|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Galaxy 6800 GT
Evo ovako...malo se ja odlučio obnoviti pa kupio novu makinu sa Galaxy 6800GT graf. karticom koja ljepo leži na Asus MBO KT890 chipsetu...sve super ali nakon 10 min. igranja komp se zablokira...promjenio par stotina drivera ali niš od tog...sve ostalo radi savršeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
.....ti si vjerovatno upoznat da te grafa cucla dosta watica,mozda napajanje preslabo ?!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
gore i jesu novi windosw-i a što se tiče drivera svaki put ih počistim a glede napajanja...biftek od 400 i neš sitno W...a temperatura cpu je savršenih 45...brijem da sa temp nema nikakvih problema....ostatak konfe je: 1GB rama Kingston, hdd seagate 160 sata...fakat nemam više ideja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
vent na vga je glomazan...kako piše pokupio neke nagrade i odtale gluposti a na kučištu imam 4cm upuh i 12cm ispug tako da ima propuha e a na ramu niš sve normalno...inače pokrenu sam par test programa tipa Hot cpu test, Burn in, CPU stab., i sl. i gle vraga sve radi mamu mu...naime imao sam sličan problem ali tad je bila druga konfa i Kingmax ram i na kraju sam skužio da je ram pa ako neko ima nekog iskustva da podjeli dobi čašu čaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
provrti memtest sa svakim stikom pojedinacno ako i to prode premjesti rame u druge sokete |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
e bas si spomenuo taj memtest.. pa kak to funkcionira? imam ona 4 fajla i kaj s time, ako stisnem install onda nest napravi, ali kad pokrenem racunalo i stavim tu disketu da boota s njem, ne prepozna... wtf? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
the luda ribetna
|
moras uljucit u biosu boot a: tj flopy |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eXe
|
ma znam to, nisam tolki noob ![]() ali kaze da ne valja, a probao sam na vise disketa. Postupak je da stavis na disketu ona 4 fajla, pokrenes komp sa Win XP Boot disketom, stavis unutra tu diskretu sa memtest fajlovima i onada install? stavis novu disketu i onda on radi nekaj. I to je to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Daleko od toga. Imaš file Install i pod XP-ima pokreneš. Prethodno ubaciš formatiranu disketu i program sam napravi ono što treba. Ne moraš gledati ima li što na njoj. Nećeš vidjeti ništa.
![]() |
#15 |
the luda ribetna
|
drito to a ako ne imas disketu koja valja ce ti rec da ubacis drugu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eXe
|
hvala decki na pomoci... rjesio situaciju da sam skinuo drugu verziju i sad radi. SAmo me jos zanima kak dugo to testiranje traje odnosno da li treba stogod mjenjati ili odabrati ili samo pustiti jednom kad pocne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|