|
![]() |
#2161 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
pa builda otprilike nema samo ima nekih s kojima mozes proci skoro sve naravno da ti build ovisi i o itemima koje imas evo npr ovo mi je za wizarda s kojim se moze sve skoro preci http://us.battle.net/d3/en/calculato...RjO!Ydf!cYYbaY naravno da mi build ovisi o opreme npr da imam sjekiru koja radi puno veci damage ali puca puno sporije nebi imao familijara ni za zivu glavu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Guest
|
najbolji je barbar , ali najgori su vampiric -resistance - ovo-ono mobovi. Kod njih pomaže samo strpljenje- |
![]() |
![]() |
#2164 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Premium
|
ah, svatkome je nesto najgore i jos ovisnost o itemima i skillovima... npr netko tko je ranged i bori se protiv elite koji ima invulnerable minions koji stalno okruzuju onog po kojem treba pucat ili netko tko je melee pa se bori protiv desecrated pa ne smije stajat pokraj njih da ih tuce sve ima svoje recimo meni je jedan item samo promjenio gameplay totalno cizme koje daju +13% movement speed potpuno druga igra potpuno druge stvari radis, promjeni build, prilagodi, igraj drugacije ili npr da bi wiz imao ikakvu regeneraciju ako nema iteme za regeneraciju mora potrosit pasivni i aktivni skill da bi imao koliko ono 120 hp regeneracije ili koliko vec e sad da ima par itema koji mu dovoljno regeneriraju hp-a onda ima druge opcije -otprilike mu se dva skilla otvaraju ja koristim s wizardom teleport - fracture energy armor - force armor hydra - venom hydra familiar - sparkflint magic missile - seeker arcane orb - tap the source pasivno illusionist glass cannon galvanizing ward daje mi da se teleportiram preko zidova kad se borim protiv wall in neprijatelja kad me netko povuce i lupi proradi illusionist i mogu se opet teleportirati force armor osigura da mogu prezivit jedan hit i izvest sve to onda taj fracture stvori te iluzije sto nije tako lose da kad se teleportiras nesto odvlaci paznju, taman da te ne doceka netko drugi i imas sanse da prezivis da ne lupi odma tebe i dokrajci nakon sto si taman pobjegao hydra mislim da je jasna, postavis ju i ona puca dalje dok ti gledas kako ces prezivit ovi sto zazidaju ti onda ne smetaju postavis hydru i teleport preko zida force armor otprilike osigura da mozes prezivit jedan hit od skoro bilo cega znaci povuce te u act-u 1 zombije koji ima vortex i lupi ili te privuce butcher i lupi dodje ti na isto, prezivio si i imas fore teleportirati se dalje jer te je lupio i imas illusionist zato ti najveci problem cine mali brzi neprijatelji i ranged, jer jednako te ubije kostur kad te pogodi dva puta s strijelom ko sto te ubije butcher kad te lupi dva puta, a isto tako te ubiju iz drugog udarca i oni mali kojih ima na desetke koji skoce s jednog kraja mape na tebe i lupe te kao i mortar, ako stojis na mjestu umres od druge bombe mortara, a naravno da ih ispaljuje po 5-6 komada jedan neprijatelj galvanizing ward i dalje koristim jer iako je to 120 hp-a lijecenja taman uz sve ostalo sto imam mi daje da se borim protiv reflect damage i vampiric taman da ne ubijes sam sebe tako sto pucas po njima a imam i rukavice i oklop regeneraciju, tako da ono gledam koliko mi je potrebno familiar stoji tu jer preferiram oruzje koje brze puca od onog koje ima veci damage a familiar puca kad i ti pucas tako da mi odgovara isto tako je i na arcane orb -tap source tako da bi mogao ispaliti ih vise komada jer imam oruzje koje brzo puca, a sta mi znaci sto imam oruzje koje brzo puca ako mogu ispalit dva puta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Kao sto sam rekao, vidio sam to uzivo, igrao sam sa likom koji vozi ovakvog doctora, to je strasno sta covjek radi.. ![]() Citiraj:
![]() Pasivni skilovi kod barbara donose dosta ako si stavio ono sto odgovara tvom liku.. Nisu svi barbari isti, ovisi kako si ga gradio.. http://us.battle.net/d3/en/calculato...VkP!bdU!cccccc Moze dogovorit cemo se za ovo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Fully buffed (gruesome feast, soul harvest) si DPS podignem sa 5300 na 11+k, medvjedi crittaju za 20+k, melju sve pred sobom. Što da kažem, ovaj fun build će ostati duže vremena, barb trži za menom i bere loot maltene samo ![]() Može, addaj me ingame, battletag u sigu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2171 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#2174 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
1)Black mushroom-Act I-Cathedral lvl 1(sve receno bude hrpica crnih gljiva na podu) 2)Leoric's shinbone-Act I-Leoric's Manor(pogledati kamin ispod slike leorica) 3)Wirt's bell-Act II-Caldeum Bazzar(ima za kupit od onog djeteta trgovca,100 000 golda) 4)Liquid rainbow-Act II-Mysterious cave(spawna u Dalgur Oasis spilja,poseban mysterious chest dropa samo to) 5)Gibbering gem-Act III-Caverns of Frost(spawna van utvrde spilja,posebni monster dropa kad crkne) 6)Staff of herding plans-Act IV-Silver Spire(Izual dropa) Naravno dropovi i mjesta su random generirani tako ak ih nedobijete restart pa ponovo. 100 000(wirt's bell)+50 000 g izrada kod blacksmitha normal staff. Plan za sve sljedece tezine na toj tezini kupit u actu III Quartermaster prodaje za 1 gold. Nightmare-200 000 g Hell-500 000 g Inferno- 1 mil. g Ulaz se nalazi izmedu tristrama i new tristrama(baze jel) ima kostur od krave pored litice iz koje isijava crveno svjetlo. Zadnje izmijenjeno od: Hellhound. 29.05.2012. u 14:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo LINK sto treba i gdje sve pokupiti, ja biser imao 3 gljive i dva liquid rainbowa pa bacio jer su mi smetali u torbi, i nakon dva sata procitao zasto sluze, ono mislim, a nosao ih u torbi 5 dana i nisam znao sto s njima. Znaci aako nadjete nesto sto se nemoze prodati ostavite, ko znas cemu moze posluziti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ja dobio na normal bio neki page 23. jel zna ko cemu to služi?! ne može se prodat.
![]() |
#2178 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Jel ima jos mogucnosti kupiti samo cd key za diablo? Probao sam na par stranica od kud su ljudi narucivali sve je rasprodano. Ako slucajno znate stranicu da mi javite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ljudi, jeste skužili da ovi što su kupili CE, da im lik ima krila i da dobivaju puno bolje iteme.. I da nisu imali nikada nikakvih problema sa mrežom.. Ipak su povlašteni bar malo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2180 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
I moze se tak dobivat stranice dnevnika.Kolko cujem to nema neku poznatu svrhu jos.Al nikad neznas. ![]() Citiraj:
![]() Pa za krila svak zna koji je pogledo sta collectors nudi.A za iteme i mrezu neznam.Do tell kak bi rekli.Al koliko sam vidio dosta njih je dobila CE s zakasnjenjem tak da su mozda sortirali do onda. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2182 | |
Avocado
|
Citiraj:
Ali za ovo drugo, da nikad problema s mrežom, to ti mogu potvrditi i baš mi je drago da mogu igrati kad ja to želim i mogu, a ne da moram bjesomučno pasteati lozinku i stiskati enter ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
također, gotovo svi moji s kojima igram su dobili legendarye, zelene set iteme, dok sam ja duvao cev ![]() a sa logiranjem sam imao iste probleme ko i drugi (error 37) to si vjerojatno izmislio ![]()
![]() |
#2185 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
dok je zeleno dobro je, rijetko mi je na 60 ko u ostalim blizzard igrama, najviše se kreće od 150-200 vjerojatno će to rješit sutrašnjim 1.0.2 patchom (nada umire posljednja ![]()
![]() |
#2187 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#2188 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma postoji, ja sam skinuo (englishUS), a ne englishEU.. Sad sam prebacio u options i piše mi da je novi patch izašao, i stisnem ok, i piše mi diablo allready running, i game is up to date, i pokrenem, i opet da je novi patch :S |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|