|
![]() |
#4711 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa hajdmo redom. ![]() Crveni terryu: shvaćam ja da je on prvgaavi englez wife fucker i dirty old bastard ali to se ne radi. Pogotovo ne u polufinalu lige prvaka. Ostavio je cijelu ekipu na cjedilu zbog svog idiotluka. Siguran sam da nije udario barceloninog igrača da BOLI ali opet zna i sam o kakvim se drama queenovima radi pa je bolje ne dirat ih. ![]() ![]() Penal: više ne nego da. Ali ok može se komotno suditi. Na svu sreću tu je vanzemaljac messi, najbolji na svijetu, bog i kralj nogometa koji nemre penal zabiti. Svaka mu čast. Samo tako. ![]() ![]() Lampardov start: da bio je s dvije noge ali je jedna noga dirala igrača i izgledao je ružnije nego kaj je zapravo bio. Daleko od crvenog kartona. Žuti Meirelesa: ni blizu. Glumci iz barcelone opet na "daskama" koje život znače. ![]() ![]() Rezime: barca je bila "bolja" po dodavanjima i posjedu lopte. Gol ne znaju zabiti ako se doslovce ne uđu u isti. Pa kaj nema nitko u barci kaj može potegnuti sa kojih 20ak metara i da ide u okvir gola? Znam da danica alves može ali to je smrt za publiku. ![]() Chelsea disciplinirano u obrani i jako čvrsto. ![]() Ako ste mogli zamijetiti i kod gola u londonu lampard opet proigrava. ![]() ![]() Jedino me strah tko će igrati u obrani u finalu. Terry crveni, cahil ozlijeđen, luzi ozlijeđen...biti će veselo ako se cahil ne oporavi. ![]() Sve u svemu bravo za chelsea. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4712 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
#4713 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Jel ima tko kakav klip napada barce prije toresovog gola? Učinilo mi se ko da je netko rukom pustio loptu dole i dodao toresu ![]() Al svakako mi je drago što je barca ispala, izgleda da se čuvaju za kup ![]()
#4714 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4715 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Ne vidi se baš najbolje ali evo ti http://www.dailymotion.com/video/xqc...om=embediframe |
|
![]() |
![]() |
#4716 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
naravno, to je sport.. da pobjedi uvijek najbolji ne bi nitko ni igrao protiv barce ![]() messi tragicar, eto vidim svaki drugi se nasladjuje jer je pogodio precku.. funny.. za pipkaranje oko gola i ne sutiranje.. ajde znalci pa di cete pucat kad je u kaznenom 10 igraca? pa tko igra otvoreno protiv barce? oni koji probaju dobiju gol u tri pasa.. igrala bi barca brze da ostale momcadi igraju normalni nogomet protiv njih, a ne taj sramotni bunker.. ti bi pucao preko 20 nogu i 10 glava.. ma lol.. |
|
![]() |
![]() |
#4717 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Napadaju? Fabregas ahahahhah http://i.imgur.com/9r0kU.jpg |
|
![]() |
![]() |
#4718 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Svaka čast Chelsea na prolazu. Bila vrlo napeta utakmica. Barcelona loša, neznam zašto nisu više pucali po golu. Da i treba vidjeti dužu snimku toresovog gola, nisam uspjel vidjeti od kud mu lopta na protivničkoj polovici ![]() |
![]() |
![]() |
#4720 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što više gledam ovu temu to više vidim koliko ljudi mrzi barcu. Krenemo od suca, terry kreten, šta mu je to trebalo? Koji povod? Čisti idiotizam i čisti crveni. Ajmo dalje, da li su igrači skakali oko suca? Nisu, sudac je očito bio spreman na to i nije to dozvolio, ni sa jedne strane, penal bi trebao vidjet još par puta ali mi je na granici. Sudac se minimalno mješao u igru i odsudio je odlično s obzirom o kakvoj se utakmici radi. A kaj se tiče same tekme, napeto je bilo gledat samo zbog rezultata, inače na 20m od gola stoji najudaljeniji englez, uf lijepog li nogometa. Mora se priznat da je čelzi u ove tekme (a i inače) imao toliko sreće da je to strašno. Ne pobjeđuje uvijek bolji. Samo sad je sranje kaj će finale bit bezveze, čelzi nema šanse protiv drugog dvojica. Osim toga par ključnih igrača im fali. Jedva čekam sutra tekmu koja je milina za gledat. EDIT: E o ovome se najviše radi: Citiraj:
A to naslađivanje je vrhunac licemjerstva.
![]() |
#4721 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
@Bruno - Drogba je davno pokazao i puno puta pokazao da je jedan od najvecih napadaca svih vremena.. Ne treba on nista vise dokazati.. A ovo padavicarstvo bi pripisao njegovim godinama.. Nemoze on to vise istrcati.. @Campeonato volio bi da bayern prodje, ali nekako sumnjam u to.. Jaki su obadvoje i Real i Bayern.. I bit ce to napadacka utakmica sa obadvije strane.. Iako navijam za Bayern, nekako nisam previse optimistican.. Sve ce se znati u prvih pola sata. ![]() |
![]() |
![]() |
#4723 |
Premium
|
? naravno da su ovdje branili rezultat.. a pogotovo nakon sto su zabili.. pricam o svim ostalim utakmicama, pricam o prvoj utakmici doma, pricam o prakticki svakoj utakmici barce gdje prakticki sve momcadi sve do reala udju u utakmicu sa taktikom obrane jer smatraju i zanju da im ne mogu parirat u normalnoj igri.. zadnje od vaznijih utakmica jedino se bayern odvazio i igrao nogomet sa barcom.. ovo ostalo je smijeh,.. |
![]() |
![]() |
#4724 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4725 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4726 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4727 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#4728 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Roberto....posto neki znaju kod kog i sta ja radim....odgovorno tvrdim da pricas gluposti tu di se tolerira....nit iko igra s 50% u polufinalu nit je dozvoljenoulazit u mozgove trenera. Ak si fakat tak pronicav dojdi do nas u agenciju pa da ti neku angazman najdemo :-) |
![]() |
![]() |
#4729 |
DD9512
|
Alves po meni nije igrac koji zasluzuje igrati u Barci.. ali to je samo moje misljenje.. Pepa se nece nista vise pitati, PEP je bivsi gotovo sigurno! Barca je u zadnje 2 utakmice doma dobila 4 gola, sto je puno previse za takvu momcad. Pali su i tocka. Zasluzeno ili nesretno, koga briga.. Novi trener Barce.. http://www.youtube.com/watch?v=RLHOwdEdbbM |
![]() |
![]() |
#4730 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() al zna se koja je efikasnost sutiranja, a koja je efikasnost barcine igre.. na stran da je gol iz udaraca gol! meni osobno to jedino i vrijedi kao gol.. ubacaji, skakutanje i glavarenje bi priznavao maximalni kao pol gola ![]() ili izjednacujuci gol.. to je isto nice.. toliko vazan i toliko cool hehe.. i onaj ponisteni gol zapocet iz zaledja barce.. moze i to.. tap tap.. uigranost.. barca ima strasne brze pasove, samo sto nisu cesti, zbog tih silnih bunkera.. nemas ti puno toga za napravit kad je 10 igraca u kaznenom + odlican golman.. i pogotovo ako ti je plan igre potpuno pogresan kao sto je bio danas slucaj.. toliko ubacivanja, kao i prvu utakmicu, a u kazneni chelsea gdje su svi redom za tri koplja bolji nego ovi.. iniesta grli skoro cijelu utakmicu korner zastavicu, tek pred kraj se pomaknuo prema sredini, gdje je trebao bit od pocetka.. a tako je bilo i prvu utakmicu.. vrlo vrlo lose vodjenje ekipe.. |
|
![]() |
![]() |
#4731 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4732 |
Pod naletima kopita zla
|
Ni meni nije jasno kaj alves radi u barci. ![]() ![]() ![]() Ima alves jak udarac ali to ide u 3pm. ![]() |
![]() |
![]() |
#4733 |
Premium
|
@trouble, ne hvala, imam klimu doma @ostali, znamo da ste hejteri, no treba biti i realan. Barcelona je mogla i trebala proci dalje, sjebao ju je vlastiti mentalitet koji je Chelsea vise nego znalacki iskoristio, i moram reci zasluzeno prosao dalje. Jebiga, nije imao neke sanse, ali ono sto je pucao je zabio, dok kod barce to nije bio slucaj, sto nesreca, sto nemoc nekih igraca. Puno previse se zicera zapucalo u zadnje vrijeme, zato su otisli pehari, ne igra barca losije, i dalje imaju puno zicera po tekmi, samo sto ih vise ne realiziraju sa lakocom. Fali im jedan Villa, on je uvijek imao rjesenje kad nije islo, sjetimo se samo dalekometnih projektila protiv Reala u kupu kralja i u prvenstvu. Respekt Chelseavim starcima, navijamo za Torresa u finalu, i za bayern ko ekipu ![]()
#4734 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4735 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Eto, to sam i napisao. Barca ima svoj stil i ne odustaje. Inace im je dobro islo, ali odbilo im se u glavu. Oni se ne prilagodjavaju nikom i ne mjenjaju taktiku. U ovoj tekmi, samo da su se malo "povukli" i dali par metara prostora celziju da im par igraca prodje centar i onda povuc dok obrana nije poslozena i 5 golova bi bilo u mrezi celzija.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4737 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Chelsea - Barcelona 3-2 (1-0, 2-2) Ne vidim gdje se tu broje stative. ![]() Sve takve su rastjerali (Ronaldinho, Eto'o, Henry, Ibra) da ne bi netko slucajno smetao Messiju. I sad imaju Messija koji zabija 50+ golova po sezoni, ali osim njega ne zabija nitko. Ova Barca je kurac od ovce u usporedbi sa onom od prije par sezona. |
|
![]() |
![]() |
#4738 |
DD9512
|
Ja još ne vjerujem da je ovakav chelsea izbacio veliku barcu. Nogomet je opet pokazao da borba, trka, srce i bacanje na glavu čine čuda.. Chelsea ovakvom obranom moze otići i do kraja.. Strašan podvig i to u obadvije utakmice.. |
![]() |
![]() |
#4739 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, sad se vidi gdje je moćna Barca najslabija-u glavi ![]() Raspali se nakon prvog poraza... Izbacila ih je momčad koja je šesta na tablici i koja cijelu sezonu ne igra nikak, najbolje se to vidjelo danas kad su sat vremena igrali protiv momčadi sa igračem manje i bez pola obrane.
#4740 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
NPR: http://www.youtube.com/watch?v=cRTeqDGeQEY |
|
![]() |
![]() |
|
|