|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Desire se može otključati u kućnoj režiji. Imaš negdje na xda forumu (link se motao i ovdje) 11Mb iso file koji spžiš na cd i dalje samo pratiš upute. Sve skupa 5 min posla.
![]() |
#602 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jawohl, tako sam i ja svog otkljušao s tim unlockerom, ona Win verzija ga nije mogla, ali .iso jest. Prvo sam morao napraviti S-OFF jer imam pvt4 verziju Desirea. Usput, ubrao sam prekjučer u Osijeku u Tele2 centru posljednji HTC Evo 3D. Izašao me 627kn + 50kn/mjesečno na produljenje ugovora, tarifa Revolucija 150. |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Za poslovne korisnike Evo3D 998kn, ima tu jos nekih shema ono po 50kn/mj ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kažu da su uređaji iz ovog cjenika i dalje dostupni u Tele2 centrima, ali "samo" nisu izlistani na sajtu: http://t.co/QUsSscAv. Prema ovome se još uvijek u ponudi nalazi dobrih smartphonea. To je službeni odgovor, ali ne vjerujem im ni riječi, samo prenosim.
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
ja sam je uzeo, iz razloga da imam čime punit tomato račun. ![]() ograničenje leži na 5000 minuta (10% poziva ne smije biti dulje od 30 minuta) i 3000 SMS poruka. ostalih caka nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Tele2 je povećao pakete mobilnog surfanja od danas. 100 MB za 10kn 250 MB za 25kn 500 MB za 45kn 1GB za 70kn (samo za pretplatu) http://www.tele2.hr/privatni-korisni...ilno-surfanje/ Nije mi baš jasno hoće li moj postojeći "S" paket od 50MB prijeći automatski u novi "S" paket od 100MB ili moram deaktivirat-aktivirat. Poznavajući Tele2, mora se ovaj deaktivirat, pa novi imam od sljedećeg mjeseca hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
|
Ne znam jel ste primjetili ali opet su napravili novi moj.tele2.hr. Opet ista stvar, opet se sve vuče ko krepana mačka, ali najbitnije da mi sad vise ne radi Tele2SMS (android aplikacija preko koje sam iskoristio onih 30 poruka na moj.tele2.hr) |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Da li je moguče ugovornu obvezu prebacit na drugi broj, tj. imam dve kartice, jedna na pretplatu, a druga na bonove i to bih htio zamjenit, oba broja su na Tele2 mreži, znači da se ugovorna obveza nastavi ko da se ništa nije dogodilo samo na drugom broju. Jel bi bilo moguče takvo što? |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
da li tele salje sms obavijest ako smo blizu kraja ili potrosili mjesecni podatkovni paket? |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ko što rekoh, pređoh na bonove nakon 6 g. pretplate. Dva dana me nazivali zašto, zašto, nude kao nešto mimo rovnih ponuda-1GB besplatno na 12 mjeseci u tarifi Knock out 50. Aktivirao sam Smart na bonove, 30kn+uspostava poziva, 300min prema svima, 1GB prometa, sms po redovoj cijeni, što je nekih 50kn mjeečno naspram 130 u pretplati u biti iste tvari-ok nešto malo više minuta koje nisam ni iskoristio |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Obzirom da mislim koristit tarifu samo za zvanje zabrinjavajuce je jedino ovo: (Iz uvjeta koristenja) 19. Radi zaštite Tele2 korisnika, trajanje svakog pojedinačnog poziva ograničeno je na 60 minuta nakon čega se isti automatski prekida. 20. Tele2 može ograničiti pružanje usluga ili raskinuti pretplatnički odnos s trenutnim učinkom i prestati s pružanjem usluga u slučaju korištenja usluga protivno Načelu pravednosti korištenja usluga i proizvoda koji dokument je objavljen na www.tele2.hr i čini sastavni dio ovih Uvjeta. (Iz nacela...) Granica korištenja usluge se redovno ažurira, a trenutno je postavljena na 5.000 odlaznih minuta i 3.000 odlaznih tekstualnih poruka u obračunskom razdoblju. Moram priznati da nisam nassao tu informaciju o samo 10% poziva dulje od 30min (pogotovo ako mislim punit Tomato racun). Sve si mislim uzet krajem mjeseca tarifu da vidim kako funkcionira pa onda otkazat ako ne bude zadovoljavajuce. Sigurno ima ljudi koji pune Tomato na tarifi Na tudji racun pa bi bilo super kad bi prokomentira netko na kakva je ogranicenja naisao.
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
sve radi super i odlično, 8000+ kuna je natočeno već. |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
E hvala za info. A odakle ti ovo: "ograničenje leži na 5000 minuta (10% poziva ne smije biti dulje od 30 minuta) i 3000 SMS poruka. ostalih caka nema" Znaci mozes imat do maks 5000min mjesecno poziva, i to najbolje sve do maks 30min, ili recimo jedan maks od 1h i onda 9 puta nazoves i poklopis nakon par sekundi?
![]() |
#622 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Guest
|
tele stvarno sucks po pitanju 3g signala danas mi je na crnomercu stekao, a kad se vozim prema zapresicu kaos cim istekne ugovor odoh na bonbon ili tomato vidicemo cete ce |
![]() |
![]() |
#624 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Nije nista losija mreza od T-mobile, kod njih i gdje imam 3G signala net radi uzasno. Vise od 2mbita nikad ne mogu dobiti na njihovoj mrezi, izgleda da je isto preopterecena.
![]() |
#626 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...ucija/t24/#txt Revolucija svima koji imaju prepaid po super uvjetima, bravo tele |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
A i prava revolucija njihova ocito nesto ne stima bas, do par ljudi sam vec cuo kak su ih iskljucivali i pozivali se na nacelo pravednosti a ljudi su samo normalno pričali, nitko nije bio gelipter kao oni neki koji su punili tomato račune. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Premium
|
Ova "revolucija" na bonove je pusiona, minuta 60 lipa, mjesecno pričam 500 min i to bi mi ispalo 300 kn, nadodamo tu jos 100 poruka i 1gb prometa i evo nas na trosku od cca 400 kn. A ovo sve gore navedeno imam za 100 u Smart tarifi i racuni su otprilike 150 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|