|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Pitanje
Ovako imam jedno pitanje oko zarulje. Zelim si kupiti za sobu onu zarulju (ili cijev) koja svijetli ljubicasto ali ne toliko jako te sve bijelo sto se nalazo okolo svijetli! Ne znam da li je ko od vas bio u Black&White night clubu? Oni tamo imaju takve. Da li su to Ultra ljubicaste cijevi ili kako se vec zovu gdje se mogu kupiti u zagrebu? TNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
da to su ti ultraljubicaste lamape. eh sad da odmah skratim neznam di ih ima za kupiti ali pisem radi jedog upozorenja. naime kako se radi o ultraljubicastim zraka od toga mozes dobiti rak koze. stoga ti proporucam da to ne nabavljas. cak je jedno vrijeme bilo o tome rijec i u novinama za diskace kaj non stop svjetle sa time pa su poceli ih sve manje koristiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ne znam za to. Ali ako je istina onda bi si ja radije slozio neki light show umjesto toga :-) . Nisam siguran da to toliko puno zraci bas cemo vidjeti sta drugi kazu o toj UV cijevi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
inace evo jos nesto, nedavna vam je ona prica sa solarijama i "epidemijom" raka koze (trebalo bi se tek vidjeti) pa neznam koliko je to za igrat se. ok u solariju je brdo tih lampi ali opet svakodnevno ilaganje UV sumnjam da moze ikako biti zdravo.
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
koliko san ja cuja to zracenje je preslabo da bi ga covik iti moga osjetit a kamoli da bi mu bilo stetno
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Bas cu vidjeti u dicanu kada budem gledao sta ce mi oni reci. Ali i ja sumnjam da je to toliko jako da dobijes rak koze. Je i ja mislim da se moze dobiti ali ne sa nekom uv zaruljicom koja ce ti svjetliti u sobi. Drugo je solarij kad si okruzen njima pa te zrace to je druga stvar ali sa zaruljicom bas nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
u sobi ces imat lampicu dugu 30-ak centimetara, par metara daleko od sebe u solariju imas nekoliko desetaka lampi dugih preko 2 metra nekoliko centimetara daleko (blizu) od sebe mislim da se to nikako ne moze usporedit
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
e pa neznam bas deci dal je to tak jednostavno kak vi mislite banalizirat. pitanje je koliko dugo ti mislis imat upaljenu lampu. u solariju si 10-15 minuta sa ne znam deset lampi a ti recimo da imas ovu upaljenu nekoliko sati pa si izracunajte koliko to zraci ili ne. ja je ziher ne bi stavljao pored sebe.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|