|
![]() |
#2071 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne razumijem kako se nekome da kupovati iteme. Gdje je tu zanimljivost? Evo na hellu sam s DH bez problema prolazim, niti kupio niti prodao ijedan item. Kada se dobije neka stvar to je pravo veselje a ne ovako, farmaš gold i sve kupiš. Još samo kad počnu kupovati za pravi novac, to je dno dna. Daleko od toga da svatko ima svoje i ja to poštujem ali hvaliti se da si kupio item koji je netko drugi pronašao, mislim ono. Neka mi netko ne zamjeri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
pa tomu sluzi zlato u igri, ne? na kraju krajeva, imas NPC prodavace, tako imas i ljudske. jedino je problem kad ekipa pocne pravu lovu davat za virtualne maceve. ali tu granicu smo vec odavno presli s farmvilleom isl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pa cuj, tocno to je poanta svega, ako zelis, mozes, ako ne zelis, ne moras. Stvar je da mozes farmati danima da bi dobio item koji ce ti pomoci da prodes odredeni dio dalje, ili kupis jer nekome ne treba. A sto se tice rmah, to je drugi par carapa, ali kad on dode, pretpostavljam da nece biti vise postenih itema na ovome, pa tko ugrabi sta, ugrabi, dalje farmanje ![]()
![]() |
#2074 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ja sam samo zbog itemova dugo igrao D2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Premium
|
vremena d2? farmanja baala? Ne znam koliko puta bi ga ubili kroz noc, to nije bilo uopce zanimljivo sve zbog par itema koji trebaju za ultimate build i uopce nije bio izazov. Sada kad dodes na inferno treba ubiti ekipu fast jailera koji vecinu oneshotaju, e tu dolazi ah koji omogucuje to. A svi leveli prije toga su smjesni i sluze samo za proci da se nakupe leveli do inferna koji je kruna igre. I zato su nerfani likovi, da ne bude prelagan prolazak jer nije zamisljeno da bude lagano. Naravno, valjda ce kroz neko vrijeme dolaziti novi itemi, jer lista trenutnih narancastih i zelenih je dosta mrsava.
![]() |
#2078 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Premium
|
ha cuj, nekima od nas je d2 bio pusiona jer je bio prelagan i svodio se na farmanje TOCNO ODREDENIH skillova zavisi koja si klasa i onda itema na mephistu i baalu da napravis imba lika i to je to, za*eb je bio jedino doci do comboa bez mogucnosti respeca pa se moralo s novim likovima prolazit ponovo isti put. Tocno se znalo sta i igralo se sa 3 skilla po liku, sto je bilo ocaj. A kad skupis sve izmedu ostalog hell postaje smjesan. Nema toga sto 1 fire, 1 ice sorcca i paly cekicar ne mogu proci bez pardona, bzvz. D3 tu puno vise podsjeca na d1 gdje nije bilo specificnog ultimate comba i ultimate opreme. Dapace. No d1 ni nije prava multi igra jer je patio od opakih nedostataka, ali je bio po pitanju gameplaya napredniji od d2, steta sto nikad nije popeglan za modernije doba. Naravno, apsolutno zavisi sto netko zeli, mojoj ekipi je cilj proci inferno. Solo gustanje igre i price smo odradili na normalu svatko za sebe, a sad dalje nema smisla bilo sta do najveceg stupnja gdje se mogu dobiti najbolji itemi, ovo je trenutno fizicki posao. Medutim, to da netko zeli proci sve svojim radom je vrlo razumljivo i ne treba ikoga odgovarat od puta koji god odabere ![]() Jednostavno ako je negdje tesko, treba pokusavati ili se vratiti natrag malo i farmat dok se ne dobije potrebna oprema, igra nije nuklearna fizika srecom ![]()
Zadnje izmijenjeno od: antrax. 25.05.2012. u 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Jao jao jao...kad moram zid teksta pisat opet ![]() Al ajd pravda mora bit zadovoljena rece Tyrael. *duboki uzdah* Znate ono kad se netko drzi svojih uvjerenja,sistema vjerovanja,ophodenja ma koliko arhaicni bili i naizgled apsurdni. Pa onda jos duboko u sebi znaju da je tako pa to maskiraju terminima old skuul,tradicija,obiteljsko naslijeđe i sta ja znam cim vec... Prije su bila bolja vremena...jelda....ofc.... ![]() Cinjenica je da je d3 'napravljen' oko ah.Promjenjen je loot sistem,gold itd... Ah je jednostavno dio igre.Dosta velik dio da jos nadodam. A u biti je 'human vendor'.S prednosti da mos trazit tocno sto ti treba. I tako ja mogu kupit od cike trgovca za 4k item koji je marginalno bolji od moga ili za 4 k u ah kupit sasvim lijep item za lvlanje. Jedan je ai koji prodaje random shit a drugi doslovno covjek koji prodaje item koji je nabavio. Ali kolko sam shvatio u dropovima je stvar...aha Mora dropat u tom je stos.E pa sretno vam bilo s wandovima s strengthom itd.Isto tako sretno vam bilo farmanje bossova...oh wait i to su promjenili. A bas su vrazji taj blizzard. ![]() Nego vidim ja najveci 'problem' tih anti-ahovaca je sto im je taj ah tolki trn u oku(eto pogledam malo i diablo forume).Znaci nije samo da oni ne kupuju na ah nego sto itko uopce to radi, sto ah uopce postoji.Jel naravno oni znaju najbolje i njihovo misljenje i preferani nacin igranja je TO. Nista posebno,cista ljudska priroda. Garantirano vam i smeta kad neki igraju u coopu pa jedan dobije item za drugoga pa mu ga trejda.Jer ga ON nije 'zaradio'. E pa draga gospodo i dame(ak uopce ima) taj gold treba zaradit,nafarmat ak cete.I ako ce se kupit neki zuti inferno item od nekih milju+ golda,treba to nakupit. Sto se opet izjednacava s 'boss runovima' samo u ovom slucaju znas da ces nakon izvjesnog vremena dobit to i to. Isto tako ako meni dropa neki bijesni wiz item a ja barb naravno di bi ja to prodao za gold i onda za taj gold uzeo neki barb item koji mi treba.Ma svetogrđe!!! A kad smo vec kod toga a jel vi anti-ahovci prodajete svoje iteme na ah?Hm? Ako da, sta nije to malo licemjerno?Hm?Kao taj gold sto se dobije je bolji nego merchantovih 200-1000??Odjednom je ah dobar ha?Zanimljivo... A kratko za novcani ah ko voli nek izvoli.Covjek moze svoje pare trosit kak hoce.Sta nebi na nesto u cem uziva.Ja znam da novcani necu koristi jer nit imam para a i to bi mi pokvarilo igru(gold bar moram steci igrajuci).Jedino ak se da prodat sta al to cemo vidjet. Dakle gospodo...i dame d2 je jos uvijek tu.Uvijek mu se mozete vratit ako vam se od d3 steze srce,kruli u zeludcu,zvoni u usima itd... Pa ubijajte baala,mefista po 30 puta dnevno i svrsavajte na random dropove do mile volje.Jest da cete bit zakinuti za ~50$ ali znanje se skupo placa. I ne nisam bllizov fanboy i nemam metzenov poster iznad kreveta.Ima d3 ohoho problema ali ovo je vec podugacak post.... Odoh ja na ah imam neki skart za uvalit.*pocinje uvodna spica iz mućki* |
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ovaj 2 hand sword što si kupio, pa to je loše.. Ja s tim nebi mogao igrat ni u hellu.. Očito da ti je lik jak kao dupe kad mozes igrat sa tako sporim oružjem.. ![]() Koliki ti je ukupni damage? I koliki armor? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kad mogu uopce ocekivat da cu dobit neko dobro oruzje sa dps barem iznad 200? Igram hell sa barbom 52 i sve sto imam je neki sword sa dps 180 i jedan slican malj, ostalo nije vrijedno spomena. Imam osjecaj da ne samo da je barb najslabiji nego i da ima najmanje srece pri dobivanju para i svega ostaloga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2084 | |
Premium
|
Citiraj:
Hoćeš li nam, molim te, povući paralelu između : itema dobivenih igranjem i kupovanjem istih i novčića zlata dobivenih igranjem ili kupovanjem istih (za novac). Baš me zanima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Premium
|
Tebi se možda igra vrti oko AH, meni ne. I ne isključujem mogućnost da ću pojest govno kad dođem do hell/inferna ![]() A ti si u D2 kupovao opremu kod trgovaca? Ljudska priroda je ić linijom manjeg otpora, a AH je točno to. Gle luksuza, fino si kupiš točno što ti treba i tako umjetno preskočiš nekoliko razina razvoja lika. Zakon! Otprilike kao što su zakon i traineri i cheat kodovi. I AH i stalna veza na internet su tu isključivo zbog profita, a ne zbog igrivosti. S obzirom da je tu, naravno da će ljudi u šoping, ali daj imaj malo obraza pa se nemoj tu hvalit kako imaš super turbo ekskluzivne iteme. Otprilike kao da se ideš hvalit kako si zbario samo takvu pi*** u bordelu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
netko je pitao jel inferno, je, nadam se uskoro farmu acta 2 dao sam 400 000
![]() |
![]() |
#2089 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mislim da igra počinje na lvl 60 na inferno težini i cilj mi je tamo doći što lakše i zato svakih desetak levela posjetim ah i kupim jeftine iteme za koje mislim da su ok.I s tima kaj kupim opet imam nekoliko pusta slabije statse od pojedinih igrača na istome levelu. Zašto da se mučim na nižim težinama? Kad dođem na inferno ni ne znam kako bi kupovao jaku opremu kad svaki komad košta nekoliko milijuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
![]() Zato ja ni necu kupovat na rmah jer onda iskljucujes ono da si 'zaradio taj item'.Tj zaradio jesi u 'real life' ali voden tom idejom mos isto tak iskesirat za lika lvl 60 s set opremom i predenim infernom.Ali onda nema smisla igranje aka igranja uopce nema.A koji je smisao igre ako ju ne igras.E a gold moram zaradit.Gold ah je sredina izmedu molitve random drop bogovima ![]() Citiraj:
![]() Ima razlike izmedu linije manjeg otpora i racionalnog koristenja onoga sto igra nudi. Opet kazem nemos kupit taj bajni inferno item ako nisi ispunio sljedece kriterije:-dosao na lvl 60 - zaradio pare da ga kupis Sto ces morat napraviti igrajuci...poduze vrijeme. Ja se ne hvalim,dosta mi je sto ja gustam ali zasto se nebih hvalio ja sam te predmete zaradio.Vama izgleda neide u glavu ta transformacija golda u iteme.Neznam jel vi mislite da je ah crveni kriz pa da dijele iteme.Ono dode barb kme nemogu inferno soloat azmodana pa neko dode i kaze evo ti sinko 1000 dps onehander.... Necu se ja osjecat lose sto vi neshvacate/neprihvacate neke stvari. A ova 'metafora' s bordelom opet sluzi onom sto hocu rec. Da bi dobio p..ke opet moras platit nedaju zabadava jel. Al cemu ja to sve bezveze pisem kad su ljudi da kazem fanaticni u svojim uvjerenjima.Netko tko ima godine igranja kao hardkor,oldskuul,ja nosim samo sto ulovim i oderem gejmer tesko da ce promjenit svoj stav. I normalno da je blizzard ciljao da zaradi s ah.Tko jos to nekuzi.Kompanija je kompanija postoji da zaradi novac a ne da pojedincima kroji igre po mjeri.A i rekao sam da igra ima problema, npr. meni je puno veci problem suluda randomizacija itema pa cak i itema specificnih za klasu,legendarni koji su losiji od svog plavog brata blizanca,pa donedavno wizard,dh i monk 'cheat'.... Treba najbolje iskoristit dobiveno. Samo neznam sto cete radit s tim metrickim tonama golda koje cete navuc kad necete imat goldsink.Blacksmith?Jeweler? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam zašto toliko drame oko ah. Osobno meni se sviđa (ako izuzmemo onaj dio sa real money koji srećom još ne radi), do sad sam proveo par sati u istraživanju i kombiniranju stvari na ah, neke stvari preplatio pa naučio, a bome sam potrošio puuuno više love na upgrade i craftanje da bi na kraju imao ništa. Ako je nekome gušt tako, slobodno, meni je veći istraživat i nać stvar koja će pasat mojim zamislima lika kojeg gradim. Sad konkretno imam passive skill koji daje svim resistancima broj najvećeg, i odlučim dizat jedan i druge jednostavno zaboravim, nova mogućnost koju sam dobio sa novim lvl i tim passive skillom, ne istražujem ništa unaprijed nego uživam u novotarijama i prilagođavam se istima. Već imam neki svoj setup skilova koji mi je donio da me ni jednom nisu ubili ni na act I ni na act II u nightmareu, bossovi su lagani a ne ostave niš, zato ja prođem svaki kutak mape u nadi za što većom gamadi ![]()
![]() |
#2093 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Kao barbarian možete a) stackati beskrajno puno armora i samo spammati revenge dok vi ili oni ne umru b) skupiti max attack speed i damage i nadati se da je vaših 4+3 sec stuna + 5 sec ignore paina dovoljno za poklati sve elite na mapi. Sve u svemu, barbariana možete igrati samo solo na infernu zato što se sa više igrača poveča hp neprijatelja. I glavna stvar, nije zabavno igrati ga uopće. Citiraj:
A trik sa šefovima je da dođete na lvl 60, odete na inferno, ubijete 5x elite da dobijete 5 stackova valor buffa (5x15% magic i gold find) i onda vam šef dropa milinu, žutih kolko očete) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() AH!!! ![]() Već sad se pripremam, ali psihički ![]()
![]() |
![]() |
#2096 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Buljo dja mi betljteg da te ubacim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Guest
|
meni se sviđa AH. Stvarno ne kvari igru nimalo. |
![]() |
![]() |
#2100 | ||
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Nisi ti jedini koji se igra u hellu sa DH.. DH je mocan prestrasno kao i wizardi.. Vama ce tek, mozda postati inferno zahtjevan dok ga ja sa barbarom necu ni probati igrati. Citiraj:
@Interpol s obzirom da ne posjecujes AH, kladim se da ne igras sa barbarom!! Zadnje izmijenjeno od: dean225. 26.05.2012. u 17:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|