|
![]() |
#2041 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2043 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Istina generalno mi je ok igra, ma igretina... Iako svaki put na hellu kad mi naleti waller + arcane enchanted + freeze ili molten mislim da se ekipi koja je dizajnirala spawn kod za monstere u blizzu štuca...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 24.05.2012. u 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Guest
|
kako su iritantni ovi vampiric minioni. Ubijam ih na nightmare 3 puta duže nego bilo kojeg bossa. |
![]() |
![]() |
#2045 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
ja i buraz smo noćas na hell težini naletili na 1 actu jedno barem 5 puta.... u kombinaciji sa Vortex = luda zabava za cijelo društvo ![]() sreća pa se daju skillovi mijenjati pa se može nekako proći inaće bi bila jebada ![]()
![]() |
![]() |
#2049 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Sta koristis od pasivnih skilova?? EDIT: Vrlo mi je tesko igrat sa barbarom u hellu.. Kako god probao ili imam mal damage ili armor.. Kada vidim kako ekipa igra sa wizardom, witch doctorom ili jos bolje sa demon hunterom dobijem proljev. Definitivno mi se cini da je barbar najslabiji lik koji postoji.. I da, lev 57 hell, kraj 3acta i nisam vidio nijedan legendary itheeem.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 24.05.2012. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() ![]() sad malo uputa za one koji nisu znali, oruzja kad kupujete, pronalazite, imaju dps napisan, medutim, u taj dps nisu uracunati svi statsi. Primjerice neki dagger da ima statistike: standardni dmg 100-200 attspd 1.61 dodatni atributi su mu minimum dmg +10 +50-100 poison damage attack speed increased 15% inteligence +30 Tom oruzju ce pisati da ima dps 241.5, medutim to nije istina jer se ta tvrdnja bazira samo na osnovnim atributima u koje su ukljucene dodatne stavke "minimum dmg" i "attack speed", ali poison damage nije ukljucen (ovdje nije bitno koji tip dmg je u pitanju, moze biti i dodatni obicni u odredenom rasponu, ne racuna se u ovaj izracun), a stvarni dps je 362.25 Slobodno uzmete kalkulator i provjerite tezu ![]() Takoder, svi koji ste lvl 50 i vise a imate slabo oruzje i nije vas sram koristit AH, filtrirajte oruzja i jedini kriterij stavite da je lvl 60 - 60 i da ima reduced level requirements koliko vam treba. Nade se oruzja sa 500-600 dps za vrlo malo novaca (do 50k), a jaca su visestruko od standardnih oruzja za vas level.
![]() |
#2058 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ja sam sa barabom lvl 42 i vec je poceo tulum na nightmare-u na act 2....jednostavnu i sa štitom umirem prebrzo.....tako da ce na hellu (ako ikad dodjem) biti definitvno tulum, party, žurka, igrankaaaaaaaaaa ![]() Vjerojatno bi trebao izabrat spellove za duze prezivljanja a ne dps..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Premium
|
bez brige, svaki act2 je tezak ![]() skupit ces nesto opreme i bit ce laksi zivot. ali definitivno je vrijeme da pocnes razmisljat o promjeni taktike na malo defanzivniji build i tak do inferna.
![]() |
#2060 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Najgore je kad uletim među njih i onda se stvori pola rusije odnekud ![]() Pa bježim i koljem kak dolaze.
![]() |
![]() |
#2061 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Oklop i oružje još nekako i pada, ali prstenja i amuleta ni za lijek. Uglavnom mi padaju obični socketed bez ikakvih dodataka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Krenuo sam sa DH-om, i nikako da mi napočetku padne neki malo bar bolji crosbow ili bow... padaju mi neki mačevi i sjekire sa boljim dps-om, ali za mene nista. Ima netko da udjeli ili roda nesto, mali sam lvl - 10 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Premium
|
pa daj odi na ah, stavi koji item zelis, vrijednost do 5k i kupi najbolji sto ponudi, za 3-4 levela ak bas nist ne padne ponovi postupak ![]() za tako niski level nam vecini vec dugo ne padaju itemi
![]() |
#2066 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#2070 | |
Premium
|
Citiraj:
moja logika je malo ulozis, pa puno brze prolazis dalje. Malo prije sam u 15 minuta 20k golda skupio, kraj 2 acta hell, sve jer sam kupio OP luk jucer, pa pack championa ne predstavlja neki veliki problem, pa itemi padaju ko kokice. Naravno, dobre iteme ako kupis mozes ih cesto kasnije prodati za isto ili cak vise. btw.. solidan mac, na infernu si? ![]()
![]() |
![]() |
|
|