|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() toooooooooooooo .... giv mi mor half life . morrrrrrrrrrrrrr opet buju sljedile neprospavane noci uz komp i stolac zagrijan na 100C ![]() http://www.actiontrip.com/previews/h...ftermath.phtml P.S. Molim dobru dusu koja ima HL2 na cd-ima , ne na DVD-u , da mi se javi na PM ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
jedva cekam, ali i onaj posebni level Lost Coast! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
|
meni na mojoj radi bez problema , bez imalo stekanja jer je optimizirana do bola , a gledal sam po netu da radi na jos slabijima ( mislim ak dela pri meni sa ovom mojom grafuljom onda stvarno ..... ) nego , ovak sam našel na netu Minimum Specification: Processor: 700MHz 32 MB Graphics 64MB RAM Recommended Specification: Processor 1GHz + 64 MB Graphics + 256 MB RAM + Fast Hard Drive
![]() |
#6 | |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
A znas li za Resident Evil 4? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
posebnog , pa naravno da je ona posebna pa to je HALF LIFE , naravno ak imaš hig end konfu da buš imal i odličnu grafiku , evo pogledaj http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=19919 , na onim linkovima koje je darth revan postal , kakvu grafu imas takvu bus i grafiku imal ![]() mislim to je jednostavno HALF LIFE , sedel sam od 0 do 24 kad sam igral jedinicu i dodatke , isto tak je bilo kad sam igral dvojku , tak bu bilo kad bum igral dodatak , a nadam se da bu tak i kad bum igral trojku ![]() nisam nasel ra RE 4 , sorry ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() neki js nisu ni HL kupili...a vec je dodatak nu izradadi ![]() nego moze li mi netko rec, ako se patchevi mogu skinuti posebno sa nekog sajta ili sve mora ic prek steama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|