|
![]() |
#692 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
jedno pitanjce, ako premjestim crew u drugi tenk (isti tip samo visi tier) a perkovi im nisu na 100% jel se gube ili ostaju na postotku na kojem jesu i razvijaju se dalje? i dali onda moze dobit drugi skill na tom tenku ili jok? do sad nisam premjestal ekipe nego uvijek kupil nove, a sad sam u situaciji da imam 4 ekipe na 100% s novim skilovima na cca50, pa sad neznam dal da igram jos tak i da se strpim s kupnjom ili je svejedno...
![]() |
#693 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Btw jel zna netko koje je najbolje i najsigurnije mjesto za prodat account? Znam za playerauctions.com... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
je super, glavno da sam maknul kvacicu sa send tankers to the bla bla i sad imam kiflu... upucat cu se. al dobro za hummel je pa ima vremena da dodju na 100 dok ne skupim dost exp za dalje... sad sam se valjda naucil da i s drugima ne zaje ![]()
![]() |
#695 |
Guest
|
Pa prvo pošalješ posadu u baraku, poskidaj opremu koja ti može valjat (radio, top, motor) za idućega i onda prodaj tenk. ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ne kuzim kako u puno navrata ne vidim tenka a on mene uspije vidjeti i pogoditi,pricam o tome kada stojim i jos imam onu kamuflazu. Tenk je kv-2,crew svi na 100%,pa jbg?! Dogada se i s drugim tenkovima ali tamo nije sva crew na 100%. Cak imam i one sugave binoculars koje mi nista nisu pomogle otkad sam ih uzeo. Ili se dogada da kasno vidim,znam npr da ce izviriti iza zgrade ali on uspije prije od mene opaliti i tek mi se onda pojavi,naravno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Guest
|
Taj tenk nema dobar početni camo value ni view range. Mreža je na njemu potpuno beskorisna, a ni dalekozor nije najsretnija oprema. |
![]() |
![]() |
#701 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Sa M4-Sherman i T25-AT jos me nisu primjetili od kuda pucam, i da imam i camo na tenku i na 2 covjeka. Uvijek pazim da mi je cijev bijela tako da stojim ispred grma a ne u grmu. A za KV tenkove camo je beskoristan jer su previse visoki i nemres ih sakriti. .... Nazalos imam problema sa internet vezom tako da sam skupio u 3 dana samo 500k. -.-
![]() |
#703 |
Premium
|
Mislio je na tenk. (Tko je imao kv sa kupolom istrazenom prije 7.3 dobio je kv1 i kv2) U pravilu binoculas se koriste samo na TD (najbolja kombincaija za TD je camo net i binoculas plus sto ih mozes prenositi sa TDa na TD) Zasto nekad mrzim WOT http://img801.imageshack.us/img801/2853/shot008s.jpg Sto je najbolje sam sam ih ubio bez icije pomoci. Debilizam at its finest http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Camouflage Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 16.05.2012. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo za ekipu koja jos nije vidjela trailer za Bijelog Tigra ![]() I event koji se odrzao na ruskom serveru. Mislim da je bilo fora da ukoliko se uzme t34-85 moglo se upast u borbu s ovim monstrumom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Po kojoj logici se tenkovi različitih tiera stavljaju u istu borbu? Par dana je bilo ok i držao sam se u sredini poretka s tenkovima +-1 tier, ali sad sam već na dnu kao kanta za napucavanje i igram protiv 4 tiera jačih tenkova. Na koji god se tenk postavim, gubim. Nijedan pogodak mi ne prolazi, a redovno me unište jednim pogotkom, osim kad imam sreće pa mi skine samo 90% healtha. U zadnjoj koju sam odigrao, T1 (Tier 1) je u istoj borbi kao i KV-1. Smiješno
![]() |
#706 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
|
Meni je žao kaj igra nije malo bolje optimizirana kaj se tiče korištenja hardwarea. Ždere samo 1 jezgru i ne koristi ni grafu kak spada. Kad bi poradili na enginu dalo bi se još dosta toga dobiti. Fale mi i bolje teksture (ima neko neki HD texture mod?). Max draw distance za travu je koma, bolje mi je s isključenom, samo da ju ne gledam.
![]() |
#709 | |||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Svaki tenk ima različit matchmaker. Imaš tablicu ovdje. Ona ne vrijedi jedino ako igraš s nekim u platoon-u, u tom slučaju svi tenkovi iz platoona imaju najteži mogući MM. Npr., ako su u istom timu T-50-2 (tier 5 scout), M4 Sherman (tier 5 medium), i M3 Lee (tier 4 medium), onda će sva tri tenka imat MM ovog T-50-2. Što nije dobra vijest za M3 Lee, jer on nema što tražiti u Tier 10 igrama. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#710 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#711 | |
Guest
|
Citiraj:
Pictures, or it didn't happen. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#713 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#714 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Na tenkovima sa velikim view range-om optics je dovoljan da poveca na maximalnih 500 m (prema WG to je maximalni view range), a djeluje stalno, za razliku od dvogleda koji se pali nakon nekoliko sekundi nakon sto stanes, i djeluje samo kad stojis. Isto tako, camo net na scoutu ima smisla samo ako ga sparkas negdje u grm, jer camo net takoder radi samo na stacionarnom tenku i pali se nekoliko sekundi nakon zaustavljanja.
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Guest
|
Nije istina. Bez dvogleda se ne može dobiti max. view range. Najveći view range ima Patton, 420m, svi ostali imaju u najboljem slučaju 20 metara manje. Isto tako, scout koji ne koristi grmlje nije scout nego kamikaza, a kamikaza protiv organiziranog protivnika dobije granatu čim se pojavi... Patton, Pershing, Chaffee itd. mogu s mrežom i dvogledom osvijetlit pola mape ako se parkiraju u pravi grm. |
![]() |
![]() |
#717 | ||
Premium
|
Tocno Citiraj:
Sto znaci Patton ili E50 + binoculas = 500m VR Patton ili E50 + coated optics = 442m VR Citiraj:
U random bitkama (RB) je uvijek bolje na med. tenku imati coated optics i igrati kako je med. tenk i namjenjen. Uostalom u RB sa med. tenkom tiera 8 ili 9 neces gotovo nikada biti scout. U obzir treba uzeti da pravi grm postoji u 7 mapa, ostale mape niks. Ukratko za RB grubo pravio je: TD i sniper tenkovi camo net + binoculas Med. tenkovi coated optics + vertical stabilizer. Kod CW vrijede druga pravila, naravski. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Guest
|
Tablica je točna. I poslije svakog patch-a se update-a. Nije istina. Stock E50 ima 393, full 402. A stock Patton ima 402, nadograđen 420. Citiraj:
U randomima je trenutno samo jedan dobar scout: T-50-2. Ova druga dva T5 scouta su prespori i uglavnom dobiju po nosu u roku odmah. Ali zbog loše organizacije (čitaj: debila) niti jedan scout nije dobar za zaradu. Pouzdat se može jedino u svoj top, a gun rammer je najbolji dio opreme. Jer što više granata ispališ to ćeš više exp dobit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|