|
![]() |
#4202 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4204 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
TI OMAP 4430 |
![]() |
![]() |
#4205 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Motorola RAZR MAXX u Srbiji za 495€ http://t.co/gfyV4cyI–MAXX–Titanium-1869 ... a u HR nula bodova. |
![]() |
![]() |
#4206 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4207 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Danas mi se dalo skupit 15 min pa reko idem updejtat mob na ICS preko kompa(Arc S, službeni ICS), i updejtam ga ja lijepo, još mi oslobodio 50MB interne memorije ![]()
#4209 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako sam fulao podforum, isprika.. dogodio mi se cudan problem na xperia x10 mini pro.. screen se nece ugasit.. zalocka se i ostane "aktivan".. spreman da ga se otkljuca.. dogodilo se nakon sto mi se nocas ugasio zbog prazne baterije, takovg sam ga praznog i ugasenog napunio, upalio i od tada nece zaspat.. ista je stvar kad manualno uasim screen.. ostane ugasen i nakon pol minute cca se upali.. bilo bi mi to i oke, al naravno izdrzat ce ovako koji sat najvise.. pa ako se netko susreo sa problemom il sumnja na nes, zahvalan na svakoj pomoci! |
![]() |
![]() |
#4210 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#4211 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4212 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#4214 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Specke izgledaju ok po netu. No vidim nema root, nema custom romova. Opcenito ne vidim bas niti jedan review ni slicno. |
|
![]() |
![]() |
#4215 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#4216 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#4218 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#4219 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekako mi slabašno zvuči tih 650MHz. Imam feeling da će biti laga k'o u priči kada se stavi gore malo aplikacija.
#4220 | |
Hejter
|
Citiraj:
po ovom tu linku, mobitel ima dosta toga kaj na tele2 piše da nema. plus zanimljivo mi zvuči ovo da ima dva procesora, jedan za modem jedan za aplikacije, neobično nema kaj. |
|
![]() |
![]() |
#4221 | |
JDM
|
Citiraj:
EDIT: Kad je to doslo na trziste? Vidim na ebayu da za to nema ni screen protectora... |
|
![]() |
![]() |
#4222 |
Premium
|
Ta spika o 2 proca ne drži vodu. Vjerojatno se radi o gpu, a ne modem procu. Što se tiče dual SIMa, kod teleta postoji kvaka - glavna kartica (SIM1) mora biti od teleta, a druga nije bitna.
#4223 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#4224 |
Premium
|
Jok EDIT: o tome se ovdje govorilo kada su u pitanju bili neki dual SIM Samsunzi. Možda je tele promijenio politiku, ali ne vjerujem. EDIT2: našao post http://forum.pcekspert.com/showpost....9&postcount=40
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 29.05.2012. u 19:57. |
![]() |
![]() |
#4225 |
JDM
|
Ovaj mobitel je odma drugi dan nestao iz ponude ![]() Brijem da je neka greska u pitanju i da nije ni trebao biti ponudjen... |
![]() |
![]() |
#4226 |
Hejter
|
To i ja mislim, jer sam ga naručio preko webshopa dok ga je bilo na webu, stigao je onaj automatski mail ali ništa više, i nitko se ni ne javlja, tak da nema ništa od toga. |
![]() |
![]() |
#4227 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Frend je kupio preko Njuskala mobitel - Desire i ne radi kako treba. Ugl. kad se ugrije ugasi se i krene se paliti i tako x puta, dok mu se ne izvadi baterija i dok se ne ohladi. Probao sam ga rootati da probam Froyo zamijeniti sa modanim Gingerbreadom, ali nije islo, pri kraju nesto zapne, dobijem clockworkmod, ali nije funkcionalan jer pise da nesto fali... Na Youtubeu sam vidio neki video sa istim simptomima i lik je napisao da je slao HTC-u mobitel. Mene zanima postoji li kakva solucija osim bacanja u smece? Jer mobitel nema garanciju, a sve ostalo radi kako treba. Radio sam i factory reset, ali ne radi, opet je ista stvar. Na raznim forumima sam nasao samo neke preporuke, ali nista konkretno. ![]()
#4228 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Crkla ploča. Nema spasa. |
![]() |
![]() |
#4229 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
imam problema sa promjenom SD kartice. mobitel je sony ericsson xperia mini pro. s njim je dosla kartica od 2GB, i sad u mobu na njoj pise da je slobodno 622mb od 1.81GB. e sad kupio sam novu karticu od 8GB, i kopirao sam sa stare sve na komp, ali na komp mi se prebaci samo 400mb. sta je sa ostalim? jel to mob zakljucao nesto jer nevidim ih ni sa upaljenim hidden folderima. jos jedan problem, kad sam isao tih 400mb prebacivati na novu karticu u mob, sve zvukove iz navigacije mi je ubacio pod music, i sad ih imam milijun na playlisti, jel se moze to nekako sve pomaknuti ili izbrisati. |
![]() |
![]() |
#4230 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Moguće da su ti dobar dio tih podataka aplikacije prebačene na sd koje se nalaze u .android_secure folderu koji je "prazan" kada gledaš iz windowsa. Mislim da je vidljiv iz linuxa pa probaj na taj način napraviti backup kartice. Ne koristiš custom rom/ext particiju? Malo mi je sumnjivo da tolika količina podataka mogu biti samo aplikacije osim ako u pitanju nije cijela ext particija puna svega i svačega. Pitanje je da li bi ti se mob i bootao nakon promjene kartice pa... Tisuću pitanja, nula odgovora ![]()
![]() |
|
|