratko, kao sto ti i rekli.. cim manje trositi na nesto sto ces outlevelat brzo, a uz ovoliko potroseno, to neces ni osjetiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ja sam krivo razvijao barbara.. igram se na hellu sa svima, a u infernu je kraj poslije 1acta. Sada bi trebao promjeniti 80% itema i potrositi 5m golda za napredak od mozda 1acta. ![]() Sada ce doctor na 60lev, pa cemo vidjet ko je gazda.. S doctorom je uzitak igrati.. Genijalan lik, dobivam dobre iteme, pao mi i legendary odmah u startu, za razliku od barbara gdje nisam dobio nista.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Problem je sto kad ih pravis tek svaki 10 ce vrijediti puno jer vecina kombinacija statova na itemu je za nikoga pa malo vrijedi.. jaci recepti moguce da su isplativiji, ali to ne znam posto nista nisam nasao pametno
![]() |
![]() |
#2506 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
a di nabavis recepte za kraftat legende? padaju random?
![]() |
#2508 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
@mamutarka Šta je potrebno za kraftat legende? Koji level mora biti kovač? Gdje nabavljas recepte i koliko ukupno košta izrada jednog? Izvini na previše pitanja.. ![]() Edit: hvala za odg mamutarka.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 05.06.2012. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
potreban je legendary recept naučit, level 10, random drop ili AH, izrada ovog mog helm of command šljema je 105 exquisite essence, 30 iredescent teara, 10 tome of secrets, 1 fiery brimstone i 150k golda
![]() |
#2510 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
a konkretno taj tvoj helm si kupio recept ili ti je dropao?
![]() |
#2515 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
DH, lvl 60, 30k health, 6000 armor, 11k damage, cca 100 resistance to all elements ... upravo završio skeleton kinga na infernu. Mislim da je inferno totalni promašaj ... osim golda i achievmentsi ne isplati se igrati. Dropovi su užasni, nema više lvl-up, dok igram se osječam kao da tratim vrijeme jer neki napredak na liku je praktički nemoguć bez AH. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Po meni je act 1 inferno ok, nije teško a ima dobrih dropova nakon 20 runova nešto će ti i past ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Igrao sad s nekim Kinezom jedno 4 sata. Prošli kraj 2 Acta i došli do zadnjeg questa u ACT III na nightmare težini. I lik nezna engleski, nego piše sa nekog prevoditelja, pola nerazumljivo, hehe. Ja njemu pišem na kineskom, neam pojma kaj sam napisao, niti da li je razumljivo, al uglavnom sporazumjeli smo se nekak. I pred kraj mene lik pita koliko je sati, ja kažem da je ponoć, a on kaže da je kod njega 6 ujutro. I onak nastavimo igrati, kad meni nakon 5 minuta pukne u glavu - kod njega 6 ujutro, a mi igramo već 4 sata ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Prvi legendary pao iz bačve na infernu u onim krvavim sobama prije Butchera. ![]() http://us.battle.net/d3/en/item/messerschmidts-reaver
![]() |
#2519 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja već na početku hella skužio da mi je oprema totalno smeće i da dalje ne ide jer pišam krv sa bilo kakvim championima. S obzirom da se još opirem AH-u, opcije su ili farmat nightmare, ili tuć po zombijima dok ne skupim stvari za upgrade kovača, ili krenut s novim likom i pustit monka da čeka bolja vremena. Ako ima neko ko je za co-op s novim likom ispočetka, neka se javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nakon kilavljenja sa barbom od 53 na dalje (cak sam mislio i odustati).....na jedvite jade sam dingao 60...I to sam morao farmat act 2 jer nikako nisam mogao proci act3 (cak nisam uspio ni do bossa doci...) i nakon sto sam dingao za jedno 350 hiljada sam kupio cijeli set armor + weapon....tako da pola itema od lvl 20 sam mogao baciti lolčina ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|