Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.05.2012., 12:51   #1
W.Digital
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
KMPlayer

Evo pojavila se nova verzija ovog odličnog besplatnog media playera, 3.2.0.0 >> http://kmplayer.en.softonic.com/

Nisam stigao puno isprobavat ali vjerujem da je i dalje ostao vrh, od novina vidim da je dodana 3D funkcija ali za to je očito potreban 3D monitor.
W.Digital je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2012., 23:51   #2
benitez
Registered User

benitez's Avatar

Datum registracije: May 2012
Lepo izgleda i dobar je samo meni izbacuje prozorcic sa greskom kada ga startujem. Prozorcic zatvorim i program normalno radi ali pri svakom pokretanju se isto desava i to na vise racunara
benitez je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.05.2012., 23:56   #3
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Bio nekad veliki fan ovog playera, sve tamo dok mu "navodno" razvoj nije stao na neko vrijeme prije jedno god. ili dvije. Ne znam kakve su točno codece sklepali sada u njemu, a nit me zanima da budem iskren no na default postavkama (EVR render) slika je mnogo blijeđa u odnosu na VLC i MPC-HC, u igri je bio x264. Koliko vidim instalira sa sobom i još nekakvu glupost bez pitanja tako da je vrlo brzo bio uninstall i zaobilaženje na neko dogledno vrijeme.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2012., 20:06   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
http://www.abload.de/img/kvm6dugp.png

Citiraj:
Autor dokis Pregled postova
Bio nekad veliki fan ovog playera, sve tamo dok mu "navodno" razvoj nije stao na neko
Sto je po tebi tocno u zastoju 'razvoja' ostetilo korisnike? Doista ne vidim sto bi htio (za sada) vise imati od super stabilnog 2.9.3.148? Radi bez problema 32/64 i nema mi sanse biti nasljedjen od icega jos dugo vremena.

Citiraj:
Autor dokis Pregled postova
slika je mnogo blijeđa u odnosu na VLC i MPC-HC, u igri je bio x264.
Konstatiras tek defaultnu razliku postavki izmedju nekolicine playera, u razlicitim postavkama. Barem KVM nudi bateriju podesavanja po zelji korisnika. Druga stvar, KVM + CoreAVC, kod mene daje perfektne rezultate.

Kao i browsere, volim sve playere imati dignute da mogu objektivnije vidjeti zasto i kako. Jedina zelja, koju tko zna kad cemo vidjeti, punokrvni je frame-stepping. VLC ga gura samo u jednom smjeru i autor kaze da ne vidi puno optimizma, a KVM, nazalost, nije bio glasniji po pitanju.

Navodno, navodno je BS player nesto po tome napravio, maneken izgledom, no stabilnost me bas i ne privlaci iz novijeg sjecanja.

Svejedno, zahvaljujem svima koji zele iz rajske 2.9x-ce, ici na novu verziju i javiti nam dojmove. Za sada, zbilja nemam ni jednog razloga napustati 2.9x - ni pod razno.

Citiraj:
Autor W.Digital Pregled postova
Nisam stigao puno isprobavat ali vjerujem da je i dalje ostao vrh, od novina vidim da je dodana 3D funkcija ali za to je očito potreban 3D monitor.
Kad ti bude zgodno, baci koji capture ekrana za Int/Ext decoder i reci mi najvazniji podatak :

Radi li control + page (<>) bez kasnjenja, glatko, kao na 2.9x? Ili uz ruzno kasnjenje, koje je krasilo naknadne beta verzije?

Zapravo, jedna probna verzija koju sam naivno zelio probati je cak imala override na kontrolama

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 01.06.2012. u 20:16. Razlog: zaboravio pitanje pokretacu teme
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2012., 12:42   #5
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Sto je po tebi tocno u zastoju 'razvoja' ostetilo korisnike? Doista ne vidim sto bi htio (za sada) vise imati od super stabilnog 2.9.3.148? Radi bez problema 32/64 i nema mi sanse biti nasljedjen od icega jos dugo vremena.
U večini slučajeva je loše za korisnike no pošto se radi o media playeru to i nema neke veze u ovom trenutku no osječaj da software koji koristiš više nema nikakvu podršku za razvoj i to u multimediji u kojoj stalno dolazi do poboljšanja i dizanja standarda me malo odbijao. Evo upravo si i sam spomenuo nešto novo, kako bi frame-stepping dobio player koji više nije u razvoju?

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Konstatiras tek defaultnu razliku postavki izmedju nekolicine playera, u razlicitim postavkama. Barem KVM nudi bateriju podesavanja po zelji korisnika. Druga stvar, KVM + CoreAVC, kod mene daje perfektne rezultate.
Pa da, govorim o default postavkama i isključivo internim codecima. Vjerujem da bi i MPC-HC s CoreAVC-om davao identične rezultate, uostalom i KMP, i VLC, a pogotovo MPC-HC daju toliko opcija u podešenjima da se kvaliteta na kraju više pretvara u subjektivni dojam. Ja trenutno furam MPC-HC+madVR+LAV što je po "stručnjacima" trenutno najjači setup, ne znam jel se u novom KMP-u može nešto takvog složit, a vjerojatno može no nije mi se dalo isprobavat kad već imam najbolje što se trenutno nudi.
doky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno