|
![]() |
#31 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Nije baš direktno vezano uz temu, but close enough... Gledam malo po ebayu barebone ili cijele laptope (pogledajte ovaj shop koji je ispod linkan) koji imaju MXM 3.0 i za oko su mi zapeli ovi Clevo (npr. ovaj). S obzirom na konfiguraciju, isplatilo bi ga se naručiti. Znam da je clevo gamerski nastrojen brand, ali me zanima zašto ih baš nema puno na ebayu. Možda netko tko je preko bare može malo više napisati o ovom (i sličnim) modelima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
to je razlog zasto nema vise po ebayu, jer su cijene nikakve a customize radis do mile volje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
iskreno si me natira na razmisljanje, gledan si sagera 9170 i cak da mi opale pdv na njega opet ce me izac jeftinije nego nesto slicno da kupim ovamo... strasno di živimo ![]() ps. pripazi UPS international shipping ti je nerijetko za takve stvari 200-300$ a nasa gospoda na carini lupaju pdv na ukupnu cifru koja je i za poštarinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Računam s poštarinom oko 150-200 $, a pdv se nadam da bih izbjegao. edit: Ali kad malo razmislim, nema smisla jer se slabo igram i kad sam na stolnom kompu doma, a na laptopu skoro pa ništa. Zadnje izmijenjeno od: generic. 26.05.2012. u 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Clevo uglavnom radi laptope za druge tako da se na ovim prostorima malo zna o njima.
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Registered User
|
što više mogućih namjena, to bolje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Dell je nešto lakši (2,27 vs 2,62kg) jer ima manji ekran. Oba imaju integriranu grafiku što znači da su limitirani na jednostavnije grafičke radnje. Dell ima W7, Lenovo dužu garu. Ostalo je manje-više isto. Za solidniji laptop bi trebao povećati budžet jer 500$ baš i nisu neka lova.
![]() |
#43 |
Registered User
|
pa to vidim i sama, zanimalo me vise iskustvo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
zapravo je usporedba vrlo jednostavna, dell je kucni laptop, a lenovo poslovni, koliko god edge bio budget verzija poslovnjaka i dalje ima bolje kuciste i sve ostale elemente izrade. Ukoliko je cijena slicna, komponente slicne, onda lenovo all the way.
![]() |
#45 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
A nemozete usporedjivat cijenu i komponente na 14" vs 15.. 15.6" ce uvijek bit bolji bang for buck ako ti ne treba manji lap, al ako bas zelis manji, u banani si, pogotovo kod nas... Jednostavno se 15.6" laptopa stanca nenormalno puno i uvijek ce bit nes jeftiniji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
|
eh kasno je sad komentirati, lap je tu ![]() prvi dojam, veci je i tezi nego sto sam zamislila ![]() ![]() ![]() Kakav je postupak sa punjenjem novog laptopa? odmah na punjac ili se istrosi prvo baterija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Što mislite o ovome? http://www.ebay.com/itm/Toshiba-Sate...-/130729437720 Ili nešto drugo za te novce. Btw može li se ikako skombinirati internacionalna garancija? Hvala, Tomislav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
Namjena? Budžet? Kad već kupuješ u Americi, radije odi na Intela. A ovaj model mi je sumnjivo prejeftin. Negdje mora biti neka kvaka 22. btw, na te cijene ide i njihov porez koji se razlikuje od države do države. Što se tiče Worldwide garancije, nju daju Asus i Apple (provjereno), a ponekad i Dell uz nadoplatu. Za druge marke teško ili nikako. Prije kupnje se treba dobro informirati o tome kod lokalnih zastupnika hoćeš li ga moći reklamirati kod njih u slučaju kvara. Pogotovo jer dobar dio US modela kod nas nema za kupiti. Potraži laptop i na Newegg webu.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 14.07.2012. u 06:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
®
|
2x post. Zadnje izmijenjeno od: TomG. 14.07.2012. u 17:22. Razlog: dupli |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
®
|
Sad bih koristio za net nekoliko mjeseci i kad dodem u hr prodao. Trenutno gledam neki bestbuy, a cijena mi nije toliko bitna kad ionako mislim prodati. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
Onda bolje kupiti neki kvalitetniji lap i Worldwide garanciju za njega - Asus, Lenovo,... Frend je nedavno kupio Asusa za 480$, a sličan kod nas je koštao 4.200kn.
![]() |
#53 |
®
|
Hvala. Ima li tko konkretan prijedlog? Pozdrav, Tomislav. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|