|
![]() |
#1261 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
čuj za ovo šta sam iskusio ne bi dao 400kn ![]() Igra, ako mi je dobra dobit će me na prvu i u prvih pola sata - sat. Znam što mi ne valja i što mi ne odgovara a to se neće promjenit ni kad izađe igra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tek nakon 20og lvl u igri ćeš moći početi "odabirati" skillove jer ćeš tek tada otključati dovoljan broj skillova i runeova za iste. Ako ćemo baš uspoređivat, D2 nije toliko različit jer je također unutar prvih 10-15lvl lika bio dosta rudimentaran sa skillovima, tj. nije da si mogo birat kolko si htio. Ne da mi se detaljizirati, ali onako. Fan diabla 2 sam ogroman, ali ne bih rekao da su diablo3 ujebali s ovime. Po meni su prije ujebali stvar sa trošenjem attributea, nego sa malverzacijom skillova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#1264 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Igra nema nikakve teorije da bude veličinom kao i D2, to se već može vidjet po ovoj beti, gdje ti treba sat i pol s nekim likom i dva da dođeš do skeleton kinga. A ja sam u dvojki za dva sata bio u katedrali, dakle na kraju acta 1. Za act 1 u D3 će vam trebat barem 4 sata igranja, i to igranja da ne ideš svakih 5-8 minuta u grad prodavat iteme koje si skupio, već intezivne borbe. Što mi se u odnosu na dvojku, jako sviđa i vidi se poboljšanje u tom segmentu igre. Isto tako, skillovi nude više opcija, rune su fenomenalna ideja, a jedini minus je to što nisu dozvolili igračima da sami odluče koliko će bodova prilikom levelanja stavit u atribute. Al budite sigurni, da Blizard vjerojatno zna bolje nego mi za što je pametnije potrošit te bodove, ja sam si par likova u D2 totalno upropastio jer nisam dobro "pumpao" atribute, i po tom pitanju ne mislim da sam pametniji od njih dapače. A što se tiče same borbe, ona je opet na nama s time da je puno brža i raznovrsnija, efekti su nevjerojatni, ne mogu ni zamislit šta će bit u nastavku igre ako su već na početku ovako spektakularni. Dakle vidi se niz poboljšanja u odnosu na dvojku, a jedini minus vidim u tom oduzimanju prava ljudima da sami stave atribute i grafika koja mnogima neko vrijeme neće sjest najbolje jer smo se svi masovno navikli na onu iz dvojke. Skillovi su po meni toliko bolje konceptirani, da mogu iskreno reć da mi je žao da ovaj koncept odabira skilova nije bio i u D2. A što se tiče slobode biranja, imat ćete pravo kupovat popravljat iteme na sto načina i ubijat točno onako kako vi želite, zar nije to ono što je bitno za ovu igru? Dakle gameplay, i odabir oružja oklopa i toga što tvoj lik čini posebnim, nije ga činilo posebnih 4 boda više u dexterityu od drugih likova, već upravo ti posebni itemi i oklopi koje bi skupio prilikom igre. A vjerujem da je u tom segmentu igra, drastično proširena dovoljno je za znat podatak da nakon normala možemo nać 70% novih vrsta itema koje ne možemo nać na normal razini igranja. Nije li to dovoljan motiv, da se igra nastavi igrat i na težim razinama? Meni je, nije mi motiv nikad bio da imam 10 bodova više u nekom skilu od svog prijatelja, pa da zbog toga smatram da sam "originalan", iako ponavljam mogu se s vama složit da blizard ne bi pogriješio da je tu opciju ostavio otvorenu i na raspolaganju svakom igraču zasebno. Al eto, njihova procjena i odluka je bila takva, da ili možemo je prihvatit ili zbog toga ne kupit igru, treće solucije nema. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Guest
|
da se malo uključim , vidim da je flame otišao bez veze...uglavnom , ajmo: "krive su konzole , dvije plastične kutije sa kontrolerima koji imaju gljive oni ubijaju "profi old skul gejminge", "njubare" , "konzolitis" , grafika se ne može paralelno razvijat i koristit super konfe, konzole limitiraju mogućnosti" |
![]() |
![]() |
#1268 | ||
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ne mislim ni ja da sam pametniji, niti gluplji od njih. Oni rade igru i naravno da znaju o njoj više od mene, al sad nema izbora. Znam da sam već svima dosadan sa skill-ovima (ne toliko kao ti sa svojim postovima), ali nije mi to to. Na meni je samo da klikam. Bezveze. Još da se i to automatizira pa mogu sjedit i gledat "film". Karikiram malo, al tako to meni izgleda. Igru sam naručio, kupit ću je i igrat. Jedina je razlika što je ne ću igrat više puta, nego jednom/dva puta. Sreća pa je ostao kvazi-random sustav levela pa ću moć igrat par puta. Jedva čekam 15.5. da zaigram cijelu igru. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Premium
|
Da te rune "padaju", kao prije, to bi bila druga priča. Bio sam sretan do neba kad mi je pao Ist, a po ovom sistemu bi je svi imali na određenom levelu. To drastično smanjuje vrijednost runa, a i užitak pronalaska(D2) ili otključavanja(D3). Barem meni. Naravno da su najsretniji ovi što trebaju šifre za "novčiće" ![]() Nisam primjetio (možda mi je promaklo), ali gdje je weapon-swap? To je bilo jako zgodno i korisno jer su se i postavljeni skill-ovi mijenjali zajedno sa oružjem. Imao sam setup za borbu protiv više slabih protivnika i setup za borbu protiv jednog jakog/boss-a.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 25.04.2012. u 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Avocado
|
weapon swap ne postoji, isto sam pitao par desetaka postova prije... I meni fali ![]() Rune ne padaju, ali je pitanje što ćeš moći u sockete stavljati. sigurno taj dio nisu ostavili za džabe ![]() Fora je da u coopu svakom liku ispadaju njegove stvari od zvijeri, što pozdravljam jer bi inače nastala makljaža ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Wanted Death or live
Datum registracije: May 2006
|
Evo ja predlazem da ukoliko D3 nebude dobar da se nadjemo svi u jednoj pravoj D2 pustolovini npr. napravimo grupu preko hamachia i krenemo. Pa mozemo umjesto da se tu svadjamo zbog blizardovih sranja ujedinimo protiv zla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 | |
Avocado
|
Citiraj:
Možda čak da i Median probamo, on je još teži od običnog D2, a ima ovih über questova koje solo nikako ne možeš proći ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#1274 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#1275 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sviđalo se to tebi, meni drugima ili ne, igra je pojednostavljena. Meni se to ne sviđa. Što se tiče auction house-a, možda si i za pivce zaradim, ako budem imao sreće sa item-ovima ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() što je tebi "nepotrebno i naglašeno" negativan stav? to što su očito "pojednostavnili" igru?narafski,nije tako crno, sistem ima i svojih prednosti,ali to nije nešto što smo se naviknuli u igrama takvog žanra. moram priznat da nisam pročitao (još ![]() pa zaboga,nije da se samo mi na PCE žalimo u vezi nekih stvari , na Btnet forumima na dnevnoj bazi niću threadovi baš za te stvari. između ostaloga ,i sam community je lagano zbunjen nekim odlukama i potezima ,jer da ga yebeš,po stilu kill-loot-sell ispada ko da je igra "paravan" za RMAH.. zna se koja se lova bude vrtila oko toga... a nisam jedini koji tako misli ![]() al kako bi većina rekla : See you at the launch ![]() p.s. eto za vas koji tražite jeftinije key http://www.cdkeyhouse.com/video-game...y-diablo-3_351
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 25.04.2012. u 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Niste fer prema korisnicku, sorry, svi imaju pravo na misljenje. Momak je entuzijastican oko igre, njemu je super i zeli svima dokazat da je igra stvarno super (sto ne mora bit svima), al to ne znaci da morate ukljucit svoje cinicne ganglije i srat po liku i secirat svaku rijec koju kaze, jer se veseli. Jebote, barem netko jedva ceka nesto, ja mu zapravo zavidim. I zelim da mu igra bude sve sto si zeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 | ||
Avocado
|
Citiraj:
Komotno bi mogao svoj prvi post o diablu3 iskopirat i ispod svakog quotea kojeg pišeš zalijepiti, jer ponavljaš jedne te iste stvari. Ne znam otkud imaš vremena toliko piskarati. Odi farmat betu radije da vidiš koliko rare itema različitih možeš skupiti. Javi se kad ti se počnu itemi duplat. Citiraj:
![]() To nije entuzijazam, to je po meni trollanje. Ne sumnjam da se svi slažu da barem hoda po tankoj granici. Kako on ima pravo na mišljenje, tako imam i ja, a znam da sam jedan od onih koji misle da je ovaj frajer pun sranja i ne sramim se to napisati direktno. Ponašanjem liči na maloljetnog dečka koji je sav u hypeu oko igre jer je svim frendovima reko da živi za diablo3 i sad mora biti takav. Ili je netko popušio nekakvu okladu ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
slazem se potpuno sa ekipom za ovo pojednostavljenje (usudio bih se reci poglupljenje treceg nastavka) no sa tim se moramo pomiriti....buduci da sam odrastao na diablo serijalu, meni je bio veliki šok i pri prelazu sa jedinice na dvojku i da budem iskren (pa makar me razapeli ![]() No to jednostavno ide tako i protiv toga se nemoze....pogledajte kaj su napravili od starcrafta, nakon 10 godina izađe jedna trećina kampanje, igra nema lan i dođe ko svetog Petra kajgana....ista priča i sa diablom....wow neću ni spominjati.....jednostavno se ide na masivnost jer to donosi pare....bolje imati 10 milijuna igrača koji skupljaju novčiće nego 3 milijuna igrača (dinosaura,a tu ubrajam i sebe ![]() Tako da sam se s time pomirio i sve mi se čini da će u ime starih dana i lijepih sjećanja pasti CE ![]() ![]() p.s u jednoj temi mislim da su bili mobiteli jedan kolega me zamolio da nesto provjerim na svojem htc-u.Moj odgovor je bio citiram: Budem čim dođem doma..i zbog toga sam dobio warn za spamanje tako da mi se čini da je korisnick sa svojim tupljenjem (ili laprdanjem gluposti) jednog te istog u 100 linija vec odavno prešao granicu spama i trollanja...... NHF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako ćemo bit pošteni u D2 se moglo BIRATI tek na lvl 50 jer tek onda si zadnji tier skilova (koji se otključavao na lvl 30) mogao MAXATI (teoretski) a kad se uračuna i support skilove tj međuovisnost i one koji su bili prerequest trebao ti je minimalno lvl 70-80 za nešto što se može zvat BUILD lika dakle to je negdje kraj nightmare-a... D1 isto nije imao skilove tj spelove koje si mogao birat skroz nego si ovisi o magici i knjigama koje si našao/kupio, naravno da onaj ko je znao "dupe cheat" je ubrzo imao sve na maxu hbga... Auto razvoj je u elderscrollsima kolko ja znam od kad postoje i uvjek je dobro radio - kaj koristiš to unaprijeđuješ, i ima smisla, zašto bi ja sa h&s likom dizao sposobnosti magije i njeno poznavanje, valjda ću unaprijeđivat znanje o sjekirama i toljagama i anatomije demona a ne o njihovoj osjetljivost i na mješavinu ekstrakta majčine dušice i soka iz impovog oka... Ukratko skill sistem je kakav je, ak neće bit dobar bit će mjenjani i skilovi i po potrebi i sam sistem (skilovi su i mjenjani u d2 - više puta), uostalom respec. opcija sa zadnjim patchom za d2 nije ništa drugo nego kardinalno mjenjanje filozofije jer sad možeš nakosat lvl 90 s jednim buildom i pretvoit ga u nešto sasvim deseto ak oćeš (neznam zašto bi to htio doduše osim za pvp eventualno) al opet mislim da nije dobro sudit o igri prije neg izađe... Osobno mislio sam stavit preorder al mi se neda zahebavat s blizzard shopom, kad izađe kupit ću igru i odma igrat i gotovo....
![]() |
#1288 |
Guest
|
ne znam , ja bi malo ipak pričekao s preorderom sa ovih cd key stajtova. Ako prodaju rusku verziju..? |
![]() |
![]() |
#1289 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Mislim da ću isto malo pričekati s kupovinom, je da sam volio D2 ali ima promjena u D3 na koje se sporije privikavam no bit će ovo vrijedno za isprobati a vjerojatno i više od toga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|