|
![]() |
#4562 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma Valdesu. Vidiš da kod Valdesa svaka lopta ulazi, jedan napad dovoljan. ![]() Al ozbiljno, takve rupe od golmana nema u širem krugu |
![]() |
![]() |
#4564 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Večeras rezerve chelsea protiv rezervi uniteda. ![]() ![]() ![]() http://www.chelseafc.com/page/Latest...745689,00.html |
![]() |
![]() |
#4565 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
CR7 siguran u prolaz u finale U prijevodu - Bayern ima dobru ekipu, ali igramo doma. Uz naše navijače idemo do finala.
![]() |
#4566 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
@Listerstorm očito je da si navijač Barce. I da, ne navijam za Real, boli me dupe za njih. Ali da sam navijač reala, zaboravio bi xx poraza od barcelone cijelu ovu i prošlu sezonu, nakon 1:2 na NOU CAMPU i osvajanju lige nakon xx godina. Da je Real igrao drugačijom taktikom, real bi izgubio. Očito je da je barca umorna i da nemože odigrat dobro protiv dobre obrane. Šta je Real osvojio zadnjih 5 godina?? Ništa. I da nije Mourinho došao još 5 nebi ništa osvojili. Samo bi on pustio Khediru, Ozila, Granera i takve igrat za kraljevski klub. U prijevodu, zadnjih godina je bilo i boljih igrača u Realu, ali ovako složenog Reala nismo vidjeli. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 23.04.2012. u 20:48. |
![]() |
![]() |
#4567 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4568 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
@dean225 Očito si fan Mourinha. Što je meni osobno gore nego da si fan FK Obilića, al ajd, svako ima svoje mišljenje. Što se Mourinha tiče, najbolje utakmice protiv Barce ostvario je s Interom i to u ligi prvaka, ne s Realom. I to 2010., godinu dana nakon što je Barca potpuno afirmirala svoj prepoznatljivi stil i osvojila trostruku krunu (zgazivši United u finalu). Nakon tog poraza Barce (2010) u gostima (valjda jedina utakmica ove generacije u kojoj su baš nadigrani) i teške defanzive Intera u uzvratu, mnogi su pomislili da je Barca pročitana i da je Mourinho otkrio recept protiv Barcine "possesion based" taktike. Međutim, ispalo je da je to bio loš dan. Iako to u ovom slučaju možda i nije samo loš dan/tjedan, zanimljivo je kako se sa takvom sigurnošću od strane pojedinih forumaša govori o pročitanoj igri a ignorira činjenica da su imali slične dvije loše utakmice prije 2 godine a nastavak je bio poznat. I Btw, nisam toliki fan Barce koliko mi je antipatična ekipa iz Madrida (po nekim anketama, prvi na ljestvici najomraženijih klubova u Španjolskoj) i to zbog likova poput Pepea, Ramosa, Mourinha, Marcela te padavičara Kristine. Nisam vidio ekipu jadniju u porazu (provokacije i grubi prekršaji, međusobne tuče (idiot Pepe), nedolasci na konferencije od strane prznice, j..nje mame sucima). Iako i Barca može nešto reći na tu temu, ipak im nisu ni do članka u tome. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 23.04.2012. u 21:50. |
![]() |
![]() |
#4569 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Totalno retardirano zakljucivati kako su porazi barce "los dan". Mos mislit. Eto tebi trostruke krune sto si nekidan napuhavao pa se veseli ako te raduje. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#4570 |
DD9512
|
Jesam.. Mourinho je bog.. blago receno!! S puno klubova je ostvario veliki uspijeh i jako je malo trenera koji se mogu pohvalit takvom trenerskom karijerom. Kada Pep "odluta" ove godine iz Barce, za njega se nece vise cuti! ![]() Ja znam sta boli sve vas navijace barce.. Boli vas sto vam je upravo Kristina (kako ju popularno volite zvati) zabila gol za kraj snova o osvajanju lige. I istina je, nit voli barca gubit niti navijaci od barce. I ZNAM da se molite da bayern izbaci real, jer bi vas real dobio opet u finalu.. Uz uvijet da sutra pobijedite chelsea. Bit ce plakanja sutra.. EDIT: Listerstorm ti jos patis zbog poraza na nou campu.. Pusti to, puustii.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 23.04.2012. u 22:28. |
![]() |
![]() |
#4571 | |
Registered User
|
Citiraj:
Kad bih ti linkao Pepeove poteze koje, nakon ovog što si napisao nisam siguran da si vidio, možda ti taj nadimak ne bi tako teško pao. A vjerovao ili ne i dobar dio forumaša bi se složio s takvim mišljenjem o Pepeu. Ali dobro, očigledno smatraš da je pojam "idiot" puno teži od činjenice da ti kao moderator nekog na manje ili više posredan način nazivaš retardiranim. Razmisli si malo o tome... Pored očite netrepeljivosti spram moje malenkosti, nisam naišao na neki konstruktivni reply (barem na moje postove u ovoj temi). Uglavno barataš pojmovima "napuhavanja", "retardiranosti" i sličnog. ![]() Ajde, konačno si to izbacio. I nije bilo tako teško. Zar ne? |
|
![]() |
![]() |
#4573 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Linkaj mi postove gdje baratam tim pojmovima sto navodis osim ovog gornjeg. I to cekam. Kenjkas, kenjkas i kenjkas cijelo vrijeme, a onda gle ku**a krenes meni prebacivat da sam mod. Kao da iznad mene nema nekog tko ce me oplest bez obzira na sve. Kreni kulturnije pisat pa ce ti i ekipa kulturnije odgovarat, obzirom da si otkad si na temi upotrijebio vise uvredljivih izraza nego bilo tko ovdje, ali to samo pokazuje tvoj nivo na koji se ja sigurno necu spustat. Zanimala me tvoja reakcija nakon sto upotrijebim tvoj rijecnik. ![]() EOD sa moje strane, mozda i kartoncic dobijem. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#4574 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ajme kolko frke zbog poraza barce ![]() Pa kaj vam je, nek malo real oglodje kost nakon tri sezone gladi ![]() Imam feeling da ne budu dugo na vrhu, sve njihove galacticos momcadi brzo su zavrsile u blatu ![]()
#4575 | |
Registered User
|
Dat ću ti jedan dobronamjeran savjet: Spuštanje na "moj niski nivo" najlakše ćeš izbjeći ako se odupreš želji za kvotanjem mojih postova. ![]() Ja, za razliku od tebe, ničije tvrdnje nisam nazvao retardiranima (neozbiljnima da). Ne koristim se "pišeš gluposti" i sličnim izrazima na temelju kojih bi se netko našao uvrijeđenim, bez obzira na neki sarkastični ton u raspravama o Arsenalu (francuzu), Realu (portugalcu) i ostalom. Ekipa mi uglavnom (osim tvojih opaski) kulturno odgovara (dobro bude i malo pokušaja nabacivanja kojekakvih frustracija i popularne psihologije al ajd, ništa strašno). Ja se ispričavam ako sam ovakvo: kvotanje propustio shvatit konstruktivnim. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4577 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4579 |
Guest
|
ajmo fini double (-2) Real -Bayern (-2) Barca -Chelsea , oba bubrega na ovo! |
![]() |
#4580 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#4582 |
Guest
|
čekaj krivo napisao? Htio sam reći , dodajem Bayernu i Chelsea 2 gola prednosti, znači Real i barca pobjeđuju 3:0 , 4:1 |
![]() |
#4583 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ja mislim da mu to znaci da barca i real pobjeđuju s hendikepom... Nadam se da mu je to prognoza ![]() Finale Bayern - Chelsea ![]() Hvala ivane ![]()
#4585 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4586 |
DD9512
|
|
![]() |
![]() |
#4587 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Olić ulazi i zabija u roku 10 minuta -eto vam tipa....
#4589 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da, teško da će Olić igrati, iako mislim da bi bilo pametnije da krenu s njim. Za pretpostaviti je da će Bayern na kontre, tu bi Olić u startu dobro došao. U svakom slučaju nadam se zanimljivim tekmama, obje domaće momčadi moraju lovit rezultat ![]()
#4590 |
Guest
|
|
![]() |
|
|