|
![]() |
#873 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Engleski popis,baš i nemaju neke dobre napadače a Rooney ne igra prve dvije http://sportske.jutarnji.hr/hodgson-...ozivu/1028548/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Gerrard kapetan ![]()
![]() |
![]() |
#877 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Čudan izbor Hodgsona. Nema Scholesa i Ferdinanda. Terry je ove sezone pokazao da više nije što je bio a uvijek ostavlja mogućnost za neku spektakularnu glupost. ![]() Dugo nisam vidio vezni red s manje kreativnosti. Kako je Wilshere ozlijeđen, matori Scholes je jedini koji može nešto iskreirati. ![]() Za napad je IMO trebao pozvati Croucha. S tim da, ukoliko Rooney bude igrao, u ovoj ekipi bez Scholesa njemu je mjesto u polušpici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#879 |
Guest
|
Nikica je 100% u pravu! Gledao sam moguće sastave konkurenata i apsolutno se slažem sa njim! I ne znači ništa ni "superiornost" Španjolske i Italije. Vjerujte dobit ćemo skupinu sa lakoćom! http://euro2012.net.hr/hrvatska-na-e...atskoj-na-euru |
![]() |
![]() |
#880 |
Banned
|
Izgleda da je Jelavić jeo mrazovca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Izgleda da ispadamo već u grupnoj fazi ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 21.05.2012. u 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Mogao nas je bar pustit da se nadamo ![]() ivane ivane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Guest
|
Japanska najava za EURO ![]() http://www.youtube.com/watch?v=s38_BMjIxBE A kaj se nas tiče. Idemo po medalju! |
![]() |
![]() |
#888 |
Registered User
|
Imam feeling da bi to izgledalo ovako: 1. Španjolska - remi s Italijom i pobjeda protiv nas i Irske - 7 bodova 2. Italija - remi sa Španjolskom i s nama te pobjeda protiv Irske - 5 bodova 3. Mi - pobjeda protiv Irske, remi s Italijom, poraz protiv Španjolske - 4 boda 4. Irska - 3 poraza Iako, sreća je da prvu igramo s Irskom pa bi u tekmu s Talijanima mogli ući manje opterećeni od njih. S obzirom na dosadašnje rezultate protiv njih, nadam se da će zakon velikih brojeva još malo pričekati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja vam velim da pušimo od Irske i to sramotno, protiv španjolske također, a od italije možda uzmemo bod ili tri... uglavnom mislim da nemamo neke šanse. Uostalom, Varan je rekao svoje ![]() Nije mi jasno zašto ekipa misli da su Irci piece of cake? Mi smo protiv njih igrali jako teške utakmice, njihova igra nam totalno ne leži.
![]() |
#892 |
Guest
|
ljudi s Ircima X ko twin towersi prije 2001. neće Bilić forsat 100% tu. Bunker u stilu Chelsea i koja kontra Jelavića i Modrićevo lutanje po centru. Puni potencijal i ofanzivno nad nad Italijom i Španjolskoj ! |
![]() |
![]() |
#894 |
Super Moderators
|
Ajd, bar smo nekog pobjedili, nije bilo loše ![]()
![]() |
#898 |
Super Moderators
|
![]() |
|
|