|
![]() |
#2911 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 31.05.2012. u 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2912 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2913 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#2915 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
jako je dobro ispravilo fish distorzije ![]() EDIT: btw. koliko si platio fish i koliko te na kraju ukupno izaslo? ![]() btw. jesi to pojacavao onaj lokalni kontrast? Zadnje izmijenjeno od: reboot. 01.06.2012. u 10:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
the letter
|
Misliš clarity? Vrlo vrlo malo. Ako ti je poznata ta kontrola iz Lightrooma 4, clarity je na +5. Zapravo sam se najviše fokusirao da pogodim ekspoziciju i globalni kontrast. I to najviše na nebu. Ovako nisko sunce daje vrlo zanimljive teksure na NY. Pogotovo zato što su ulice raspoređene istok - zapad pa se dobije dojam ogromnog kontrasta.
![]() |
#2917 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
the letter
|
Ne znam ja radit HDR ![]() Sve što radim su tweakovi u Lightroomu... Evo jedna CB s Empire Statea pogled na jug. U daljini se nazire 1 WTC još u izgradnji... Po sredini Flatiron Building. Široka ulica koja se vidi kroz sredinu fotke je 5. avenija. Ulica koja se vidi na donjem desnom dijelu slike i križa se s 5. avenijom kod Flatirona te nastavlja dalje na jug je Broadway. Eto, malo školice ![]() ![]()
Exception up = new Exception("Illegal operation."); throw up; Zadnje izmijenjeno od: doublev. 01.06.2012. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 | |
Premium
|
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Premium
|
danas bas nesto trazio, pa nasao neke slike od prosle godine s mora....obozavam polarizacijski. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2921 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2927 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#2930 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#2936 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
imam jedno pitanje vezano za izradu fotografija,danas mi se dogodilo da studio u kojem izrađujem fotografije za svatove mi je umjesto 210 fotografija za izradu napravio samo 130 a ostale izgubio,automatski nemogu popuniti book niti isporučiti svatove,naravno vlasnik tog studia mi je rekao da to nije njegova krivica(naravno ![]() Zanima me dali netko zna gdje bih mogao dati izrađivati fotografije ali da su ljudi ozbiljni i po kojoj cijeni? Može biti i zagreb poslao bih mu fotke poštom ili mailom i pa da mi ih šalje natrag i po kojoj cijeni? hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da ti je najbolje da pitaš u Badrovu. S njima sam uvijek imao super iskustva, a i djeluju mi najozbiljnije kod nas pa bi se možda i moglo dogovoriti slanje fotki. Zadnje sam dao izraditi fotke za izložbu u foto studiu centar u ilici i ispale su super, pa preporuka i za njih.
![]() |
#2939 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Flavia Solva je dobra, imaju i dobre i ne preskupe Henzo albume.
![]() |
![]() |
|
|