|
![]() |
#3241 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
hvala an odgovoru,ali može li mi netko reći, učinio sam sljedeće. otišao sam u opcijama rutera na wireless i stavio sam mac adresu svog uređaja stika na white listu. da li sam ispravno učinio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3243 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Zbog iznenadne selidbe u drugu kucu necu vise koristiti Optima adsl uslugu u staroj kuci. E sad, u 1. mjesecu ove godine sam potpisao ugovor na 24. mjeseca i danas su mi rekli u Optimi da, ako zelim prekinuti ugovor, moram platiti 1500 kuna... Dal postoji neko rjesenje koje nebi ukljucivalo tolike novce? Sta bi se desilo ako se racuni jednostavno nebi placali? Da li se mozda moze napraviti preseljenje ugovorne obaveze na drugi broj u novoj kuci, koji je trenutno na T-Com mrezi (bez pretplate), uz ovu Optimu opremu koju imam sad? Molim pomoc, hvala!
![]() |
#3244 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Preseljenje prikljucka te kosta ko i novi. Btw, nek mod preseli u Optima temu postove.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako bi prestao plaćati račune završio bi na sudu i onda bi još platio i sudske troškove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3246 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3247 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3248 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
može delete, krivo postano. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 10.05.2012. u 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3250 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jep...rjesava se problem. Jebga, valjda budu sredili ubrzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3251 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
y nije bilo neta vuru - dve. ![]() btw mislim da su dobili neki novi ip range danas ujutro, nesto 173 .. .. zabrovih tocno kako ide, trenutno mi je opet standard: 89.201.x.x no ne zalim se, optima meni inace sljaka 24/7 bez greske, ovo je valjda prvi hiccup u par godina, barem što sam ja primjetio, optima je zakon.
![]() |
#3253 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3254 | |
Treba kaj skurit??
|
Al imam srece, trebo sam bit dezuran ovaj tjedan...izvuko se ![]() Citiraj:
Meni doma Iskon (uzeo ga prije nek se zaposlio u optimi), u godinu i par mjeseci krepala tri modema plus se svaka 2,3 dana smrzne na resetu ip adrese. Al opet nemrem rec da su losi, desava se, nista nije savrseno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3255 |
Treba kaj skurit??
|
Jel vam radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3256 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3257 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3258 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni doma radi sve kako treba, sinoć je pucala veza ko blesava no stabiliziralo se oko 22:00. Na poslu neugodno iznenađenje, ne radi od sinoć ništa, probao resetirati router i slično i nema pomaka. Zvao SZK i niš mrtvi hladni žao nam je, pošteškoće su sa netom. Jedino mi nije jasno kako doma radi, a 300 metara dalje su poteškoće O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#3259 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#3262 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Sinoć od 19 do 22h bez neta. Što je najgore, ja nisam imao, frend koji živi na drugom ulazu u zgradu je imao net. Random frendovi u random vrijeme na optimi nisu juče il danas imali net.
![]() |
#3263 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Jučer oko 22:00 također pucanje. Imam dosta često nekakva pucanja...za razliku od T-scuma koji je valjda 2-3 godine radio bez najmanjeg problemčića.
![]() |
#3264 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3268 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Zvao sad zbog stalnog pucanja veze, kažu da se modem ne sinka dobro sa novim postavkama centrale te da moraju rucno resetirat vezu. Od resetiranja nemam pucanja ali se net vuce sporo, odaziv otvaranja stranica je 56k... kao neki lag, a speedtest pokaže zadane vrijednosti veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3269 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
e ovako adsl na t-comu sam imao negdje 5 godina, i više-manje nikakvih problema! ono malo kad je bilo problema, tehničar je došao u roku dva dana. (napominjem da nisam iz Zagreba, nego iz Bjelovara) inače oduvijek imam spojena dva računala na ruter (žičano stolni kompjuter i bežično laptop) od proljeća prošle godine, uzeo sam paket Optime (onaj najveći TV + internet 5 MB + telefon) i od onda su počeli problemi! veza mi je pucala konstantno. stalno, stalno i stalno. najmanje deset puta na dan. što je najgore, kada dođem mišem na ikonicu veze (ona mala dva kompjutera), napiše mi Very good connection. a nijednu stranicu ne mogu otvoriti! naravno, zvao sam ih petnaestak puta, u ovih godinu dana, i svaki put mi kažu - da vide kako je veza do mog rutera odlična! kad sam zatražio da mi pošalju tehničara, kažu da šta mi to vrijedi, ako on dođe, a kod njega se pokaže da je sve u redu. još sam ih pitao da li su možda loše parice, da se njih zamijeni. rekli su da su dobre, jer bi im pokazalo lošu vezu. onda sam uzeo stvar u svoje ruke i počeo tražiti rješenje po internetu. negdje sam pročitao da programi koji se sami updataju mogu stvarati probleme. isključio sam update sa svih programa osim antivirusa, i dalje mi je pucala veza. kako sam imao avast, otišao sam na forum njihovih stranica. ljudi su pisali da avast zna često uzrokovati pucanje veze. uninstalirao sam ga, i stavio aviru. veza je i dalje pucala. onda sam skinuo i aviru, i stavio avg. i znate šta! veza više nije pucala! i to je sve krasno trajalo nekoliko mjeseci, dok Optima nije odlučila 1. 5. staviti neki update TV programa, i ponovo mi uništila internet! i život ![]() sad mi veza puca i preko dvadeset puta na dan! opet sam ih zvao, kažu da je njihova veza do rutera ok. sad sam maknuo antivirus s kompjutera, skype i već razmišljam o brisanju windowsa. mislim, ako je zbilja njihova veza do mog rutera ok, onda vjerojatno nešto ne valja u mom kompjuteru (napominjem da sam ga nekoliko puta pregledao u vezi virusa i spywarea, i nikad ništa nisam imao) evo to je moja priča, možda nekome pomogne (u vezi antivirusa), ali više zbilja ne znam kome bi se požalio. korisničkoj službi Optime se više ne isplati žaliti. a drugome nemam kome. hvala šta ste me saslušali ![]() možda se vratim skupom T-comu, ili Bnetu ili šta više znam kome |
![]() |
![]() |
![]() |
#3270 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Linija ti je koma i zato ti puca veza, traži da ti smanje brzinu na 2-3 megabita za probu pa vidi dal ce valjat. Jel u router modu? Pretpostavljam da je, onda ne vidim razloga tražit grešku na kanti, educiraj se malo. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|