|
![]() |
#181 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Novi-stari kanal za praćenje @FiveeNiF1, pošto većina starih ne updejta. a niti SKY ne radi. ![]() Citiraj:
Bahrain police use tear gas, stun grenades on protest march |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
znamo svi da je berni pohlepan za parama, ali kaj nije mogal organizirat utrku negdje drugdje, a ne bas tamo di je skoro građanski rat. sta nije umjesto Bahraina stavio npr. Imolu, Indianapolis, ili nekaj u Francuskoj, vozilo bi se u miru i na nikoga ne bi bacali bombe, a utrka bi se svejedno pratila. Istina, to se ne moze uciniti u zadnji cas, ali je imao vise od godinu dana da se sjeti toga... Bit ce sreca ako netko tamo ne pogine |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Kao što sam očekivao RB se vraća na vrh gdje mu je i mjesto. Bio sam siguran jer se Weber vrfti pri vrhu, a Vetel je brži kad proradi. Jutros sam čak na njega odigrao PP, koeficijent 13 i dobio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
evo malo prije sutrašnje čistke za ljubitelje Hamiltona: http://www.youtube.com/watch?v=dxljW...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Grosjean. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovaj rosberg je neki luđo danas ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 22.04.2012. u 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Lotus ![]() Naši komentatori-sve gore i gore...
![]() |
#193 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
dobra utrka. nije mi bila nekako na razini prosle i pretprosle, nekako mlako, no itekako gledljivo. lotus danas prakticki najbolji (realno, morao se probijati do vettela), no odlican rezultat cijelog tima. ostatak cas bljesne, cas ga netko prestize, vise ne znam od koga se ne bojati prestizanja ![]() cak i massa je danas pokazao nesto vise, odmah na startu. jest da smo samo to vidjeli, no i to je malo je puno od njegovih ~300 km po utrci ![]() ![]() ![]() nego, sto se dogodilo sa buttonom, sto mu je krepalo? zvuk motora me podsjetio na AMD mecku od SC-a ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Navodno mu se auspuh raspao. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Kimi s obzirom da je imao bolid jako podesen za ravno i uz sve tehnikalije nije uspio obici Vettela. Ustvari, samo je 1 zaprijetio. Lotus je danas samo bljesnuo, nema njih vise dugo, dugo.. Ako uvedu DRS na 2 mjesta, e to ce onda biti pusiona za sve koji ispred sebe nemaju nikoga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
baš baljezgaš, Lotus je odpočetka pri vrhu konstantno ali ih pehovi uvijek neki zahebu. Danas je išlo sve kako treba i tu su di su trebali i prije bili, samo ovaj put s bodovima. Jasno mi je favoriziranje nekoga, al nema smisla ovako pričat nebuloze
![]() |
#197 |
Faktor nesreće
|
Lotus je od pocetka trebao biti pri vrhu, Ferrari i Alonso jako zabljesnu, Massa je konacno uspio doci do bodova, on bi mozda cak i imao sanse za napredak da nije zaglavio iza Alonsa. Mclareni, ne mogu reci da mi je zao, ali razocaravajuce teski fail. Di Resta isto dobra utrka, ostali nisu vrijedni spomena. Utrka barem nije bila toliko dosadna koliko je mogla bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Opet ce bit u prvih 6 bar jedan ako nebude pehova nekakvih. I to je ok, neocekujem ja podije od njih cijelu sezonu, u biti nitko neocekuje
![]() |
#200 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
na sporijim stazama bi mogao ferrari i biti konkurentan u pravom smislu rijeci, danas malo ne ide, pa malo ide. no, za lotus. kimi je mogao i proslu utrku biti u bodovima, ali su imali taktiku koja se pokazala nikakvom, jer su gume otisle i svi su ga picnuli zbog toga. danas je to puno bolje izvedeno, i nije ovo samo zasluga lotusove brzine, cijeni bolid je itekako konkurentan i dobar.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Faktor nesreće
|
kako sam znao da ce ljudi pocet opet pljuvat po komentatorima. Kad su bili na hrt nisu valjali, pa dođe jergovic pa on prvo valja, pa ne valja, a istovremeno blaz i novak valjaju, pa sad otjeraju jergovica pa zelimo blaza i novaka pa opet ne valjaju... Ja sam skroz zadovoljan ovim komentatorima. Istina da imaju gafova, ali nitko nije savrsen. Jedini koji nikako nije valjao je dijakovic, on je bio zivi uzas |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Meni isto ne smetaju. Sad mogu gledat utrke i na našim televizijama. Prošle godine sam morao čekati da bude dostupno sa BBC-a, jer nisam mogao podnijeti Dijakovića. Ovi barem znaju da se kaže DRS, a ne DSR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
1.5. je testiranje u Mugellu Valjda ce Ferrari napravit neki korak naprijed do Barcelone, isto ocekujem i od Lotusa HRT nece vozit , nekuzim kak su otjerali Toyotu, Hondu i BMW ,a tu se vozika HRT 5sec iza svih |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Je suis Schumi
|
Nije vezano za 2012., ali... Ayrton Senna da Silva 21.03.1960. - 01.05.1994. R.I.P. In Life Unbeatable - In Death Irreplaceable ![]()
![]() |
#206 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Zauvijek u našim srcima. Dva jako dobra članka, posebno prvi: http://mladenjergovic.com/covjek-iz-zone http://mladenjergovic.com/bez-poljupca-za-1994 Te za kraj, meni najdraže: I shall have a lot more learn... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Je suis Schumi
|
Ovo sa poljupcem me sokiralo kad sam gledao film, to sam odmah skuzio i nisam mogao vjerovati sto slusam... Ovakav osvrt na Sennu moze napraviti samo Blazicko: VIDEO ![]()
![]() |
#208 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Faktor nesreće
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
To je davno snimljeno. Frajer je car 100 ljudi ,2 helikoptera i jos auta kojo snimaju za video od 10min. Kakva su vam ocekivanja od VN Spanjolske? Ja mislim da bi mogli Kimi ili Alonso dobit |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|