|
![]() |
#3423 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3426 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
brutalan je svijet motornih ulja,materijala za tužbe ko' u priči ![]()
![]() |
![]() |
#3427 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bio jučer na SR402 na Grobniku. Najveće zamjerke su da je sve počelo sa deeeebelim zakašnjenjem i da cuga skupa za popi**it (15kn za 0,5l vode!). Što se samog SR tiče, nažalost u najjačoj klasi su otpala 3 takmičara neki zbog zdravstvenih (Chevy Nova od 1100KS), a drugi zbog tehničkim problema (Calibra od 900KS je slomila poluosovinu) pa je prekratko trajalo. Ako ništa drugo, bilo je par ugodnih iznenađenja - lik sa Golfom2 od 430KS+nitro je bio bolji od Audija 90 Quattro biturbo sa 750KS u Klasi 11. U zadnjoj trci (Klasa 10) je Kadett bio bolji od Golfa sa 2 VR6 motora i 1300KS jer je Golfu nešto riknulo odmah poslije starta. Danas je nastavak tj. idu trke ispočetka, a dodatno je Street Style (13h), natjecanje u decibelima (13.30h) i Sexy Car Wash. Kad smo kod SCW tj. komada - bilo je malo hostesi, ali one koje su bile, bile su mrak. Doduše, moj frend je dobro primjetio: "Dobre su, ali koja od njih bi ti znala skuhati ručak." ![]() Savjet za kraj: obzirom da će danas pržiti i očekuje se temp. preko 29C, obucite se lagano, uzmite kape, kreme za sunčanje i puno cuge (nitko nije branio unos klope i cuge). Upad 35kn.
![]() |
#3428 |
Moderator
|
![]() |
#3429 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kod nas se, već po tradiciji, očekuje 13.05. na Čepinskom aerodromu. Nadam se da će opet doći i Big Dogsi. Chevy Camaro (1.750 KS) 8 sec run in Osijek http://www.youtube.com/watch?v=pewwE...eature=related Hostese su prošle godine bile za 3/4 al su im show u cijelosti ukrale pipničarke (5+) ![]() SCW, hell yeah ![]() Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 29.04.2012. u 09:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Premium
|
Moram reći da sam malo razočaran brojnošću natjecatelja. Kažu da je prethodnih godina bilo toga više. Vjerojatno je recesija obavila svoje. Odoh danas opet gore.
![]() |
#3431 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ide tko 6.5. u Micevec na Croatian Drift Challange?? Cini mi se da ce biti dosta dobar show, par novih auta koliko znam, neki su auti poboljsani....
![]() |
#3432 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vozio sam karting jučer, prava stvar za vježbanje refleksa, za par minuta pokida šake i podlaktice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Premium
|
Jučer je bilo više ljudi i više autiju na Grobniku, ali ih se još manje trkalo. Tragičar dana je bio Debeli koji je u Linksovom Nissan Skylineu na startu krenuo u rikverc. Postao je glavni predmet sprdnje od strane spikera u stilu da se zablejio u komade koji su prije trke imale svoj SCW show (drugi SCW, jer je na svakoj strani piste bio po jedan); da je falio brzinu jer stalno sjedi na suvozačkom mjestu (Skyline ima volan na 'krivoj' strani);... ![]() Dobitnik dana tj. dobitnica je jedina žena na stazi Slavica Obradović koja je vozila Kadetta koji je dan prije bio najbrži, a bila je 3. u Klasi 13. Doduše, ona ga je vozila bez nitra pa je imao 'samo' 450KS. Pasite oči u galeriji. btw, na drugoj slici u galeriji, crnka u prvom planu kod lijevog svjetla Porschea (Marta Kanazir) i plavuša iza nje (Jelena Biondić) su bile hostese Novog lista i definitivno najkomadi na Grobniku. http://www.youtube.com/watch?v=xQY_h4RLvOg http://www.youtube.com/watch?v=Rrrbme8DNBE
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 30.04.2012. u 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3434 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Tog Malibua vidim skoro svaki dan iz busa u Čehima, cijelu zimu je stajao pokriven na istom mjestu, u petak sam ga vidio na šlepi sa jos 2 auta ali nemogu se sjetit koja... @magarac: ma ima svega, to je firma koja stavlja autoplin i sponzor su, taj frajer koji ima Malibua je imao Kadetta ili Asconu pa je i ona bila tamo....
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 30.04.2012. u 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3438 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Bio sam par dana u Češkoj sa ekipom (nas 4). Išli smo u Skydive arenu, malo letenje ovo-ono. ![]() Ruta je bila: Doboj ------ Slavonski Brod Osijek ------ Pečuj Budimpešta ------ Bratislava ------ Brno Prag U povratku je bila jedina razlika što nismo išli peko SB nego na Babinu Gredu. Statistički Ukupna kilometraža: 2057 km Prosječna brzina: 78,4 km/h Maksimalna brzina: 189 km/h (malo ispod 200 na satu, 189 po GPS-u) Prosječna potrošnja: 5,84 l/100 km Autić: Fiat Punto 1.9JTD Vinjete su 11 € za Mađarsku (može se kupiti na skoro svakoj benzinskoj pumpi), Slovačka i Češka 34 € zajedno (isto se može kupiti na skoro svakoj pumpi). Gorivo je skuplje nego kod nas, ali je kvalitet neuporediv. Sipao sam pun rezervoar u Češkoj na OMV-u (43 l izašlo 73,5 €). Kad sam zabio gas u pod auto se propinje na zadnje k'o blesav. Vuče neuporedivo bolje, zvuk motora totalno drugačiji. Dakle, ovo što mi sipamo ovde definitivno nije gorivo nego neka bljuzga. Iduće punjenje je bilo na Shellovoj pumpi u Slovačkoj (3/4 rezervoara 60 €). Autoput u Češkoj je jedna jebena katastrofa. Onog ko je nadgledao radove prilikom izgdanje treba strijeljati. 15ak km od granice Slovačka-Češka u pravcu Brna počinje katastrofa. Na autoputu u obije trake nalaze se talasi (nešto kao omanji ležeći policajci) na svakih 2-3 metra. Nemoguće je voziti brže od 60-70 a da bubrezi ne poipsadaju. Takvo stanje je sve do pred Prag (ima oko 200 km). Isti takav put je i u drugom smijeru. Stvarno mi nije jasno kako i zašto je ono onako napravljeno i ostavljeno.
![]() |
#3439 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#3440 |
Premium
|
Vjerojatno ce bit specijalizirana cijena.. Ja vozio A1 danas. Mislio sam da je 180ks var ali k ono 120 ali opet i tih 120 je sasvim fajn za sportski feeeling. Da je prisutan nekakav zvuk i da volan nije toliki drek bio bi cisto ok gradska jurilica. 7 brzina DSG je za 5+. U rucnom modu se da razvuc do 6000 a na auto je silki i neprimjetan. Dobar autic ali i kosta preko 200000kn konkretni.. Cekam Swifta Sport ali jos uvijek nije spreman za HR ceste. U Hr ali cekaju se neki papiri i registracija. Imam probnu voznju i nikak docekat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3441 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Jedno pitanjce; riknuli mi amortizeri stražnjih vrata (gepeka) na mazdi 323F. Inače, nije baš stvar koja često rikava pa me zanima jel to ima ovak negdje za kupit il moram baš u mazdu ić? Mogu si mislit kolko to tam košta...
![]() |
#3445 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
No pogledaj to po otpadima.
![]() |
![]() |
#3446 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Velas - http://www.velas.hr/default.aspx?id=8 Auto krešo - http://www.autokreso.hr/onama/kontakt.php obavezno reci da ti treba za par, da ti nebi rekli komad, pa kad dodjes tamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3447 | |
Moderator
|
Citiraj:
http://www.intercars.hr/ Imaš 3 dućana u Zg. Ako slučajno nemaju pogledaj kod Pegas Japanparts u Sesvetama. http://www.pegas.hr/
![]() |
![]() |
#3448 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ja sam imao link do njihovog ekataloga, no od nedavno me traži login i stalno baca ovdje http://ic-hr.intercars.eu/ Postoji neka alternativa ili baš treba imati podatke? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, ranije se moglo online švrljat katalogom, sad možeš samo ako si partner ili imaš acc. No možeš skinut aplikaciju kataloga pa ga instalirati na računalo. Link je na stranici koju je AMD-ac dal.
![]() |
#3450 |
Premium
|
Mozda bi mogao potrazit po kojem autootpadu. ne kosta nista nazvat i pitat koliko god to mozda glupo zvucalo. Ja sam tamo nabavljao puno stvari od limarije do mehanike i nikad me nisu iznevjerili bez obzira na starost ili vrstu auta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|