|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
(riješeno) Windows 7 x64 driver za WLAN adapter Gigaset 54
Ima li tko WLAN adapter Gigaset 54 iz T-Comove ponude? Radi li vam na Win7? Windowsi ga ne prepoznaju automacki, njegovi driveri ne rade (a kao supporta Vistu64). Pred kraj instalacije drivera Windowsi javljaju da driver nije uspjesno instaliran. OS je Windows 7 x64, ali isprobano i na 32bit. Kupljen je danas i koliko ja vidim to je uredjaj preko 6 godina star, iz Siemens SE515 ere?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Potrudi se i pretraži stare teme, koliko se sjećam za W7 x32 treba naći ispravne drajvere a za x64 nism siguro da ih ima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Eto ja sam imao problem da sam imao prvu verziju Gigaset USB adaptera koji u sebi nema Atheros chipset, vec PRISM (LINK). Za njega nema offical podrske za Win7 (x64 i x86) te sam mislio da ga mogu zaboraviti pod win7 operativnim sustavom. Onda mi vrag nije dao mira pa sam se bacio u potragu za driverima koji ce raditi s njime iako nisu Siemensovi. ![]() Sreca mi se osmjehnula te sam nasao potrebne drivere: http://www.wikidevi.com/files/p54usb_windows.zip Iskoristiti samo gole drivere i sve radi kako treba pod Win7 Pro x64. WPA2, WEP, dobro hvatanje signala, stvarno sam se pozitivno iznenadio kako dobro radi uredjaj iako je dosta godina star. ![]() Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nešto ti mrda ova kratka 9 - ka ![]() Ako je uređaj ispravan + ok driver ima da radi, nebitno koliko je star. Obavezno spremi driver na par mjesta, nikad neznaš hoćeš li ga kasnije ponovo naći. Intersil PRISM wifi platforma je kupljena (sad se ne mogu sjetit koja firma) i zato je blem naći noviju podršku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|