|
|||||||||||
|
|
#481 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako ces sam postaviti na lokacije (premda vidi prvo s monterima hoce htjet samo spajat i za koju lovu) naranvo da ce bit jeftinije. ALI ako premjestats obje (i unutarnju i vanjsku) onda mozda nece ni trebat dopunjavat plin. Samo pazi da ti ne "pobjegne" plin kad budes skidao s postojece lokacije ![]()
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 03.05.2012. u 11:52. |
|
|
|
|
|
#482 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Aha, znači moguće je čak i ostaviti iste kablove i sve. A super, nisam znao. Ništa, provjerit ću svakako, a ionako će to biti krajem ljeta pa možda budu popusti neki kod montera . Vidjet ću onda, jer ovako mi je bezveze, mora duže radit jer je u hodniku, a ovako će biti u sobi i brže će rashladit=manje radit=manji računi za struju . Hvala ti na odg, ako bude još nekih pitanja javim se tu.
|
|
|
#483 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Počelo je biti vruće. ![]() Koju klimu sa inverterom preporučujete, a da i izgleda na nešto? Na prošloj stranici imate podatke o stanu. http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=454 Ipak bi stavio samo jednu radi početnog novca a i dvije bi pocuclale dosta struje. I to u ovu glavnu sobu, valjda će neš hladnog zraka doći do kuhinje, tamo nema nekih prozora sa direktnim suncem. |
|
|
|
|
|
|
#484 | ||
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Ti mora da si bio u nekoj Kafkinoj zgradi ili u najmanju ruku kod gospodicne Ivanove. Savijesnost koja zraci iz tvojih navoda je na visini ![]() Podrzavam razmisljanje i red koji se treba iza sebe ostaviti ali, to jednostavno ne funkcionira tako kruto u praksi kod vecine zgrada. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
brrr. jeza me prodje kad se samo sjetim tih sastanaka "kucnog savjeta"). ALI recimo jos jedan primjer je onaj zakon gdje su poceli trazit od ljudi da maknu klime sa PREDNJIH strana fasada jer kao "naruznjuje" izgled zgrade (yeah mos mislit kako naruznjuje sivu ruznu zgradu radjenu 1964te godine ). U toj situaciji klima mora ici dolje i ostaje rupa u oluku i nema sta cekat drugu klimu jer je tu nesmijes vise smjestit i to je to. Briga njih sto ti nemas bas drugu soluciju u 30m2 stanu jer nema balkona gdje bi je mogao sakriti niti neke drug elokacije, itd. itd. .Uglavnom kao sto rekoh, na srecu tih probelma vise nemam ali postoje za neke druge ljude tj. nisu nestali .
|
|
|
|
#487 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
|
|
|
|
|
#489 |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Imam/imah jednako mišljenje o Vivaxu (šrot), ali na preporuku našeg klima majstora (ugrađivali smo u firmi ukupno 50 klima uređaja u zadnje 2-3 godine, znači mogao nas je 'oženit' za klimu kakvu je htio po pitanju cijene), ugrađena je kod mene u ured Vivax klima, sa inverterom, koja eto radi 2g po cijele dane bez ikakvih problema, ali doslovno 2 godine, jer se cijelu jesen/zimu grijem na klimu, do -15 grije najnormalnije. Kod kuće imam Panasonicovu, također sam prezadovoljan, ali to je ajmoreć očekivano, pozitivno me iznenadio Vivax jer ipak ima daleko više radnih sati nego ova kući.
|
|
|
#490 |
|
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Zagorski Tarzan. 06.05.2012. u 14:06. |
|
|
|
|
|
#491 |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Vidjet ću što uzeti, na eKupi mi je recimo to najpovoljnije jer ženka radi u M-Sanu i ima dobar popust ako uzima od njih robu...zato se i dvoumim između tih Vivaxa i Panasonica s inverterom... Inverter mi je must have iako imam osjećaj da je podložnije kvarenju od vulgaris klime... |
|
|
|
|
|
#492 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
|
|
|
|
|
#493 |
|
3.14zda ®
|
Ma ne znam ni kolike su cijene, vidim da su inverterske cca 4 soma kuna, a mislim da mi ne trebaju 2 unutarnje jedinice, dosta bi bila jedna jer su ionako sva unutarnja vrata po stanu pootvarana... |
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#495 |
|
3.14zda ®
|
Gledam po toj njihovoj stranici http://www.gree.hr/katalozi i nigdje ne vidim cijene...jebala ih stranica. |
|
|
|
|
|
#496 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ovdje ima: http://www.klimatronic.net/page36.html http://www.cimpaterm.hr/gree.html |
|
|
|
|
|
|
#497 |
|
3.14zda ®
|
Koja je razlika između inverterske i vulgaris klime u cijeni, o mama...kupim za 3500kn tu Gree od 5kW, a za 4000kn ne mogu kupit ni 3.5kW DC Inverter klimu. Mislim da ću ipak ić na vulgaris opciju. Ionako će mi klima radit max 20 - 30 dana u godini kad je najveća žega... |
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ovdje je dobro napisan tutorijal za odabir klime: http://www.dom.com.hr/uredjaji-i-apa...j-odabrati.dom Zadnje izmijenjeno od: Zagorski Tarzan. 06.05.2012. u 15:39. |
|
|
|
|
|
|
#501 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#502 | |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Aha, upravo si probudio 'daljinski' dio teme. Hm, tko prepoznaje (da ne pretrazujem) ciji je osvjetljenko daljinac na slici? Linkanje posta me podsjeti da se i ovo godine zapitam : Bartuc, zasto napusti temu? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#510 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Do 5000kn, inverter 12-icu? Išta? Gledam sad i 2007. se govorilo da su Gree sr*nje? To je ipak bilo prije 5 godina... Samsung AQV12PWCN P-SERIJA lepa - 4199kn Gree GVVH12KF puno ružna - 4200kn Gree GVVH12MB ružna - 4100kn, ne znam dal je ima Panasonic CS/CU-RE12NKX poluružna - 4500kn Sve mi se čini da ću uzet ovaj glupi Samsung, druge su ružne ko... Hladim se 2 mj i grijem 2 mj, a ona stoji 12 mj u godini na tom mjestu i moram ju gledat. Koja je razlika između PWAN i PWCN? Jel itko zna još neku koja bi bila bolja i ljepša? Dolazim u napast da prodam bubreg i kupim onu kojom možeš upravljat prek interneta. :P Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.06.2012. u 20:30. |
|
|
|
![]() |
|
|