|
![]() |
#61 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni je ostal jedan stari 05-SLI sve si mislim da ga stavim gore sa nekim tankim ventom. Ili bar vent ![]()
![]() |
#62 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Budem li morao mjenjat cooler nabit ću ih na kurac preko maila, majke mi mile ![]() Al eto, dobro je znat da HR-05 paše, ako zatreba... Nego koliku temperaturu taj čip uopće može izdržat? A koliku voltažu? Malo mi je čudno da je par ljudi tek tako spalilo NB ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
A preko 1.45V na nb nije pametno davat, za 24/7 nema smisla preko 1.30V a digneš ga na 2400 i to je dovoljno... A za cpu isto preko 1.45V nema potrebe, a što Jelc kaže da ne pretjeruješ sa naponima, meni je regulacija krepala preko 1.8V tako da si do 1.55V siguran 100% ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Torrent freek
|
Jelc em ispripada iako san odma naslutija da nije nikakav bezvezan napon bija u igri, nego da se to diglo i kurcu kad je zadimilo. Ma kakvih 1.8V, to je debeli overkill, klokat oću, al u ekstremno klokanje ulazit neću jer ciljam na 24/7 rad, a ne nekakve rekorde...
![]() |
#65 |
Super Moderators
|
Je, njemu je riknula regulacija ali je jednom drugom forumašu skviknuo baš chipset ![]()
![]() |
#66 |
Torrent freek
|
![]() |
#67 |
Super Moderators
|
Pa koji budeš proc stavio gore?
![]() |
#68 |
Torrent freek
|
![]() |
#69 |
Torrent freek
|
Moran napravit dupli post ![]() Uglavnomn ima li ko problema sa brzinom PCI-E utora na ovoj ploči? Iman samo 1 grafičku i u koji je god port od 3 koja iman umetnuo, nakon svakog restarta dobijem drugi mod rada, nikako je ukrotit da radi na x16, nego redovito radi na x8 ili x4 šta me živcira. Vidio sam u biosu opciju ručnog namještanja brzine slota, pa sam umjesto opcije "auto" stavio "x16" opciju za slot u kojem mi je grafička, al kurac, opet dobijam x8/x4 pizdarije nakon svakog restarta... Da možda nije do kombinacije x64 OSa i x64 drivera? Ili možda u BIOSu treba još koji sitnicu promjenit?
![]() |
#71 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Torrent freek
|
A mene očito onda ova ploča mrzi ![]() ![]() Koji bios je u vas?
![]() |
#73 |
Super Moderators
|
Probaj vratit BIOS na tvorničke vrijednosti, sejvaj pa opet ispočetka ![]() Ja imam BIOS koji je došao sa pločom, imal sam prije X2 a sad stari X4 pa nije bilo potrebe flashat kad sve dela ok.
![]() |
#74 |
Torrent freek
|
![]() |
#75 |
Super Moderators
|
Pa, probaj flashnut neki noviji onda ![]()
![]() |
#76 |
Torrent freek
|
Baš gledam kako je izašao novi, 2009-08-20. Kad sam zadnji put gledao, nije ga bilo... Samo koji je k. ovaj ABS? http://us.dfi.com.tw/portal/CM/cmpro.../WinImage1.htm Code:
Major Reasons of Change: Fixed ACC code to support AMD Phenom II 710 / 720 /545/550 CPUs(45nm) for reaching high speed. !!!WARNING!!!WARNING!!!WARNING!!! Please click here for Update the "R7SD706.ABS" first by Auto Boost system AP file when you changed BIOS version..
![]() |
#77 |
Super Moderators
|
Nemam blage, velim ti da nisam ni flashal tu ploču od kad je imam ![]()
![]() |
#78 |
Torrent freek
|
Evo da odgovorim sam sebi, ABS sam odjeba, bios sam uredno fleša i sve radi ok ![]() Cilj je ispunjen, imamo X4 procesor ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
problem vjerovatno ploca dfi dk 790fx-m2rs
Prvo veliki pozdrav svima! Imam problem sa pc ima vec dva dana.nikako ne boota maticna samo crna slika na monitoru.nema zvuka eror,ventilatori svi vrte.resetirao sam cmos ali nije pomoglo.cak sam je mlatnuo nogom i nista.procesor je phenom 9500 socket amd2 65 nm a ram je ddr2 pc 6400 800 mhz .vadio sam sve to cak i grafu pa nece.nisam napajanje dirao al ne vjerujem da je otislo.ako mislite da je riknula ploca onda koju mi drugu preporucate a da ostavim ove komponente i gdje ima za uzeti.hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Super Moderators
|
Pa jel piše koja je greška na onoj LED dijagnostici?
![]() |
#83 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Po led dijagnostici ispada da nema greske vec je system u stand by. Sad cu izmjerit napon na napajanju premda mislim da to nije razlog Zadnje izmijenjeno od: cain4e. 02.05.2012. u 10:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Super Moderators
|
Pa ako nema garanciju možda ti je onda bolje preselit se na ovu temu ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...105174&page=35
![]() |
|
|