|
![]() |
#1351 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Pa to je on i sam rekao, što je tu čudno sad odjednom? Naravno da mu ta organizacija neće dati da se odmah bori za prvaka. Treba napravit show par puta, pa onda dalje ovisno o pobjedama.
![]() |
![]() |
#1353 |
Guest
|
BRAVO MIRKO!! |
![]() |
![]() |
#1358 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1362 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma Mirko je trom ko traktor, ko mini Bob Sapp. Gura nešto rukama, nabija u konpce, ulazi u neke MMA klinčeve. Možda da skine cenat dva oko struka i dođe na 100-102 Kg, cili je nekako vodnjikav i treskav... Naravno uz to da se pošteno nakemija jer mu tijelo više ne proizvodi toliko testosterona kao u 25oj. Evo kako Peter Aerts izgleda u 40oj, svima će bit jasno da nije takav od jaja i salate, kao ni Overeem sa 300 kila čistih mišića ![]() A Hari je izgleda kao da je s kauča usta i doša u ring, izgubija je dosta mišićne mase i kondicijski je bija nikakav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Guest
|
joj dajte , vidjeli smo borbu ovog securitata protiv borca za kojeg zna njegova uža familija koja navija za njega u K1 turnirima i sad bi se Mirko trebao klonit njega..Mirko je dvije svjetlosne razine od ghite..bolji je u svakom apsektu. |
![]() |
![]() |
#1365 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Ne znam bas, mozda prije 3-4 godine. Danas Mirko nema dinamiku, ostao je samo jak udarac nogom i dobre boksacke tehnike. Mirko djeluje tromo, sporo, dobar borac bi lako mogao citati svaki Mirkov potez. A Rumunj izgleda prilicno opasno, ima snagu, kilazu, visinu, jake udarce i uz to se jako dobro krece s obzirom na gabarite |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Istina, Gita izgleda jako opasno. Steta samo sto je taj lik uskocio nespreman, pa je borba izgledala dosta "lagano" ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mirko solidan jucer, ali i dalje je to dosta traljavo. Ide na snagu i nema vise tu nekih kombinacija. Ali star je, i ne moze se previse ocekivati. Ovakve protivnike ce pobijediti bez problema, ali za vrh vise nema kapaciteta. A Hari je neprepoznatljiv. Ko da je za borbu treniro u kebabarnici. Ghita bi ga pojeo da su se jucer borili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Davao sam, ali i dobio batina. Na vlastitoj koži sam osjetio KO, znam kako je kad zvoni u glavi, znam šta je teška ruka, imao sam slomljenu gornju čeljust i zigomatičnu (ličnu-jagodičnu kost), još imam šerafe u glavi, pa kad vidim ovakve komentare ... Ako netko misli da je Mirko slab neka mu stane u ring. Godine rade svoje, tromiji je i sporiji, ali iskusniji. Cikatić je sa 39 godina osvojio K-1 kad je dobio Ernesto Hoosta.
![]() |
#1369 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Daniel Ghita je u Top 3 K1 boraca u svijetu. Mirko je dobar, ima ogromno iskustvo i to se vidjelo nekidan, ali Ghita bi ga mogao poslat u vrlo bolnu penziju, što mu ne treba. Lik udara kao maljem.
![]() |
![]() |
#1370 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Kaže Overeem.
![]() |
![]() |
#1372 |
Premium