|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
mobilni internet - koji izabrati
Buraz ide na Vis pa bi mu trebao neki mobilni internet, treba mu nešto što će imati dobar signal i 2-10gb uz neku razumnu cijenu. Jel ima tko sa otoka da koristi te stickove pa da malo kaže kakvi su signali?
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
bonbon mejbi? Koristi odasiljace od T-Mobile-a, pa se nadam da ima nekakvog signala tamo. 3kn je 300MB, sto je cca 9GB za 90kn. A stick nabavis preko oglasnika, bilo koji odkljucani ili moze biti lock na T-Mobile. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
evo i ja malo gledam koji mobilni net odabrati.. 9gb za 90 kuna i nije neki deal.. U teletini gledam 100kn 20gb na max brzini.. E sada ima li nesto jos bolje?? Nije mi bitno prepaid ili postpaid.. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
Ovo sto si ti gledao je sasvim OK, samo 100kn je ako se potpise ugovor na 24mj. Edit: sto ti to znaci na max brzini? |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Ima, da prvo provjeriš kako si pokriven sa teletom, jer badava ti 20GB za 100kn ako ćeš biti na EDGE, a drugo pazi se njihovog ne rada provjere stanja paketa preko sms-a što im se često događa, jer je svaka giga preko 100kn pa da na kraju ne bi bio ipak dosta veći račun od 100kn pa od najjeftinijeg ispadne najskuplje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
DD9512
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Da samo što i na sticku spuštaju na 64kbs je, je flat na tele ne spuštaju samo je svaka giga preko 20GB po 100kn pa napravi 25GB eto ti 600kn račun, dobar flat nema što hehe i da vip je skup ali eto imam 8 sati flata svaki dan kako kažeš, ostala dva imaju prejake mreže pa nemaju flat ni jedan sat godišnje a kamoli 8 sati na dan edit: da to max brzina osim baznih zavisi i od toga koji stick imaš, ako je samo do 7.2 nula bodova, jačine signala na lokaciji, osim i naravno od broja korisnika na baznoj, kao i do vremenskih neprilika tog trena |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Na to sam i mislio kad sam pitao max brzina, jer ovisi o mnogo faktora. Je to sve lijepo na papiru, propusnost ta i ta, ali u praksi to sve pada u vodu. Neznam za sto ti treba mobilni net, ali ako mislis skidat torrente preko njega i sl. piz*** ne bih ti bas bio u kozi ![]() Koliko sam upoznat bonbon nema takvu politiku kao t-mobile jer nema flat pakete i to je prepaid usluga, tak da sumnjam da ce ti smanjit brzinu. Koristim njihovu internet sim karticu u tabletu i za sada nemam zamjerki sto se tice brzine net-a. Dok mi je tele2 par puta popapao podosta para, jer kada nije bio dostupan signal sa njihovog odasiljaca automatski se prebacilo na t-mobile-ov i bio sam u tzv. data roamingu, a tada se promet zaracunava po posebnoj ''tarifi'' |
![]() |
![]() |
#9 |
DD9512
|
ima rijesenje i za too.. samo iskljucis data pakete u roamingu.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 27.04.2012. u 18:30. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|