|
![]() |
#4833 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Alaba, Badstuber i Gustavo ne igraju u finalu. |
![]() |
![]() |
#4834 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
E ovo je bila vecer nogometa. Svaka cast Bavarcima. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4836 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zasluženo ![]() Brijem da bu zgazili Čelzi ko FAP žabu ![]()
#4839 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Bayern zasluženo. 5 za utakmicu.
#4840 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
prava tekma........ produzetci su bili nekako mlaki, kaka je napravio dosta sranja, sreca za bayern sto nije igrao ranije. penali krvavi, pogledam prije prvoga i kazem starome kako bi bilo dobro da kristina kao jucer messi fula. i nije zabio ![]() bayern zasluzeno dalje, iako su obje momcadi pokazale dobar nogomet. ali mislim da jedino bas navijacima reala nije drago sto bayern ide dalje, jer je bayern ipak pokazao vise. svaka cast i realu i bayernu ![]() i da, kad su kamere pokazale murinjovu facu nakon fulanog penala, hajlajt tekme ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#4845 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() čekam prvog navijača reala da krene po sucima, gmazovima i krivo postavljenim planetima, ronaldovoj frizuri, nadrogiranom neueru koji kolje madridsku nejač ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4846 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4847 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#4849 |
Pod naletima kopita zla
|
Terry - crveni Ivanović - dva žuta Luiz - ozljeđen Cahil - Ozljeđen Ramires - dva žuta Meireles - dva žuta MRAK! ![]() Treba točno vidjeti i za bayern i za chelsea jer sam ovo napisao iz glave. ![]() |
![]() |
![]() |
#4850 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kako rece Gary „Fußball ist ein einfaches Spiel: 22 Männer jagen 90 Minuten lang einem Ball nach, und am Ende gewinnen die Deutschen.“ Bayern osvaja ligu prvaka,jedino ih neki gadan Englesko-X savez moze zaustaviti... |
![]() |
![]() |
#4852 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Luiz isto lako moguće-vjerojatno, ipak je to skoro mjesec dana Ostatak je točan A Bayernu fale Alaba, Badstuber i Gustavo |
|
![]() |
![]() |
#4853 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Jaaaaaoooo, jaaaaooooo... Borba do koljena, nepotrebna drama u produzetcima, bayern je morao to riješit prije.. Bayern bolji u obadvije tekme. Premalo od velikog Reala.. Finale doma, genijalno!! Edit: malo sam okasnio sa komentiranjem. Nabrundao sam se.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 26.04.2012. u 00:19. |
![]() |
![]() |
#4854 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
#4855 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je jedino Murinja nekako zao...nikako da trenira momcad koja mi je draga ![]() Drago mi je da je Bayern prosao ![]()
#4856 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#4857 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odlična tekma, akcija na obje strane, gušt za gledat. Kao što sam i napisao drugi gol reala i nedosuđeni penal i crveni za pepea, po tome je bayern teško pokraden, ajmo realovci di ste sad? ![]() Točno se vidjelo danas na ovoj tekmi tko se stalno žali. Cijelo vrijeme se cvili kak ovi iz barce trče prema sucu a real nije niš bolji, mašu sa rukama, skaču oko suca, a bayern samo šuti i igra. Baš me zanima koliko će ljudi sad ovo potvrdit, jer kad barca to radi ispišu se dvije stranice o tome ![]() Ali nebitno, drago mi je što je bayern dobio, zaslužili su sa svojom igrom, a ne obranom ![]() Ronaldo osim ona dva gola (zapravo jedan gol, drugi je penal) nije pokazao ništa, od slobodnjaka, imao ih je koliko hoće do same igre, jednom se spotaknuo na loptu ![]() Žao mi je kaj ola nije ušao, na kraju bi napravio dar mar u obrani sa svojom brzinom jer su od produžetaka svi teško hodali. Amdo nemaš sreće, ne bum navijao za čelzi, a baš sam imao namjeru ![]() Samo neka finale bude lijepo za gledat ![]() A Mr. Perfect je stvarno svašta napravio ovu sezonu, umjesto kupa osvojio ligu ![]()
#4858 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja ću samo reći FC Bayern München - Mia san Mia! ![]() Drug Brko ti voliš Bayern, a ? ![]()
![]() |
#4859 |
Pod naletima kopita zla
|
@buljo..golovi od reala imho nisu regularni. Niti jedan od njih. Prvi je iz penala koji nije bio pošto je lopta napucana u ruku igrača koji je padao na pod i ta ruka mu je služila da se dočeka na njuh. Možda ovaj kobasičar to ne shvaća ali to zapravo to tako ide u ljudskoj prirodi da se dočekaš na ruku, a ne da padneš kao klada. ![]() Real klasično španjolski po pitanju žalopoljki i kokodakanja oko sudaca. Pepe prednjači po tome. Kad suparnički igrač ima loptu ovaj će ga ubiti i složiti sa zemljom, a kad on ima loptu i padne odmah širenje ruku s poda i tak to. ![]() ![]() Meni nije jasno kaj je bayernov trener radio...imao je dvije izmjene i mogao je staviti svježe krvi i možda dobiti utakmicu prije isteka 90. minute. ![]() http://www.index.hr/sport/clanak/ron...al/611839.aspx I sada finale. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4860 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja bi da Bayern osvoji ![]() Toliko da OLIĆ! ima medalju lige prvaka ![]() ![]()
![]() |
|
|