|
![]() |
#1591 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
jednostavno se ne isplati natrpati toliko servera da izdrzi jednokratni udar cijelog svijeta jer ce kasnije resursi ostati neiskoristeni. a nemaju skalabilnost kao google i amazon, to nemaju ni jaci igraci od blizzarda i activisiona. medjutim pitanje se postavlja: zasto nas siluju da koristimo njihovu infrastrukturu? nema vise pravih dedicated servera, sve je na nekakvom "centralnom servisu" igrao cod, battlefield, nesto blizzardovo ili nesto cetvrto... sve u svemu nije mi zao sto nisam dobio igru jucer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Ljudi oni sigili s njihove stranice sad rade tako da ak vas to zanima a jos niste priskrbili... Efo cak cu i link stafit :P http://reveal.diablo3.com/en_EU/mark_of_valor/#!/overview |
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ako netko zeli gledati streamove, ima na teamliquid-u dosta ljudi sto streama (pise na desnoj strani live streams). Npr. http://www.teamliquid.net/video/streams/ViBE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
I ja narucio iz Infomarka, kad nitko nesalje guess pass a neda mi se cekat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Mali hint za kolege Infomark patnike: svi koji su igrali betu imaju pristup Starter Editionu! Ja baš pičim, a nemam ni Guest Pass ni, jelte, key. Lik se može prenijeti u ful verziju, tako da neće biti uzalud. Bon apetit ![]()
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 15.05.2012. u 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Wanted Death or live
Datum registracije: May 2006
|
Danas cu Vam reci iz prve ruke kako Diablo 3 radi na laptopu, samo me brine s obzirom da ako nesto necu biti zadovoljan kako prodati igru jer se igra veze uz blizard acc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jel to vrijedi i za one koji su igrali open betu ili samo za closed betu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
These go to 11
|
![]() |
#1610 |
Premium
|
Zapelo mi je na provjeri update-a. To mi se desilo dok je bila otvorena beta i ja išao isprobati onaj dark filter. Od kad sam ga stavio, ne radi. Maknuo sam sve što treba, ali ne će. Možda sam maknuo i nešto viška ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Premium
|
Evo instalira se ponovno ![]() ![]() Nadam se da ću moći igrati. @bor1s Nema nikakva opcija, samo pokreneš beta klijent ili instalaciju beta klijenta. Ja, srećom, nisam obrisao klijent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
These go to 11
|
![]() |
#1616 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Edit: vidim da nije... A lik će se onda automatski pojavit kad se logiram na full verziju ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Wanted Death or live
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 | |
These go to 11
|
Citiraj:
Ne znam točno; ima Upgrade opcija u glavnom meniju, pa ćemo vjerojatno tamo trebati ubaciti key kad napokon stigne. Što se instalacije tiče, ja sam još jučer instalirao s onim što sam skinuo s neta.
![]() |
![]() |
#1619 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Diablo 3 Minimum requirements not met. Diablo 3 requires a newer operating system Na win7 x64 ultimate je problem sto agent i setup imaju drugaciji compatibility pa nece raditi. rjesenje: C:\ProgramData\Battle.net\Agent - maknuti compatibility mode, takodjer maknuti compatibility na setup.exe na cd-u ili u download verziji |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|