|
![]() |
#1951 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Meni danas dolazi Diablo 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Ja baš malo gledam AH i koliko vidim crafting ni jewerling se nikako ne isplate, pogledam, recimo chipped ruby se prodaje za 300 golda, flawed ruby za 50 s tim ako ga želiš sam napravit moraš dat 3 chipped ruby i 500 golda, znači gubiš 1350 golda. I tako za svaku razinu jer vidim da i normal i flawless ruby isto dođu 50 golda. Znači što više dižeš levele i spajaš gubiš više golda, malo čudno hehe. Isto i za krafting, kupiš za te pare 20 puta bolje iteme nego kad ih sam craftaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Guest
|
što je ovo , cijene na AH su bolesne i otišle u nebo! 500.000 zlatnika za oklop? |
![]() |
![]() |
#1956 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1957 |
Registered User
|
Ipak ne dolazi, tek sutra. Javio mi prodavač iz GMC-a da su još na carini igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
AH je za pice. Ja uredno trošim gold na kreiranje gemova i boli me kifla. Od craftanja sam odavno odustao, još da nemoram tolko platit unaprijeđivanje ovog kovača bih i radio iteme čisto da vidim kakvi se affixi nude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Ljudi, može link za najjeftiniji key? Znam da je kontra pravila ne tražiti po temi, ali par zadnjih stranica je samo svršavanje igranim ![]()
![]() |
#1961 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#1965 |
Avocado
|
Okeee, sad sam izgubio na nightmare preko sat vremena na dva fajta s mobovima koji imaju vampiric + molten/plague, najgora kombinacija definitvno... Od jednog elitea sam morao pobjeć u kanalizaciji acta 2 jer ga je naprosto nisam mogo ubit, taj je bio vampiric + plague, isti drek. Ono, napravi plague, krene prema meni i odmah pobjegne, kao mami me, a da dođem do njeg moram prijeći tu lokvu otrova u koju zgazim i onda se napije krvce mamicu mu dragu ![]() Ove na otvorenijim prostorima šećem u krug i pomalo šusnem da ne uletim u vatru/plague pa ide nekako. Inače, sve iteme koji nešto vrijede šibnem na AH, u početku sam cepao početnu cijenu 1000 golda, sad sam ciljao malo više, pa da vidim kak će proć ![]() Na nightmare evo već igram cca 9h i još nisam act2 završio, a ne čistim cijele levele baš, samo tu i tamo... Dakle, sad je prava stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
ja tmaan na kraju acta IV, pred diablom, spire level 2... s 2 frenda čistio sve donekle oke dok nismo potegli nekog rare moba koji ima illusionist + extra strong, i champion pack od 3 komada nekih castera (waller + jailer) ... Umro sam 20-30x dok nismo ubili par komada i krenuli kiteat preostalo bez da poginemo svakih 20 sec. ![]() Igra definitivno nije lagana ![]()
![]() |
#1967 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
S barabom (lvl 31) sam na normal dosao na act 4....moram priznati (unatoc usranoj opremi) mislio sam da ce mi ici puno lakse.... ![]() bojim se i pomisliti kak ce biti na nocnoj mori/paklu...hehe....Za to cu stvarno morati godisnji uzimati... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 22.05.2012. u 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1969 |
Avocado
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
Guest
|
evo i mene na nightmare ![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas je pao i jedan unique :-) . Nije od neke koristi pa će vjerojatno na AH: http://us.battle.net/d3/en/item/the-...r-of-zumakalis Sve karakteristike su u gornjem dijelu raspona.
![]() |
#1974 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
pfffff, da sam znao da je Stash povezan među characterima ostavio bi u njemu tonu stvari za drugog chara. Sad skužio, imam Wizzardicu lvl 12 i slučajno odem do Stasha kad ono tamo svi stash-ani itemi od lvl 35 Demon Huntress.
![]() |
#1976 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Ha da, i pare i stash su povezani sa svim likovima, poceo sam sa AH malo stvari jer za mog demon huntera onak relativno slabi dropovi, ali vidim da se prodaju na AH pa eto. A sto se tice tezine, moram reci da su mi bili tezi neki prije bossovi nego diablo. Uletio u random grupicu, znaci 2 DH, 1 monk i rijesili diabla na normal za 5min. Sad krenio na nightmare pa cemo vidjeti, ne zuri mi se doci do inferna, imam vremena |
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1979 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Magic i Rare itemi rulaju, za razliku od D2 kad je unique nesto i znacio ![]()
![]() |
#1980 |
Beskorisna bitanga...
|
Rare i uniq su u D2 postali perverzija kad je dodan upgrade recept za dizanje osnovne klase u kocki, uzmeš neki sindikalni two hand sa dobrim svojstvima i napraviš od njega prvo exeptional pa onda poslje i elite verziju, do act V hella ti nije trebao drugi item... ![]()
![]() |
|
|