Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.05.2012., 13:43   #2131
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Startajte si taj quest "Find the stranger." (ili kak se već zove) od početka tako da morate i onog wardena ubit. Taj mi svaki put dropa minimalno dva žuta itema i brdo plavih. Što je najvažnije, žuti su uglavnom bili dobri i utopiio sam ih za dobre pare na AH ili ih nosim.
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 13:57   #2132
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Upravo sam na Actu III ( Nightmare) kod onih "Machines of war " .... eee oni "Herald of pestilence" s onim svojim kurč**ima tako me dmg da padnem odmah :O
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 15:01   #2133
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Upravo sam na Actu III ( Nightmare) kod onih "Machines of war " .... eee oni "Herald of pestilence" s onim svojim kurč**ima tako me dmg da padnem odmah :O
pretpostavka je da si wiz ili dh
zakljucak je - nemoj stajat na mjestu
i da nisi, svaka klasa ima neku vrstu brzog kretanja
monk se zaleti na nesto, wiz se teleportira
dh potrci, barbar skoci, wd odleprsa kao duh
svako ima svoje, ako nisi dovoljno brz da pobjegnes tom -koristi skill
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 15:33   #2134
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor Deathclaw13 Pregled postova
pretpostavka je da si wiz ili dh
zakljucak je - nemoj stajat na mjestu
i da nisi, svaka klasa ima neku vrstu brzog kretanja
monk se zaleti na nesto, wiz se teleportira
dh potrci, barbar skoci, wd odleprsa kao duh
svako ima svoje, ako nisi dovoljno brz da pobjegnes tom -koristi skill
barbar sam...ma dobro izbjegnem bez skillova, al opet nekako meni to pretesko ide u nightmeru :O frend kaze da bez frke prosao :?
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 15:43   #2135
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Sorry sto prekidam raspravu, gdje ima za kupit vulgaris box edition D3 trenutno? Jel zna netko jel stiglo u Algoritam? Pitam za ZG, treba mi jedan D3 za poklon...

Staro 28.05.2012., 15:56   #2136
Full Throttle
Premium
Moj komp

Full Throttle's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Harvey Norman
Full Throttle je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 17:08   #2137
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Piše malo ranije da je bilo u harvey normanu i u tisak medjima tako da pregledaj malo!

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 19:17   #2138
Columbo
Registered User

Datum registracije: May 2012
Rijesio Normal tezinu s Barbarianom. Level 32 sam. Idemo sad na nightmare.
Columbo je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 19:19   #2139
KrunoSTc
Owner

KrunoSTc's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Bok dečki,kao veliki fan diabla sprječava me moj laptop. Bar mislim! Ako uzmem igru da li cu ju moci vrtjeti na svome? Radi se o ovoj konfiguraciji Toshiba laptopa. AMD Turion 64 x2 2.00 GHZ, 2 gb rama i ati mobility radeon hd 2600. Po min.zahtjevima "možda" na low detaljima. Što vi iskusni mislite ili je ipak vrijeme za novu konfu?
Thx
KrunoSTc je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 19:32   #2140
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor KrunoSTc Pregled postova
Bok dečki,kao veliki fan diabla sprječava me moj laptop. Bar mislim! Ako uzmem igru da li cu ju moci vrtjeti na svome? Radi se o ovoj konfiguraciji Toshiba laptopa. AMD Turion 64 x2 2.00 GHZ, 2 gb rama i ati mobility radeon hd 2600. Po min.zahtjevima "možda" na low detaljima. Što vi iskusni mislite ili je ipak vrijeme za novu konfu?
Thx
Na low će raditi ... za ostalo trebaš bolju mašinu
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 19:38   #2141
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Na polovici ACT III nightmarea, igra mi nije nešto posebno teška, našao sam svoj skill tree koji radi odlično.

http://us.battle.net/d3/en/calculato...ijQ!cUW!YZbbba

Pogledao sam neke nove pošto sam tek 48 lvl i ima materijala za promjnit neke stvari.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 19:47   #2142
Deathclaw13
Premium

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Na polovici ACT III nightmarea, igra mi nije nešto posebno teška, našao sam svoj skill tree koji radi odlično.

http://us.battle.net/d3/en/calculato...ijQ!cUW!YZbbba

Pogledao sam neke nove pošto sam tek 48 lvl i ima materijala za promjnit neke stvari.
napomena, u options imas elective mode
i onda mozes koji god skill oces stavit di god oces
meni se npr na monku svidja ovako nesto
http://us.battle.net/d3/en/calculato...XYQ!ZXY!ZZbZaa
Staro 28.05.2012., 20:03   #2143
Sanogo
Premium
Moj komp

Sanogo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Ja sam isto sa barbarom level 49, svom srećom pa me izvuće stun, earthquake, i šoranje frenzijem onda ignore pain, wrath of barseker i revange, ako ih je previše onda bježim i jednog po jednog.
Sanogo je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 20:10   #2144
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
izvuce vas isus krist i marija žena na infernu kolko retardirano bokte :/
Staro 28.05.2012., 20:10   #2145
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor Deathclaw13 Pregled postova
napomena, u options imas elective mode
i onda mozes koji god skill oces stavit di god oces
meni se npr na monku svidja ovako nesto
http://us.battle.net/d3/en/calculato...XYQ!ZXY!ZZbZaa
Hvala, daj mi reci kak se snalaze primary i secondary ovako kak si ti stavio?

Nisam znao za elective mode, tnx!

Jedino kaj bi izbacio je možda aly, serenity je odlična stvar, besmrtan si par sekundi, izvukao me bar 100 puta.

EDIT:
Danko86 lakše malo sa jezikom.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 28.05.2012., 20:19   #2146
Deathclaw13
Premium

snalaze se super
ovaj prvi tuce ko blesav i skoro pa radi damage ko seven sided strike, nisam bas ulazio u zesce proucavanje i sve to
ali ugl tako kako sam stavio s tim prvim mos mlatiti single target poprilicno dobro, a nije ni da steka za vise njih jer ima onaj blow koji lupi na kraju tog serijala udaraca
ovaj drugi je za mase (nije ni da ga nemos lupit kad se boris s jednom metom posto ih uspori i smanji damage)
najjaca stvar je sto oba skilla strasno brzo donose spirit pa si otprilike stalno prepun (otprilike mozes konstantno lupat mantru da ti se pali svake 3 sekunde a mantra daje dodatni bonus taman za to vrijeme), imas dva skilla koji ti donose spirit
umjesto da imas npr jedan koji ti donosi kojim lupas po jednom liku i onda koristis npr round kick koji trosi spirit za mase
ovo je puno bolje
edit:
iz ovog builda koji sam ja stavio bi mijenjao blinding flash ako mi se svidja nesto drugo, npr serenity bi koristio umjesto toga kod bossa npr, azmodan npr, sta ce mi blind ako to ovaj nece dozivit, a serenity mi taman da da aktiviram kad treba malo dati se u bijeg - ili dok se ceka da prodje cooldown na healing skill-u
Staro 28.05.2012., 20:30   #2147
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Hvala, budem probao dva primaryja, zasad ovo moje funkcionira odlično, nightmare mi je zabavan ali ništa posebno težak.
Budem vidio kak će hell biti nakon ovog.
Koji si sad lvl? DPS? HP? Oružja? I zanima me koliki ti je attack speed?

žmnpp
Staro 28.05.2012., 20:49   #2148
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Meni osobno OVAJ build rastura uz adekvatne weapone (DPS mi ~2400 trenutno, 13k HP-a)

Solo čistim kompletne sobe, eliteovi padaju u roku pola minute kakvi god bili.
Primary čisti sve pred sobom i istovremeno pošteno diže mi armor, secondary je za brzi teleport do enemyja (posebno dobro radi kod treasure goblina) i mlaćenje jačih enemyja uz povremeni primary za armor.

Tail kick radi masivni damage svemu oko mene, parput i nema ničega živoga okolo. Seven-sided strike je dobar za dokrajčivanje elitea koji su potkraj helta ili jednog jakog enemyja (kao bonus je i da si tu sekundu i nešto neranjiv), mantra of healing je za HP regen mene i team membera, a mystic ally pa za dodatni masni damage koji ne košta spirita poslije summona.

Od passivi uzeo resolve (dok radiš damage primaš 25% manje štete), seize the initiative (lijepo mi podigne armor sa dexterityjom, na što još kasnije ekstra diže mi primary attack za 50%) i guardian's path (zbog dual-wielda mi diže block za 15%).

Sad sam level 49 potkraj NM-a, slobodno me dodate za povremeni play, battletag mi je u sigu...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 20:52   #2149
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Zadnje poglavlje treceg acta mi je nemoguca misija. Odmah na ulazu u spilju ne ceka 6,7,8 eliteova i to velikih i malo manjih i nema sansi. Barb je na 60 ali ne pomaze. Izgleda kraj osim ak ih ne zaobidem..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 21:44   #2150
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da se ukljucim u raspravu, igram s barbarom, trenutno lvl60 na Hellu sam, kod Diabla, evo dvaput poginuo, prvi put takoreci odma, drugi put me moja sjena raspistoljila. Ali pasce on ako ne danas onda sutra, mogu reci da mi je najveci problem bio Izual, jedno 20tak puta sam poginuo, jedno 5puta je ostao na cca 2-3%, poludio sam. Uglavnom i on rijesen prije sat vremena, sad glavni i odgovorni jos ostao. Igram solo, sve misije sam, uglavnom Hell je lagan, osim pokoje Elite ali i oni se daju sredit pametnom taktikom. Bas me zanima kakav je Inferno, jel ga tko igra ? Sto treba imati, meni je trenutno Life na oko 39k a dmg oko 14k, za Hell i beastove u njemu vise nego dosta.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 22:13   #2151
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Kak si preso ovu druzbu

Ne moze im se ni pobjec jer ih iza ima gomila. Ne moze ih se ni razdvojit dovoljno dugo a de ne kazem da ih ima jos 5,6 manjih sa strane kaj nisu linkani ali isto elite.
Staro 28.05.2012., 22:50   #2152
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
kakvi su to, svaki champion pack ima svoje sposobnosti (illusionist, desicrator, vortex, extra health, plague, naravno, ne samo jednu nego više ....)

na nekima se vajpa više, na nekima manje, al svi padaju
Staro 28.05.2012., 23:03   #2153
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Kak si preso ovu druzbu

Ne moze im se ni pobjec jer ih iza ima gomila. Ne moze ih se ni razdvojit dovoljno dugo a de ne kazem da ih ima jos 5,6 manjih sa strane kaj nisu linkani ali isto elite.
koristi potres skil, onaj kad pod pocrveni,vidim koristis bersekera, ja njega kad sam s sefom 1vs1 samo, a Elite ako stoje blizu tebe padaju bez problema, udaraj samo po jednom, ako i pogines brzo se vrati i udaraj po onome koji ima najmanje zdravlja (stisni v u igri da vidis), a pobjeci se uvijek moze, probaj ih navlacit, ne se zaletit nego trojicu po trojicu, ako neide, level nanovo pa mozda bude bolji raspored, ali bi moralo moci, evo mene Diablo i 9 put na Hellu opalio solo, ali zamalo sam ga, zamalo, mislim da ga ostavljam za sutra, nemam vise volje ginut
Staro 28.05.2012., 23:27   #2154
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
odigrao sam danas Pony level na normalu.. Kako odigrati isto na nightmareu?? Imam Staff of Herding!! Jel tko probao??

Kod ovih elite enemija nema previse taktike ako imas barbara.. Jednostavno su prejaki kad ih je 3,4... Recept je ubijati jedan po jedan do lev60.. Onda ide lakse..
Staro 29.05.2012., 00:56   #2155
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
odigrao sam danas Pony level na normalu.. Kako odigrati isto na nightmareu?? Imam Staff of Herding!! Jel tko probao??

Kod ovih elite enemija nema previse taktike ako imas barbara.. Jednostavno su prejaki kad ih je 3,4... Recept je ubijati jedan po jedan do lev60.. Onda ide lakse..
Trebaš kupiti recipe za blacksmitha za 1g kod quartermastera, i craft nightmarish staff of herdinga te košta 200k golda. Mogu te ja runnati kroz nightmare ponyland ako hoćeš, imam ga već. Sad se lagano farma za Hell staff
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2012., 02:09   #2156
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
koristi potres skil, onaj kad pod pocrveni,vidim koristis bersekera, ja njega kad sam s sefom 1vs1 samo, a Elite ako stoje blizu tebe padaju bez problema, udaraj samo po jednom, ako i pogines brzo se vrati i udaraj po onome koji ima najmanje zdravlja (stisni v u igri da vidis), a pobjeci se uvijek moze, probaj ih navlacit, ne se zaletit nego trojicu po trojicu, ako neide, level nanovo pa mozda bude bolji raspored, ali bi moralo moci, evo mene Diablo i 9 put na Hellu opalio solo, ali zamalo sam ga, zamalo, mislim da ga ostavljam za sutra, nemam vise volje ginut
Ne moze se udarat samo po jednom, jer postanu imuni. Zdravlje im se regenerira a beserk nije dovoljan ni za 1/3 njihovog zdravlja(jednog). Za to prec treba udarat dobrih 20minuta ak ne i vise i jos imat puno skilla i dobar setup sa brzm regeneracijom heltha. Igram to skoro od pocetka i stomp/besrek se osnovne fore ali za hell treba malo vise od toga.
Nema veze, pridruzio sam se ekipi i uopce ih nije bilo i povuko sam skroz do kraja igre. Krenuo infreno a tamo beserk ne moze ubit ni jednog najobicnijeg jadnika sa 500+ dps swordom jer uzvrati dovoljno da me ozbiljno ugrozi. Definitvno inf nije za braba jer je bliski kontakt preopasan..
Brijem da cu sad lagano pocet gubit interes jer nema toliko vremena da se sa svakim sonjom moram natezat pol sata.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.05.2012. u 02:14.
Staro 29.05.2012., 02:51   #2157
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Igra se inferno sa barbarom..
Nako 50minutne borbe sa Diablom u Hellu, nista vise nije tesko.. Bole me obadvije ruke. Dobio sam grceve. I nijedan Legendary item nisam dobio.. Nijedan!!

Cini mi se da ce se moci igrati inferno ali sa vrhunskim itemima i genijalnom ekipom. Po mogucnosti samo jedan barbar(bolje nijedan) 2 doctora, demon hunter ili wizzard..
Staro 29.05.2012., 04:17   #2158
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ne moze se udarat samo po jednom, jer postanu imuni. Zdravlje im se regenerira a beserk nije dovoljan ni za 1/3 njihovog zdravlja(jednog). Za to prec treba udarat dobrih 20minuta ak ne i vise i jos imat puno skilla i dobar setup sa brzm regeneracijom heltha. Igram to skoro od pocetka i stomp/besrek se osnovne fore ali za hell treba malo vise od toga.
Nema veze, pridruzio sam se ekipi i uopce ih nije bilo i povuko sam skroz do kraja igre. Krenuo infreno a tamo beserk ne moze ubit ni jednog najobicnijeg jadnika sa 500+ dps swordom jer uzvrati dovoljno da me ozbiljno ugrozi. Definitvno inf nije za braba jer je bliski kontakt preopasan..
Brijem da cu sad lagano pocet gubit interes jer nema toliko vremena da se sa svakim sonjom moram natezat pol sata.
ma potres je zakon, tako sam umlatio sve Elite koje nisam mogao direktno polupat, a nije ih bilo puno, ja sam isto krenio od prvog dana s barbarom, sve solo presao, sad stojim na Diablu - Hell, nekontam kako da ga ubijem, digo sam healt na 44000, armor na 4000, dmg na 15000 (cak kupio novi mac na AH, prvi, platio 1.2M al ne pomaze) i svaki put me Diablo dobije, nestignem mu pobjeci da se oporavim, nesmijem mu dati da me uhvati u one zamke, kaveze sto baca, odma mi skine 80%) bocica sam potrosio za regeneraciju skoro sve, ostao na 9 komada samo, probao sam sve moguce i nemoguce kombinacije skilova,al nece pa nece, al idem prespavat pa danas ponovo, precicu ja njega solo, valjda
Staro 29.05.2012., 05:55   #2159
Beo
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Igra se inferno sa barbarom..
Nako 50minutne borbe sa Diablom u Hellu, nista vise nije tesko.. Bole me obadvije ruke. Dobio sam grceve. I nijedan Legendary item nisam dobio.. Nijedan!!
Tako je i meni bilo kada sam igrao monka. S njime sam stao na početku inferna. Ali sada igram DH čisto na magic find. Trenutno sam na početki 4.og acta i 8 Legendary-a do sada našao a tek normal prolazim
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2012., 08:29   #2160
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Meni osobno OVAJ build rastura uz adekvatne weapone (DPS mi ~2400 trenutno, 13k HP-a)

Solo čistim kompletne sobe, eliteovi padaju u roku pola minute kakvi god bili.
Primary čisti sve pred sobom i istovremeno pošteno diže mi armor, secondary je za brzi teleport do enemyja (posebno dobro radi kod treasure goblina) i mlaćenje jačih enemyja uz povremeni primary za armor.

Tail kick radi masivni damage svemu oko mene, parput i nema ničega živoga okolo. Seven-sided strike je dobar za dokrajčivanje elitea koji su potkraj helta ili jednog jakog enemyja (kao bonus je i da si tu sekundu i nešto neranjiv), mantra of healing je za HP regen mene i team membera, a mystic ally pa za dodatni masni damage koji ne košta spirita poslije summona.

Od passivi uzeo resolve (dok radiš damage primaš 25% manje štete), seize the initiative (lijepo mi podigne armor sa dexterityjom, na što još kasnije ekstra diže mi primary attack za 50%) i guardian's path (zbog dual-wielda mi diže block za 15%).

Sad sam level 49 potkraj NM-a, slobodno me dodate za povremeni play, battletag mi je u sigu...
Zanimljivo mi je čitat sve ovo o "buildovima" za monka, ali mislim da ne postoji univerzalni skillset. Idealni izbor varira ovisno o protivnicima i o tome igraš li solo ili co-op. 7S strike mi je nezamjenjiv za bossove/elite. Jedino se još mislim hoću li preć na dual wield, zasad sam još sa štitom.

I bilježim se za pony level na NM Montezano#2884
Interpol je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno