Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.04.2012., 06:37   #871
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pojavili su se benchmarci SGS3 GPU. Radi se o klokanom ARM Mali-400 čipu koji dere sve trenutne GPU na tržištu.
http://www.phonearena.com/news/Samsu...h-ARM-Mali-400

Još jedna zanimljivost. SGS3 se povezuje sa internim imenom GT-I9300. Sami je dobio wi-fi certifikat za GT-I9800. Nitko ne zna o kojem se uređaju radi.
http://www.sammobile.com/2012/04/21/...sung-gt-i9800/
Staro 24.04.2012., 07:25   #872
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Furam kombinaciju
Resurrection_remix_ics_V1.4_AOKP-B32_4.0.4
i
Siyah-v3.1rc6-CWM

i dela hehe Nego, maknuo sam onaj tvoj glass ili kak već widget jer mi se ne svidja, ali do jučer je dobro delao!
pročitaj temu, nije problem dok ne odeš u recovery i pokušaš wajpat. Svakako preporučam da promijeniš na 3.1, za svaki slučaj. Im a par ljudi koji su wajpali i sve je prošlo oko, no puno već broj je onih koji su totalno sjebali mob
Tnx za GW, skužio sam što me *ebalo cijelo vrijeme - ako upalim od BUG-a onaj widget (mogu imati instaliran bugdorid, no ne i widget na desktopu) nakon restarta na skoro svim romovima mi smrzne sve ostale widgete. Jebenica
tor je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 08:14   #873
Mad_Duke
Guest

Ma velim, wipeao sam, ali strpal sam novi just in case jučer
  Reply With Quote
Staro 25.04.2012., 09:05   #874
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Stavio službeni ICS na SGS2 (VIP) preko Kiesa. Uspjelo je tek iz druge (morao sam i bateriju izvaditi jer ga nisam mogao drugačije resetirati). Malo me naljutilo što mi je izbrisao sve desktope pa sam morao opet vući shortcuteve na njih. Nije neki problem, ali je gubljenje vremena.
Nervira me i to što mi na lock screenu stalno piše 'Kliznite po zaslonu za otključavanje'. Kad bi to mogao maknuti...
Sviđa mi se novi font u porukama i čini mi se da sve radi malo fluidnije nego prije. Izmjenili su se i kontakti, kao i ikone na vrhu za bateriju, mrežu, wlan,...
Za sada sam zadovoljan, ali još nisam počeo žešće čačkati po njemu pa možda nađem još nešto loše ili dobro.
Staro 25.04.2012., 23:57   #875
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Ja imam iste primjedbe kao i ti
+ nema full screen slike
+ kada kucam kontakte za sms u handcent, i ako kucam više njih, nakon svakog odabira kontakta ne briše se tekst koji sam unio prije odabira kontakta nego ga ručno moram obrisati i unjeti novi tekst za traženje slijedećeg kontakta
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2012., 00:08   #876
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Ja imam iste primjedbe kao i ti
+ nema full screen slike
+ kada kucam kontakte za sms u handcent, i ako kucam više njih, nakon svakog odabira kontakta ne briše se tekst koji sam unio prije odabira kontakta nego ga ručno moram obrisati i unjeti novi tekst za traženje slijedećeg kontakta
Gdje nema full screen slike?
Što se tiče SMSa, očito je do Handcenta. Jel ima gdje u postavkama da pamti zadnji kontakt kojem je slan sms?
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2012., 00:13   #877
Mikeyy
Premium

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Gdje nema full screen slike?
Što se tiče SMSa, očito je do Handcenta. Jel ima gdje u postavkama da pamti zadnji kontakt kojem je slan sms?
Prilikom zvanja i primanja poziva. Koliko vidim na ICS slikama (original Android) ima sliku kontakta preko pola ekrana umjesto dosadašnje male sličice. Samsung je zadržao staru sliku.

Ovako bi trebalo izgledati:
http://cloud.addictivetips.com/wp-co...er-Incomi1.jpg

Sumnjam da je do Handcenta pošto do prije nadogradnje nije radio probleme ili možda ja to nisam skužio prije. A možda je do nove verzije swype-a.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nervira me i to što mi na lock screenu stalno piše 'Kliznite po zaslonu za otključavanje'. Kad bi to mogao maknuti...
Ja sam isto odmah počeo googlati kako to maknuti, ali ništa za sada.
Staro 26.04.2012., 00:18   #878
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Vidim da dosta ovdje ima SGS2, ali ne baš Note.
Nisam siguran da li je ovo isto kod oba 2 modela.

Naime, na stock androidu ima ovaj dialer od Samsunga i nervira me kad završim razgovor što mi prikaže onaj ekran za ponovno zvanje, sms ili što već i to traje oko 3 sekunde prije nego što se vrati na home screen.

Da li je to moguće ikako maknut? Je li ICS to sredio?
Znam da se može preskočit sa back strelicom, ali to baš i nije idealno rješenje.

Ja bi samo tija da kad završim razgovor da me odmah vrati na zadnji ekran... je li to previše za tražit?
Staro 26.04.2012., 00:28   #879
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ja bi samo tija da kad završim razgovor da me odmah vrati na zadnji ekran... je li to previše za tražit?
Kad si u dileru-contact logu stisni Menu pa vidi po settingsima jel ima šta. Mislim da ima
Staro 02.05.2012., 17:00   #880
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Sutra predstavalju SGS3. Ono što je sigurno je da će imati 4,8" ekran. Naime, pojavili su se na tržištu screen protectori za njega pa su ih usporedili sa One X (4,7") i SGS2 (4,3"). Razlika u veličini je vidljiva.
http://unwire.hk/2012/05/01/usg-gs3-.../mobile-phone/
Staro 03.05.2012., 12:35   #881
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Da li je tko uspio riješiti kontakte na SGS2 nakon ICS upgrada, kad netko zove i ako u kontaktima nije upisan broj u formatu +3859x ne prikazuje tko zove. Tipa ako je upisan broj 09x tada ne prikazuje tko zove. Isto tako primjetio sam da u browseru scrollanje steka.
Staro 03.05.2012., 15:29   #882
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Prilikom zvanja i primanja poziva. Koliko vidim na ICS slikama (original Android) ima sliku kontakta preko pola ekrana umjesto dosadašnje male sličice. Samsung je zadržao staru sliku.

Ovako bi trebalo izgledati:
http://cloud.addictivetips.com/wp-co...er-Incomi1.jpg
[APP] [ICS] High Resolution Google Contacts Photos (in stock contacts app)
Staro 03.05.2012., 15:35   #883
Mikeyy
Premium

Zahvaljujem, ali koliko ja vidim to i nije problem. Ja nemam niti jedan Google kontakt, sve su Exchange kontakti. Ali nije ni u tome problem, nego je Samsung promjenio "call screen", ne izgleda kao ICS nego su valjda kopirali iz GB verzije, tj. ostao je isti kao i na prethodnoj verziji.
Staro 03.05.2012., 20:12   #884
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
sluzbeno najavljen S3

evo usporedba sa ostalim mobitelima:

http://www.engadget.com/2012/05/03/s...e-x-lumia-900/

na engadget.com ima hrpa clanaka o S3 (dobili su ga na koristenje nekoliko sati ranije prije press conference)
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2012., 20:27   #885
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Pa nije nešto vau ili specijalno...
Ništa bolje od već postojećih One X, Xperie S i sl...
Eventualno quad cpu, ali to je već debilno jer mi mobilni OS trebao letiti i na single coreu.
Staro 03.05.2012., 20:29   #886
Ordem
Banned

ekran je razocarenje

koristi jeftiniji/losiji pentile raspored pixela...
baterija od 2100mah je zakon doduse ^^
Staro 03.05.2012., 20:38   #887
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Cijeli S3 je blago razočaranje.

Skoro pa je kompletan mob ispod očekivanja.
Ekran je posebno razočarao. CPU isto lošiji od konkurencije. Opet izgleda plastično-
Izgled je žali Bože.

Evo na engadgetu i video mobitela:
http://www.engadget.com/2012/05/03/s...view-hands-on/
Staro 03.05.2012., 20:40   #888
Ordem
Banned

po cemu je CPU losiji od konkurencije? samsung pravi najbrze mobilne procesore na trzistu
ovo ce sigurno biti najbrzi mobilni proc dosad

btw nije od plastike poklopac

evo i video stream konferencije

http://www.gsmarena.com/samsung_unpa...-news-4199.php
Staro 03.05.2012., 20:52   #889
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
nemogu prezalit mehanicku home tipku i bok.. Nikakve potrebe nema za tom debilanom.. Ok, mob mi je lijep, mogao bi biti malo brzi od One X jer samsung ima ispoliraniji soft i graficke drivere.. Baterija je ogromnaaa..
Cini mi se ipak da je HTC Bog ove godine..
Staro 03.05.2012., 20:56   #890
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Wireless punjenje? Say whaaaat? 990 ms za pokretanje kamere.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2012., 20:56   #891
Ordem
Banned

evo ga u usporedbi sa prijasnjim galaxyima:

http://www.engadget.com/2012/05/03/s...i-family-tree/

da S2 ima brzi proc i ekran HD rezolucije bio bi bolji izbor lol
Staro 03.05.2012., 21:20   #892
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Galaxy s3, razočaranje totalno... Kolko je samo bilo laprdanja dok se sjetim, te 1080p ekran, te nekakvo nepropusno kučište, te 12 mpx, onaj nekakav svemirski dizajn (ovo izgleda ka ta stro fa lno), opet samo jedan zvučnik, i kao špicu svega stave jedinu stvar koja mi je na S2 išla na qrac, mehaničku home tipku = ništa od bolje iskoristivosti ekrana, konfanja tipki i opet izbjegavanje korištenja home tipke, jer ju nemožeš stisnut onako "on the fly" kao one menu i back tipke..... A i na onom gore postanom videu se čini spor i neresponzivan. Kladim se da ga S2 kolje sa bilokojim ICS romom. Gore od najgoreg. Ovo se nemože nazvat ni galaxy s2+ a kamoli nasljednikom tolko faljenog modela. Idem se ubit haha

Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 03.05.2012. u 21:36.
sh0kre je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2012., 21:26   #893
raliSHA
Premium
Moj komp

raliSHA's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Šta ste vi ljudi očekivali, da radi i palačinke?

Ovo je sasvim realno...minusi su pentile matrica i ružan dizajn/plastičnost (al to je kod samsunga već uobičajeno), a plusevi u odnosu na jedini usporedivi mob su normalan sim, sd kartica i veća baterija.
raliSHA je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2012., 21:35   #894
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

nisam fan samsunga, ali ovaj mob nije uopce los.. Dizajn je takav kakav je. Nekom se svida nekom ne.. Previse smo ocekivali, ovo je realno ono sto se moze strapti (danas) u mob.. na plastiku u samsungu su se valjda svi vec navikli a hardveraj je dobar i to je too..Ipak nije nova galaxija, sve je ovo vec vidjeno.. I kao sto sam rekao pocetkom ove godine, fanovi samsunga ce kupiti samsung, a htca htc, bez obzira tko je danas bolji i kvalitetniji.. Svi imaju svoje kupce i to je too.. Idemo sada u shoping novog moba.
Svidja mi se ovo wireless prebacivanje podataka ali vjerovatno ce biti moguce samo sa S3 na S3..
Staro 03.05.2012., 21:45   #895
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
Šta ste vi ljudi očekivali, da radi i palačinke?
Pa kak se najavljivalo ja sam očekivao da bude barem buceka znao pospremit u pečnicu.

Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
minusi su pentile matrica i ružan dizajn/plastičnost (al to je kod samsunga već uobičajeno), a plusevi u odnosu na jedini usporedivi mob su normalan sim, sd kartica i veća baterija.
I onda di su plusevi u odnosu na S3?, nema ih praktički. O tom pričam.

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
I kao sto sam rekao pocetkom ove godine, fanovi samsunga ce kupiti samsung, a htca htc, bez obzira tko je danas bolji i kvalitetniji..
Ajmo reć da sam ja neki fan samsunga, pošto sam imao i s1 i sad s2, od s3 sam puno očekivao... no do zadnjeg detalja je ispao lošiji neg kaj sam mislio, tak da barem ja počinjem gledat šta ima od konkurenata.
sh0kre je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2012., 21:47   #896
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Ja imam Note i pentile je super, uopće se ne primjećuje u normalnom radu (a ekran je 16:10 i to 5.3" - 1280x800px).
Tako da s te strane nemam prigovora, no S3 mi prema Noteu izgleda bezveze, a Note ima i 2500mah bateriju
Home tipka je dobra kad je mehanička jer možeš lipo stavit da se na nju javljaš.

Ljudi, probajte Note, ako želite više od smartphonea to je famozan uređaj, a košta slično kao SGS2 kojeg dere u svakom pogledu.
Ako vam dimenzije ne predstavljaju problem - bolje od svega na tržištu
Staro 03.05.2012., 21:47   #897
pdx
Premium
Moj komp

pdx's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
meni mob super izgleda , najvise zasto cu ga uzet je velicina ekrana. jer sam na mobitelu vise nego na kompu , a tablet mi je prevelik.ne patim previse na taj ekran , sasvim sam zadovoljan s sg2 ekranom i njegovih 218ppi , dok ovaj ima 305. no HTC nebih uzeo jer mi je samsungova podrska za CM9 bolja.(bar mi tako djeluje,mozda sam u krivu)
pdx je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2012., 21:50   #898
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Opet jeftin plastican dizajn, cak jos ruzniji nego SII, jos uvijek losiji ekran od "starog" iP4, i hebenih 4,8", mogu zaboravit na nas male ljude s malim sapama

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2012., 21:51   #899
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
kako nema pluseva ? baterija/proc su zesci plusevi.. minuse ste vec rekli..
dinos3 je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2012., 21:56   #900
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

@Mar I note i galaxy nexus mi izgledaju bolje, ali u S3 je masina unutra.. Sto se tice javljanja, mozes se javit na bilo stoo.. Ja se na htcu javljam na volume tipku.. A poziv prekidam power tipkom.. tako da je home button potpuno nepotreban i viska.. Podlijeze habanju, skuplja prljavstinu, prasinu, zapinje, skripi.. Bezvezarija.

@ proudixz ti spadas u ovu grupu sto sam gore napisao.. Fan si samsunga i bez obzira na sve kupit ces samsung.. i to je ok!! U krivu si sto se CM9 tice, ali dobro je sto se razvija dobro i u samsunga i u htca za nas koji trazimo brze i vise.

@Campeonato kada si vec spomenuo iphone, iphone ce ugazit sve ove godine kada prebace hardver iz novog ipada u iphone 5.. (tako su radili do sada i MRZIM gejfon!!)
i to je to za ovu godinu sto se tice bilo kakve konkurencije..

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na