Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.04.2012., 23:03   #331
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Dobili smo kurac.
Najavljuju pojasnjenje kraja i jos par scena sta je bilo sa ekipom. A plot rupe i apsolutne nejasnoce ne diraju. Jos ponosno kazu ad ne mjenjaju kraj jer bi to narusilo umjetnicki dojam.

Are there going to be more/different endings or ending DLCs in the future?

• No. BioWare strongly believes in the team’s artistic vision for the end of this arc of the Mass Effect franchise. The extended cut DLC will expand on the existing endings, but no further ending DLC is planned.

What is BioWare adding to the ending with the Extended Cut DLC?

• BioWare will expanding on the ending to Mass Effect 3 by creating additional cinematics and epilogue scenes to the existing ending sequences. The goal of these new scenes is to provide additional clarity and closure to Mass Effect 3.

Neka idu kvragu, RGB kraj ostaje koji nema nikakva smisla.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2012., 00:16   #332
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Debili, debili...
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2012., 11:13   #333
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Forum je opet u plamenu, BW se kurci. Na twiteru je receno da ce prezivjeli vjerovatno opet sagradit mass releje.

Pucanje releja u Arrivalu je zbrisalo cijeli sistem i koloniju sa 300k batarijanaca. Kroz ME se govori kako su reaperi napravili releje da se sve rase razvijaju ovisne o jump relejima da ih mogu lakse pobit i kontrolirat.

Za bilo koji FLT jump treba 2 releja, start i end relej. Kad je flota skocila u SOL, svi su se pojavili iz jumpa oko SOL releja. Kao i inace ingame, svaki jump nas stavi na relej u sistemu.
Cak i ako flote koje su prezivjele pucanje releja u Sol-u, naprave novi relej sa pitaj boga kojim materijalom, skocit ce u 300pm jer nema releja na koji da se warpaju.
Ako promase jump trebace im stotine il tisuce godina da konvencionalnim pogonom negdje dodju a gorivo se trosi za popizdit, em nema nacina da skoce nazad.
Znaci svaki sistem treba da napravi svoj relej interno. Shanse za to su nepostojece.
BW opet trola i sere i apsolutno ne jebu 2% lore ME universea, nego space magic/starchild rjesenje opet.

RGB ostaje. Umjetnost....
http://i116.photobucket.com/albums/o...0/Artfinal.png

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 06.04.2012. u 11:54.
Staro 06.04.2012., 12:10   #334
ivan77
Guest

"With the Mass Effect 3: Extended Cut we think we have struck a good balance in delivering the answers players are looking for while maintaining the team's artistic vision for the end of this story arc in the Mass Effect universe."

LOL , artistic vision ,
  Reply With Quote
Staro 09.04.2012., 11:34   #335
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Utjecaj šupljeg kraja na ukupan dojam o EA... LINK
perich je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2012., 19:22   #336
Kiwi
Registered User
Moj komp

Kiwi's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Bok svima!

Imam problema sa ME3 Collectors edition. Kad pokrenem igru sve je divno krasno, animacija ide oni trče na sastanak pričaju međutim kad bih ja trebao utjecat na razgovor to je nemoguče! To toliko šteka da je neigrivo! Nije do konfe jer imam dost jaku mašinu i grafu. Sve mi šteka! Kad sam nekako progurao razgovor da vidim kakva je situacija sa igrom s likom uopće ne mogu normalno upravljati od štekanja! Jel zna netko u čem je problem i kak da to sredim?? Mislim malo je glupo da animacija koja je u enginu rađena leti a ne mogu igrat zar ne?

BTW jel netko zna što je to POST PROCESSING? Nišao sam na to u jednoj igri pod graphic options i kad je to uključeno nema slike a kad isključim sve 5. Čem to služi?

Hvala!
Staro 11.04.2012., 18:48   #337
ivan77
Guest

laički , to je "dodatna" obrada slike/animacije od strane grafičkog procesora kako bi se izbjegle neke "anomalije" u prikazu.
Uglavnom nebitno ako ti to smeta isključi.
Za štekanje skini nove drivere AMD(ATI) odavde za OS koji imaš
  Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 17:26   #338
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Danas odigrao do kraja ME3, mislim kužim što su htjeli reć sa tim krajem kakav je al je ipak žešći bull IMHO, nije mi čak ni toliko problem što prijašnji izbori u toku 3 djela nemaju nekog utjecaja jer to i nije ključno per se za dobar kraj, cjeli ME3 ionako niko ne kuži što je zapravo to što grade i čemu služi osim blage nade da će tim speglat reapere kolko činjenica da je SVAKI kraj ultimativno kraj galaktičke civilizacije kao takve, koja svrha je onda bila natezanja s 2 i 3 nastavkom igre kao takvim jer negiraju smisao čitave trilogije u zadnjih par scena, to je kao da na kraju star warsa kad luke i lea stoje na onom balkonu na endoru iz mraka izroni darth maul i oboje im odrubi glave...

Mislim očito su procjenili da je dosta bilo ME serijala i da je potrebno napravit najgluplji mogući kraj kako nikom nebi palo na pamet da traži 4 nastavak i ultimativno je kraj mass effect serijala osim ak misle napravit "shepardove kronike"

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 01.05.2012. u 17:31.
yedwy je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2012., 20:39   #339
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Pa rekli su da je ovo kraj Shepard arca, sad jel ziv il mrtav, nema nista iza, mozemo dobit sidemisije il prequel, al to je sve po biowareu...debili, ovako zakopat fransizu je totalni idiotizam.
Al se oni time ponose, ma neka se jebu.

Staro 10.05.2012., 15:26   #340
wittman
Premium

Datum registracije: Aug 2009
Malo sam poceo ali mi se bas ne svidja. Ne vidim NIKAKVA poboljšanja od ME2 koji je, ruku na srce, bio izvanredan. Recimo, sjećam se lude muzike kad uđeš u bar sa plesačicama i barmen te otruje...predoboro. Režija, dijalozi sve vrhunski odrađeno.

nadam se da će se trojka popraviti i napraviti isti odmak kao ME2
wittman je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2012., 18:42   #341
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor wittman Pregled postova
Malo sam poceo ali mi se bas ne svidja. Ne vidim NIKAKVA poboljšanja od ME2 koji je, ruku na srce, bio izvanredan. Recimo, sjećam se lude muzike kad uđeš u bar sa plesačicama i barmen te otruje...predoboro. Režija, dijalozi sve vrhunski odrađeno.

dafuq you on
zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2012., 20:48   #342
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor wittman Pregled postova

Pa imas bar na citadeli, mjuza nije losija engo na Omegi. Gameplay mehanika je ista kao i ME2, doduse dodan je roll move al to je sve.

Al cekaj da dodjes do kraja... onda rijec vrhunski prelazi u drugu krajnost.

Staro 10.05.2012., 20:55   #343
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Pa imas bar na citadeli, mjuza nije losija engo na Omegi. Gameplay mehanika je ista kao i ME2, doduse dodan je roll move al to je sve.

Al cekaj da dodjes do kraja... onda rijec vrhunski prelazi u drugu krajnost.
a ja taman zaboravim na ono, svratim na pce i onda opet
kad izlazi onaj dlc?
zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2012., 17:20   #344
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2012., 00:56   #345
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Citiraj:
The Mass Effect 3: Extended Cut is a downloadable content pack that will expand upon the events at the end of Mass Effect 3.
Through additional cinematic sequences and epilogue scenes, the Extended Cut will include deeper insight to Commander Shepard’s journey based on player choices during the war against the Reapers.
The Extended Cut will be available to download at no additional charge on June 26th on Xbox 360 and PC and PlayStation 3.

http://www.masseffect.com/about/extended_cut/
veve je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2012., 13:14   #346
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Link nevjerovatnog BW sranja

Ili u prevodu, kako to radi BW dmg control. Da ti se zgadi sve. A EC je navodno 1.9gb za par extra scena sta je bilo iza sranja na kraju. Preporuka je da se loada save prije napada na cerb. bazu i da se na taj nacin najbolje vide sve odluke....kojih od cerb baze pa nadalje NIJE NI BILO.

Koji primjer:

-Did anyone on the Citadel survive?

Yes. We would never, ever do anything that made the player feel, on replay, that it would be better for everyone on the Citadel if they just died. The Citadel has emergency shelters and kinetic barriers - even if it blows up, millions might survive. You should assume that everyone plot-important on the Citadel survived.

Aha, magicni plot armor kad treba.

Will long-distance superluminal travel still be possible post-Ending? (will Tali or Wrex or Garrus see their homeworlds again? Will everyone starve?)

Galactic civilization will rebuild. The mass relays were not necessary for interstellar flight. Remember, what does it say in the Codex about the speed of ships? That's right, 12 lightyears per (day? hour? minute?). And that's only the cruising speed, not the maximum speed.

People have never needed to research basic FTL improvements before because they have mass relays. With the relays gone, new technology will increase that speed. Additionally, the element zero cores of the dead/controlled Reapers can be used to improve FTL drives. Starflight will continue using conventional FTL

Nemozes doc sa jednog kraja sistema do drugog da se ne teleportiras na refuel station, a sad mozes cijeli svemir polako obic.....

-Did the mass relays pull an Arrival and go supernova?

No, they didn't. (i'm paraphrasing here, please don't interpret this too hard) They overloaded, they didn't rupture. We really didn't mean to imply that the whole galaxy had been destroyed. People interpreted the ending in ways we really didn't expect.

Ma jelda, u Arrivalu pukne relej i zbrise sistem, sad vidis relej kako puca i zakljucis da nece ubit nikoga nego reapere i da uopce nisu bitni. I mi smo kao krivo zakljucili.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 23.06.2012. u 13:21.
Staro 27.06.2012., 10:03   #347
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

I Extended Cut je vani. Neki ga vole, vecina ga mrzi. Dodan je i 4ti kraj, tipa odjebi Starchild i adio sve.
Iskreno receno, skinio sam DLC, skinio youtube filmove za kraj, al nemam hrabrosti opet proc kroz onaj kraj i razocaranje.
Usrani Casey je pobjegao na odmor 2 sedmice tocno na izlazak ECa, tako da se bjesnoca na forumu slegne.

Staro 27.06.2012., 11:45   #348
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Odigro sam EC....
Što da kažem, jednom riječi razočaranje.
Skoro ništa nije popravljeno, onaj refusal ending barem meni je ko srednji prst community. Odustajem od Bioware-a , imali su priliku popravit kraj napravit nešto vrijedno ME Triologije, ali su ga spiskali
I još se onda usude pričat o "artistic integrity" arogantne ****** .
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2012., 18:27   #349
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ja gledam po BW forumu i HTL forumu kako ekipa pjeni, da su oni stari krajevi bili i bolji jer je bilo otvoreno sta za spekulacije. A reject ending je bas kao sta kazes, evo vam svima middle finger pa se sad mislite.

ME 1 i 2 sam presao svaki po 10ak puta, uzivao u prici i drugim kombinacijama likova i izbora, a ME3 sam odigrao jednom, kraj me tako ubio u pojam da danima nisam imao volje nista drugo zaigrat.
Ovako zaklat fransizu, unistit pricu i odjebat fanove, stvarno neznam koliko mozes bit idiot nakon prvog fijaska da to ponovis i jos da trolas ljude.
Arogantna stoka, jebo ih artistic impression da ih jebo.

Staro 27.06.2012., 21:02   #350
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Sve u svemu ja sam oduševljen kako se HTL ekipa ponjela. Bili su razumni i konstruktivni makar su svi jedva čekali da skoče na "gamer entitlement".
Mogu reči što hoće ali činjenica je: Skupina igrača se uspila udružiti i natjerati Bioware da napravi nešto, ma koliko god to oni nedorečeno ili loše napravili.

Evo baš sam našao vijest na HTL Forumu, da citiram:
"BioWare je sakrio podatke za novi Mass Effect 3 DLC u podatcima za 1.85GB-ni Extended Cut".

Moguće da su ovo samo babinske priče, ali ovo po meni obješnjava dosta toga, jer očito nisu mogli se usudit upregnut snage za jedan "pišljivi" Free DLC(koji je trebao biti u igri od početka" nego su jelte morali odma iskoristiti šansu da nam lakse uvale Leviathan DLC.
Predivno Bioware, stvarno što više godine prolaze to mi se više čini da mi svi omiljeni developeri odlaze u krasni *****.
Staro 28.06.2012., 16:37   #351
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Zar nije Levi DLC hoax koji se vrti vec odavno? Tj, otkad je izasao ME3.

A kao sta i sam kazes, gadljivo do daske, unistili su Star Wars ove generacije bolje nego je Lucas to ikako mogao i zamislit. A mogli su cjedit ME godinama, napravit jebeni MMO a ne SWTOR smece. Al ma kakvi, zakolji fransizu, stavi plot armor na sve na kraju i opcenito odjebi svoje fanove.

Staro 28.06.2012., 16:57   #352
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Nisam jos poceo igrati ME3 s EC DLCom, ali cisto da znam.
Kad tocno zapocinje EC DLC u igri, odaberes jedan od tri ponudena kraja i onda pocinje dlc?
Staro 28.06.2012., 18:04   #353
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Nisam jos poceo igrati ME3 s EC DLCom, ali cisto da znam.
Kad tocno zapocinje EC DLC u igri, odaberes jedan od tri ponudena kraja i onda pocinje dlc?
EC ti odprilike počinje, kod trčanja do elevatora, tj. imas kod dijaloga jos opcija itd.
Staro 28.06.2012., 22:52   #354
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Njima je 3 mjeseca trebalo da izbace DLC koji to zapravo nije, dobro da jos ljudima nisu naplatili taj 4. kraj i par tih ekstra cut scenesa...
Jedno veliko razocaranje :P
Staro 01.07.2012., 17:16   #355
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
stvarno odvratno sto su napravili,ljigavo i odvratno...
nabacili par slika sa pozadinama ovisno o zavrsetku ( dosta pozadina se vrti,samo kakav je zavrsetak ),par videa i ocekuju da budemo zadovoljni.
samo ne mogu vjerovati da je ovakva fransiza zasluzila ovakav kraj,trebalo je biti epski i kraj barem nekih 20-tak minuta da se zna...
blava je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2012., 17:21   #356
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ok kraj je i gotovo al onda nek ne seru svoj "damage control" bullshit, svjetlo koje obasjava pol galaktičkog kraka i ekvivalentno je eksploziji ultra-nove sigurno će preživjeti obližnji planet - how yes no iliti kako da ne...
Staro 07.07.2012., 11:59   #357
fizicica
Premium

fizicica's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
Ma previše je tu love da bi odustali od nečega za što su ljudi tako zagrizli. Sigurno slijedi "The return of mass relay" :-D ili tako nesto.
fizicica je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2012., 13:16   #358
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor fizicica Pregled postova
Ma previše je tu love da bi odustali od nečega za što su ljudi tako zagrizli. Sigurno slijedi "The return of mass relay" :-D ili tako nesto.
Ma da, al gledaj ovako. Prosao si ME3 jednom, kraj te ubio u pojam, ubili ti lika, unistili svemir, bacilo te u depresiju od zalosti. DLC nece izmjeniti kraj.

Koji ja imam razlog da ponovo igram ME3 sa mojim drugim Shepovima da vidim kako su se moje odluke odrazile na igru?
Jednostavno, nema replay faktora. Kao da opet idem nekoj dragoj osobi na sprovod, tako sam ja dozivio kraj.

DLC za Omegu, Ariu i sve pizdarije koje smisle nemaju bas smisla. Da ti mozda poveca rating u igri? Da dobijes bolji kraj?

Kraj je sranje, bez obzira na bodove, em su 3 mjeseca lagali ljudima da je moguce doc do najboljeg bonus endinga samo sa SP igrom, jer je ekipa sve probala, igrala new game +, igrali na insane, probali onu shemu sa ribom iz ME2, jednostavno nema dovoljno bodova, i na kraju to BW i prizna i najavi ispravak u patchu (tj, ECu).

Glup sistem sidequestova, kao cuo sam da netko trazi nesto. Rannoch i Tuchanka su bile super misije, pune osjecaja, Thessia je samo trci ravno sa imbecilnim boss fightom, Cerb stanica je kratka i glupa, a boss fight jos gori. Odluka da unistis Coll base ili ne nema utjecaja na baby reapera u stanici. Toliko o izborima.

Stvarno zalosno kako su sve unistili.

Staro 11.07.2012., 11:28   #359
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
(snip) Kao da opet idem nekoj dragoj osobi na sprovod, tako sam ja dozivio kraj. (snip)
Najbolja paralela koju sam čuo za kraj ME3. Prije par mjeseci bi kupio bilo što da ima veze sa ME svemirom, kvragu, sve DLCove za ME2 sam kupio i odigrao.

A sada? EC za ME3 sam instalirao, ali jednostavno nemam želje ponovo pokrenuti igru. Ne mogu se natjerati kliknuti ikonicu ME3 na desktopu jer mi se gadi pomisao na tu igru.

Ovako nešto ne znam da sam ikada doživio od jedne igre...
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2012., 17:38   #360
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Baš me boli briga što je Bioware rekao, za mene je odsad ovo ili Indoctrination Theory kraj. Drukcije se nemogu pomiriti s krajem putovanja koje sam proveo u ME triologiji.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na