|
![]() |
#2041 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel to meni krepo mob ili je tcomov 3g u zadnja 2 dana u qrcu ? nemogu nista otvorit, viber i whatsapp ne rade, probao vadit sim i stavljati, napravljen restore i dalje isto ?
#2042 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
iphone 3gs se neće upaliti
ne znam ali iz nekog razloga ne mogu sad upaliti iphone izgleda da je otišao u dfy mod dakle kad sam ga upalio prvo nisam mogao ući u poruke pa sam ga restartao i onda je samo stajao samo onaj logo ad jabuke pa sam ga stavio u dfy mod pa sad ne mogu ništa kako da ga pokrenem |
![]() |
![]() |
#2043 |
|
Nije dfy nego dfu ![]()
#2044 |
Guest
|
Mom prijatelju zablesira home button i kad se spoji na punjac , opet proradi, ima li neko ideju sto bi to moglo bit..inace on je na njega natrkeljao masu igrica i svega...iphone 4 |
![]() |
#2047 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#2050 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj onaj switcher za vibru/silent mode, on često zna otići, pogledaj stražnju plastiku jer možda napukla dolje kod konektora za punjač i pogledaj zapinje li home button (ono da ga baš jako moraš pritisnut da uhvati). Dalje ti ostaje samo softver koji i sam možeš sredit već. |
![]() |
![]() |
#2051 |
|
#2052 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Za GPS se slazem ali za WIFI ne. Osim na 3g-u. Prefleshao sam bezbroj 3gs-a s tim basebandom i na svima,ali bas na svima radi WIFI. BAr mi se nitko od njih nije pozalio. A GPS na vecini ne radi,tui se slazem |
![]() |
![]() |
#2054 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
haha,imas pravo 50/50. Jesi li siguran da je bb u pitanju? Jesi li ga probao ponovo fleshati? Moizda nesto nije sjelo kako treba,iako sam i ja procitao na netu da je nekima stao WIFI nakon fleshanja tog BB-a,ali meni se,nasrecu,nije nijednom desilo. Anyway, na 3gs-u je najbitnije stanje zadnje plastike. Ako se vidi da je 100 puta pao,vjerojatno ce poceti stekati signal ,2g/3g ili wifi. Ako je mijenjana plastika,nitko ne zna zasto je mijenjana. Neki je mijenjaju jer su perfekcionisti pa im smeta svaka crta,a neki je mijenjaju je im je mob sluzio za iskaljivanje bijesa. |
![]() |
![]() |
#2055 |
Premium
|
Zna netko kolike su cijene za izmjenu stražnjeg kućišta, home tipke, power tipke, tipke za vibru i digitizera na 3GS-u? iPhone je pao nezgodno u sam kut gdje je power tipka, pukla je plastika i tipka konstantno ispada. Onaj prekidač za vibru i home tipka su otišli od korištenja pa bi se to sve skupa zamjenilo... |
![]() |
![]() |
#2057 |
Premium
|
Pa gledao sam tutorijale, nije teško promjenit. Jedino ova šema sa digitizerom i grijanjem fenom mi se ne sviđa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
|
Ili ovako pa si sam izabere ![]()
#2062 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2063 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 26.05.2012. u 13:28. |
![]() |
![]() |
#2064 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ljudi treba pomoc, izludit cu. Do sad sam promjenio pajdasima i okolnim poznanicima najmanje 30 razlicitih stavki na iphone 3g i 3gs. Prije koji dan sam dobio iphone 3gs 16gb koji cim se ubaci sim kartica ugasi se. Dakle sta mi je ciniti, na nekom forumu sam nasao da je tip napisao da treba restorat iphone, pa da neradim bezveze jel moze jos koje misljenje do ceg bi moglo biti.
#2066 |
Premium
|
jos jedno pitanje svaki put kad se IP 3 ugasi, resetira mi se vrijeme...to bi znacilo da ostane bez baterije? hvala na odgovorima unaprijed
#2068 |
Premium
|
Dakle 2 dana je bio na servisu, covjek mislio maticna ploca. Na sto sam ja poludio da je maticna ploca onda nebi radio telefon cijelu noc. Pokupim telefon i odem do kolege. Te sam prije toga zvao "iklinika" kaze covjek otkacite kabal broj 3 i probaj. S tim nismo nis dobili, kolega je imao bateriju od 3G-a spojili smo ju unutar Iphone-a i mobitel se nije ugasio. Sad je narucena orginal baterija za 3GS sutra kad to sve spojim jos jedna provjera i nadam se da je to.
#2069 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
dakle kad smo kod dojmova o iphoneu... koristio sam niz androida, nekoliko symbiana i naravno ostale starije sustave... i daleko najgori je iphone... ajmo redom (opisano vrijedi za iphone 3gs.. dakle napredak njihove tehnologije do 2009. godine) prvo... na 3gs nema bluetootha osim za slušalice... to bi ukratko značilo da se dva iphone-a ne mogu nikako međusobno spojiti da bi se prebacio neki file a da se pritom ne koristi internet -> sjećam se stare nokie 6600 iz 2003. na kojoj se to bez problema radilo drugo... nema memorijske kartice... to je najveći minus možda... sve je ok da iphone ima veliku internu memoriju ali nek podržava bar 1gb karticu, samo da ju mogu selit s jednog na drugi mobitel... isto, nokia 6600 to ima treće... ''izvoz'' kontakata... postoji mogućnost za uvoz kontakata sa sim kartice na iphone ali izvoz je heh u 2009. godini nemoguć... to se točno sjećam da sam radio na Alcatelu One Touch Easy... ni ne sjećam se godine... uz to nema filtriranja kontakata na SIM kartici od onih na telefonu... četvrto... brisanje kontakata... ima slučajeva kad želiš obrisat od 250 kontakata njih 125... za svaki kontakt treba napravit jedno 5 radnji da bi se obrisao što kod prastarih mobitela ide u dva poteza ''Delete selected'' peto... fotoaparat... slike su loše realno, imao sam puno stariji samsung U600 sa sličnim specifikacijama fotoaparata (iako je tanji mobitel) koji je na 3.2 mpx radio puno bolje fotke... i uz to se moglo isključit shutter sound iako je zvuk zvona bio uključen što se na iphoneu ne može šesto... flash na fotoaparatu... eto, znamo da velika većina mobitela to ima, ali iphone to ne treba očito... znači da svaka slika u mraku otpada sedmo... spajanje na komp... sa mobitelima zaista imam ogromno iskustvo, i spajao sam sve mobitele koji su imali tu mogućnost na komp... ali nikad se nisam tolko namučio kao sa spajanjem iphonea... ubio bih osobu koja je izmislila onaj itunes program koji može uvest sve podatke OSIM fotografija... osmo... wifi signal... e tu mogu reći da je iphone 3gs definitivno retardiran... ovaj ''mobitel'' signal hvata približavanjem ruteru na 3 metra... možda malo dalje... koristio sam dva puno lošija LG mobitela (po specifikacijama i cijeni) na istom mjestu, oni hvataju signal odlično ali iphone nema šanse iphone ima i dobrih strana, par, brzina browsera i softvera fotoaparata... e to malo mobitela može nadmašiti, priznajem ali naveo sam primjere puno starijih, jeftinijih, lošijih i ružnijih mobitela koji su u nekim bitnim stvarima bolji tekst posvećujem svojoj (prodanoj) nokiji 6600 s kojom sam čuda radio, ulazio u ROM, programirao u Symbianu 60 na mobitelu i koristio ga godinama bez ikakve zamjerke, hvala ti 6600-ice na tim godinama sreće nemojte kaj zamjerit ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 29.05.2012. u 00:49. |
![]() |
![]() |
#2070 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Jesi koristio jailbreak jer, pola stvari koje si naveo kao nedostatke se vrlo lako "isprave" sa cydia tweakovima. No sve 5, nije iphone za tebe, opet; za nekog nije touchscreen, zato i ima toliko platformi, svatko nađe nešto što mu odgovara. Moj prvi susret s ajfonom (još od izlaska prvog modela) je bio sličan tvome; nisam ga smatrao ničim drugim nego igračkom i nije me impresionirao. Drugi model; 3g kupio sam za neku siću preko pretplate i namjeravao ga unovčiti sve dok ga nisam otpakirao, čisto da se malo poigram njime dok ne nađem kupca. Sve ostalo je povijest ![]() Nakon par dana korištenja rekao sam; ništa drugo osim iphonea. Nakon 2-3 godine korištenja poklekao sam znatiželji i neposredno prije dolaska četvorke kupio Google Nexus 1 i zažalio skoro isti dan. Jednostavno; to nije bilo to i stavio sam ga u prodaju nakon tjedan dana te jedva čekao da se dokopam četvorke. Jailbreak.am mobitel od samih početaka i imam svoj popis tweakova za sve što mi smeta ili nedostaje. Za mene još dugo vremena nema druge opcije.. |
![]() |
![]() |
|
|