Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.04.2012., 13:24   #1111
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Evo šta meni jako smeta i nadam se da će se možda promijeniti.
Naviknuti ću se, al to nije to.
Staro 22.04.2012., 13:26   #1112
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
nisam nikad dobio dojam da su diablo 1 i 2 "šareni" . Tmurni su ..mračni ...i malo spoooky. Ovo je "šareno", dječje i nimalo spooky. Čak ni mjuza ne može popravit tak neki veseli štih. Pod tim mislim da je d3 "šaren" a ne na boje . Grafika je kod diabla bila zadnja karika u lancu...tako da tu ne obraćam nikakvu pažnju. Pa titan's quest izgleda bolje nego D3 ali je meni to potpuno svejedno.
Klem, šarenilo nije stvar osobnog dojma nego percepcije.
Ne znam jel vi igrate betu i što gledate, ali pastelne boje u prelijepe, grafika i sjenčanje bolje od svakog arpg sranja od 2000. godine, izgled drveća i kuća pomalo burtonovski, stare tamnice, lusteri, povratak onih stalaža na kojima knjige stoje u starim knjižnicama....

http://image.com.com/gamespot/images..._screen015.jpg

vs.
http://imageshack.us/f/20/dungeon0195.jpg/

Skill sistem se, za sve koji su prešli 40 lvl na diablu 2, zasnivao na farmanju istih levela nekoliko desetaka sati da bi nakon toga 5 puta kliknuli na lijecu stranu ekrana i jednom na desnu (skill tree). AKo je vama izbor bio čekati 20 sati da biste 13. put zaredom kliknuli na frenzy, onda ste u gadnim zabludama.

A i oni koji su bili na battlenetu znaju da nije postojalo toliko buildova koliko skill tree omogućava. Jer gotovo nitko nije igrao s bashom ili ravenom maxed out.

out.
Staro 22.04.2012., 13:34   #1113
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Ne znam jel vi igrate betu i što gledate, ali pastelne boje u prelijepe, grafika i sjenčanje bolje od svakog arpg sranja od 2000. godine, izgled drveća i kuća pomalo burtonovski, stare tamnice, lusteri, povratak onih stalaža na kojima knjige stoje u starim knjižnicama....
U potpunosti se slažem, igra mi zgleda kao pomična uljna slika, lalovka mi se raskapčila skoro dok sam vani gledao drveća, nešto predobro

Citiraj:
Skill sistem se, za sve koji su prešli 40 lvl na diablu 2, zasnivao na farmanju istih levela nekoliko desetaka sati da bi nakon toga 5 puta kliknuli na lijecu stranu ekrana i jednom na desnu (skill tree). AKo je vama izbor bio čekati 20 sati da biste 13. put zaredom kliknuli na frenzy, onda ste u gadnim zabludama.

A i oni koji su bili na battlenetu znaju da nije postojalo toliko buildova koliko skill tree omogućava. Jer gotovo nitko nije igrao s bashom ili ravenom maxed out.

out.
Kako sam i prije rekao, skill sistem ima svoj plus ali i svoj minus:
+ svaki level-dva se dobije zanimljivi skill/spell, ili runa koja mijenja efekt istoga, nema potrebe rerollanja lika za minorne razlike u buildu
- Predefinirani redosljed skillova, dosta igrača bi htijelo nekim drugim redosljedom skillove
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 13:38   #1114
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
sviđa mi se igra.. sviđa mi se grafika i da su efekti još jači bilo bi puno bolje.. skill tree mogu prežaliti i moglo bi to možda biti i dobro na većim levelima, ali šteta je što nema dodavanja atributa. Prije smo mogli imat 100 različitih barbara, a sada ćemo imat skoro iste likove. Cooldown time je napravljen isključivo da bi igra bila teza.. vjerujem da će igra bit genijalna.. Kupujem!!
Staro 22.04.2012., 13:39   #1115
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Pa zar se za sve ovo nije znalo kad su ovi prvi ljudi dobili betu prije par mjeseci... sad je odjendom hajka kad je sve skoro gotovo.
Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 13:42   #1116
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Iz closed bete se ne smiju odavat informacije o igri
Iako je to sigurno procurilo negdje, ali nije isto kada pristup beti ima tek nekoliko tisuca ljudi, ili kao sada svi.

Meni je igra ok, prolazna, ali nista vise od toga, sto je zalosno nakon toliko cekanja.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 13:45   #1117
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Ne znam jel to samo kod mene, ali sve je nekako mutno. Nadam se da je to zbog bete.
Možda u finalnu verziju dodaju sharpness i gayness slidere pa da si možemo podesiti igru .
Staro 22.04.2012., 13:49   #1118
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Nick, vjeruj mi da će igra bit vanserijska, ne grafički već sadržajem. Sadržaj određenu igru čini, boljom ili lošijom od konkurencije. Nakon dugo iščekivanja, konačno izlazi igra koja će zadovoljit apetite mnogih.....što se tiče love i zarade, meni osobno nikad ona nije bila bitna. I baš zato sam vjerojatno skromnih prihoda, jer sam skroman i nije mi pretjerano bitno imat brda i doline, već samo kompjuter i Diablo 3.

PS....slažem se s ovim da je igranje putem neta, najveća glupost ovog desetljeća. Nema mi to nikakvog smisla, jer igru trebaju stavit na cd i kraj priče. Onaj koji je kupi, instalira je i igra bez konekcije. Jer uvijek može se nešto desit s internetom, i bit nekih smetnji na vezi dok smetnji na kompu nema ili ih jako rijetko bude. Al šta je tu je, sam si si dao odgovor zarada je mnogo čemu kumovala pa i tome. Oni su tako zaštićeniji, i bolje kontroliraju svoje igre, i onemogućuju pirate da tjeraju svoj biznis preko njihove grbače.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 14:03   #1119
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Meni je igra ok, prolazna, ali nista vise od toga, sto je zalosno nakon toliko cekanja.
Ovo je prava i jedina istina o Diablu 3,pa makar @KorisNick rekao bilo šta .
Nitko od ljudi ovdje nije očekivao revoluciju, ali neke stvari su zaista trebale bit bolje napravljene.
Staro 22.04.2012., 14:03   #1120
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
sviđa mi se igra.. sviđa mi se grafika i da su efekti još jači bilo bi puno bolje.. skill tree mogu prežaliti i moglo bi to možda biti i dobro na većim levelima, ali šteta je što nema dodavanja atributa. Prije smo mogli imat 100 različitih barbara, a sada ćemo imat skoro iste likove. Cooldown time je napravljen isključivo da bi igra bila teza.. vjerujem da će igra bit genijalna.. Kupujem!!

Pa bit će i sad razlike, itemi će bit drugačiji, neće svi imat iste iteme. Isto tako, neće svi u single playeru preć igru na hell a kamoli inferno. A toj razini će se skupit neki leveli koje neće svi moć skupit, igrajući na lakšim razinama. Dakle opet će bit razlike, i to ne samo vizualne. Dečki koji su igrali igru, su rekli da na night mare "počinje zabava", a mogu mislit šta je na hell i inferno brijem da mnogi neće doć ni do hella a kamoli inferna. Neki možda i hoće, al samo uz pomoć kolega s battle.net što po meni nije kredibilno o kvaliteti igrača. Jer glavni cilj treba bit, prelazak igre na svim razinama sa svim likovima na single player a ne multi. Tako može svatko preć, zamisli kad se četri barbara nađu u društvu diabla pa jadni vragec nema nikakve šanse ni protiv jednog a kamoli četri.

Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Nitko od ljudi ovdje nije očekivao revoluciju, ali neke stvari su zaista trebale bit bolje napravljene.
"Pravu i jedinu istinu" o D3, ćemo tek otkrit! Svi trčite pred rudo, a nemate pojma koliko će vas određeni djelovi igre prcat u guzu ili glavu kako vam draže. Iskreno, ne zanima me koliko je igra dobra i loša, previše volim ovu igru da bi propustio njen serijal zbog nedostatka atributa skilova, i tih nekih djelova igre iz prethodnih djelova. Diablo je Diablo, ne može bit fail, pa makar mu sve moguće komponente promjenili i izbacili nam gotove likove na početku igre. Znam da sam subjektivan, ali dečki moji shvatite da ono što nas čeka u 3ojki, u dvojki nikad nismo dočekali. Nisam nostradamus, već jednostavno znam da blizard nije napravio igru samo da bi je prodao, već da bi imala neku razinu koja će zadovoljit sve one koji ju kupe.

Zadnje izmijenjeno od: KorisNick. 22.04.2012. u 14:10.
Staro 22.04.2012., 14:06   #1121
tallsaint
Premium
Moj komp

tallsaint's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Komentirate jer imate cijelu igru i prešli ste je ili ste to prosudili od ovih 7 levela?
Staro 22.04.2012., 14:07   #1122
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
A ovo ulogiravanje aka nedostatak "single playera"...mislim da je svima jasno zašto je to tako pa se nema potrebe raspravljati previše oko toga.
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 14:09   #1123
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
Pa bit će i sad razlike, itemi će bit drugačiji, neće svi imat iste iteme. Isto tako, neće svi u single playeru preć igru na hell a kamoli inferno. A toj razini će se skupit neki leveli koje neće svi moć skupit, igrajući na lakšim razinama. Dakle opet će bit razlike, i to ne samo vizualne. Dečki koji su igrali igru, su rekli da na night mare "počinje zabava", a mogu mislit šta je na hell i inferno brijem da mnogi neće doć ni do hella a kamoli inferna. Neki možda i hoće, al samo uz pomoć kolega s battle.net što po meni nije kredibilno o kvaliteti igrača. Jer glavni cilj treba bit, prelazak igre na svim razinama sa svim likovima na single player a ne multi. Tako može svatko preć, zamisli kad se četri barbara nađu u društvu diabla pa jadni vragec nema nikakve šanse ni protiv jednog a kamoli četri.

Daj prestani za Boga miloga!

Jedino što je dobro u ovoj igri je atmosfera i štih koji vuće od prethodnika.

Što se tiće apsolutno svega ostaloga, ogroman korak unazad.

Igra je poglupljena do krajnjih granica.

BTW, jedini "dečki" koji su igrali ovu igru na nightmare i drugim težinama su Blizzardovci, a čisto sumnjam da si ti sa njima na "ti" da su ti rekli kakva je igra dalje.
Staro 22.04.2012., 14:18   #1124
KixzoR
noob?
Moj komp

KixzoR's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
A šta svi sam trkeljate i trollate,pa ovo je beta ko zna šta će se još promijenit.Do sada koliko sam odigro mi se čini totalno ok i zabavna je.Sada bi svi da bude ko diablo 2,a ne 3 e pa nemože normalno da su morali promijenit na neš novo.Kome se ne sviđa nemora kupit nije prisiljen!
KixzoR je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 14:18   #1125
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Igra neće biti fail.. nemogu prezalit atribute ali i grafika je loša. Da se razumijemo, igra dobro izgleda, ali nije mi puno grafički odmakla od D2 iz 2002. Sada je 2012 i kompovi su nam daleko otišli u odnosu na 2002, ali grafika u ovoj igri nije..
Staro 22.04.2012., 14:25   #1126
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
dok pročitam postove tipa @KorisniKa dobim proljev...
igra je prosjek i ništa više,usrali su ju za starije igrače diabla 1 i diabla 2...
ova igra je za novije generacije igrača kojima je Dragon Age 2 remek djelo...
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 14:35   #1127
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
sviđa mi se igra.. sviđa mi se grafika i da su efekti još jači bilo bi puno bolje..
Citiraj:
Igra neće biti fail.. nemogu prezalit atribute ali i grafika je loša.
Daj se odluči, je grafika na kraju dobra ili nije?
Meni osobno je dobra, pogodili su paletu boja onako. Dobro da nisu napravili prezahtjevnu igru da možemo i mi sa 3 godine starim lapovima igrati...

Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
dok pročitam postove tipa @KorisniKa dobim proljev...
igra je prosjek i ništa više,usrali su ju za starije igrače diabla 1 i diabla 2...
ova igra je za novije generacije igrača kojima je Dragon Age 2 remek djelo...
Diablo 3 bude među najboljim hack'n'slashovima, kojih je kronični manjak već godinama, i to mi je dostatan razlog. Pa do izlaska D3 možeš vrijeme kratiti samo s Titan Questom i Diablo dvojkom - kojih sam se već debelo zasitio, Torchlight 1 je igra za jednom proći na very hard i baciti, nema neki replay value...
Za par mjeseci će biti zanimljivo, dok izađu Path of Exile i Torchlight 2, al ću onda već debelo biti u Diablu.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 14:37   #1128
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Očkivao sam hardverski težu grafiku za D3 iz 2012 godine.
Staro 22.04.2012., 14:39   #1129
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Klem, šarenilo nije stvar osobnog dojma nego percepcije.

http://image.com.com/gamespot/images..._screen015.jpg

vs.
http://imageshack.us/f/20/dungeon0195.jpg/

out.

pročitaj malo bolje moj post i pod šareno ne mislim na grafiku . Hebe mi se za grafiku. Ok je , ništa posebno. Pod šareno mislim na atmosferu...nisam uopće osjetio onaj mračan i tmuran diablo. Već ko da sam u tim burtonovom crtiću.

Ja sam na battle netu isprobavao i igrao sa svim mogućim kombinacijama i to me držalo uz diablo 12 godina . Bilo je svakakvih buildova s kojima sam prošao diablo. Čak i sa charged bolt sorcom koja je bila super recimo u 1.09 patchu. Kasnije ju nisam baš nešto ni isprobavao. Imao sam 4 različita builda barbaba recimo. 2 vrste assasina. 3 builda amazonke. 4 builda druida. 3 builda nekrića sam različita isprobao. S paladinom je bilo mali milion kombinacija . I sa svima se dalo preć igru na hell i igrat i guštat što je najbolje bilo kako u single playeru tako i na battlenetu.
klem je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 15:16   #1130
KorisNick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor tallsaint Pregled postova
Komentirate jer imate cijelu igru i prešli ste je ili ste to prosudili od ovih 7 levela?

I kad budu imali cijelu igru, već će oni naći neke zamjerke, na primjer Diablo će im imat smiješnu guzicu pa im zato neće biti zanimljivo ubit ga. Bit će tu još svakakvih srceparajućih "argumenata", zašto igra ne valja. E moj blizarde, što uradi s svim tim silnim odgodama. Valjda ćeš idući puta bit pametniji, i ne dozvolit onima koji te mrze, tebe i tvoje euriće da se naslađuju i traže dlaku u jajetu jer si opet izdao igru koja je isprijed svoga vremena.
Citiraj:
hammer_of_thor
Citiraj:
Daj prestani za Boga miloga!

Jedino što je dobro u ovoj igri je atmosfera i štih koji vuće od prethodnika.

Što se tiće apsolutno svega ostaloga, ogroman korak unazad.

Igra je poglupljena do krajnjih granica.

BTW, jedini "dečki" koji su igrali ovu igru na nightmare i drugim težinama su Blizzardovci, a čisto sumnjam da si ti sa njima na "ti" da su ti rekli kakva je igra dalje.
Ok, igra je za tebe sranje, al ti kao ni velika većina vas ovdje zapravo nemate pojma o sadržaju igre. Tek imate neke predodžbe, i one actove koje je vrlo upitno dal su stvarno takvi, i na konto toga ne možete zaključit ama baš ništa. Nećete zaustavit nas funboyse, da branimo našeg vrageca pa taman to bilo i u trenucima kad i mi zaključimo da "nije na razini očekivanja". Funboysi služe upravo za to, da brane čast svog idola u ovom slučaju Diabla.

Ponavljam ti još jednom, Diablo je Diablo, sve ostalo su samo obične igrice.
Staro 22.04.2012., 15:37   #1131
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
I kad budu imali cijelu igru, već će oni naći neke zamjerke, na primjer Diablo će im imat smiješnu guzicu pa im zato neće biti zanimljivo ubit ga. Bit će tu još svakakvih srceparajućih "argumenata", zašto igra ne valja. E moj blizarde, što uradi s svim tim silnim odgodama. Valjda ćeš idući puta bit pametniji, i ne dozvolit onima koji te mrze, tebe i tvoje euriće da se naslađuju i traže dlaku u jajetu jer si opet izdao igru koja je isprijed svoga vremena.

Ok, igra je za tebe sranje, al ti kao ni velika većina vas ovdje zapravo nemate pojma o sadržaju igre. Tek imate neke predodžbe, i one actove koje je vrlo upitno dal su stvarno takvi, i na konto toga ne možete zaključit ama baš ništa. Nećete zaustavit nas funboyse, da branimo našeg vrageca pa taman to bilo i u trenucima kad i mi zaključimo da "nije na razini očekivanja". Funboysi služe upravo za to, da brane čast svog idola u ovom slučaju Diabla.

Ponavljam ti još jednom, Diablo je Diablo, sve ostalo su samo obične igrice.

nije poanta uopće u ostatku sadržaja igre. Badava ostatak sadržaja igre kad osnova oko koje se bazira uopće Diablo, ne postoji. Skill system je sranje i customizacija likova i meni dalje dosadno igrat kad toga nema. Tako da nikakav ostali sadržaj kod mene ne igra ulogu kad nemam osnovu da bi mi bio gušt dalje igrat. Tih 7 levela bete mi je bilo sasvim dovoljno da to skužim.

i potpuno se slaže s ovim : diablo je diablo a sve ostalo su samo obične igrice . Diablo 3 je za mene jedna od tih igrica . Ok ko action rpg ali meni to nije diablo.
Ova beta je finalna verzija i igra će tako i bit koncipirana 15.5. Meni je osobno dosadna i nisam nimalo uživao ovih sat vremena u beti
Staro 22.04.2012., 15:55   #1132
KorisNick
Banned
Moj komp

klem@ meni se moja stara stalno čudi, zašto toliko vremena provodim pred kompom. pa zato što mi je draže izgubit vrijeme tako, nego sjedeći u bircu ili discu. zašto to govorim, pa zato da shvatite da ne mogu svi razumjet sve. pa tako ni ove promjene unutar igre Diablo, al svaki nastavak je donosio nešto novo, bilo bi čudno da je 3ojka replika 2ojke. na kraju krajeva, nisu bitne te promjene već to dal voliš ovu vrstu igre ili ne. jer isto tako ljudi su mogli naić na promjene u 2ojci pa tražit opravdanja zašto ju neće igrat, jer je jedinica bila original verzija a dvojka je prošireni kič. blizard koji je tvorac ove igre, sigurno jako dobro zna zašto je napravio ove promjene koje je napravio. ne bih baš reko, da je sve to radio samo zbog love i zarade. naravno da mu je i taj segment bitan, al nije presudan. sigurno su mišljenja da će igra dobit novu dimenziju, s ovakvim pristupom. pogledajte malo koja cijenjena imena su radila ovu igru, i sad reć tim ljudima da nemaju pojma i da su zapravo glupi zbog bete i izostanka par opcija na prethodni dio igre, meni nema smisla. podržavam i vas koji s igrom niste zadovoljni, pa to je i očekivano neće svima sjest promjene. obično su promjene uvijek bolne, i malo koga ne zabole. vjerojatno će i meni nedostajat taj odabir skilova i atributa, ali ako toga nema jer su mozgovi ove igre tako odlučili valjda imaju određeni razlog. osim onog da igru pojednostave, da ju svaka budala može igrat. to meni nije argument, igra će sigurno bit i teža nego prethodna, jer će ju teže biti prijeć a samim time ne vidim problem u izostanku opcije da ja odabirem koliko bodova će ić u pojedine elemente karaktera kojeg odaberem. to možda i je najveći "propust" igre, al svakako da to neće imat presudni utjecaj na sam gameplay i sve ono što nas čeka tokom igre. o tome vam govorim, ne kažem da ste vi glupi jer se ne slažete sa mnom već da ne možete na konto par stvari generalno sudit o cijeloj igri, koju još ni djelomično nismo otkrili i upoznali se s njenim ostalim sadržajem.

Tko voli Diabla voli, i onda kad igra nije na razini očekivanja, preći će tu igru jer jednostavno voli taj tip igre. Ako sam mogo za puno gore naslove izdvojit 300kn, e onda ću sigurno 400 za D3. Neću propustit niti jedan nastavak ove igre, zato što su se neke stvari promjenile na gore. Al svakako da razumjem ljude, koji su krajnje nezadovoljni s nekim stvarima, al vidjet ćete da ćete mnogi promjenit mišljenje ako zaigrate igru malo duže i iskusite "ozbiljnije borbe" koje će usljedit u idućim poglavljima. Previše ste očekivali, ja sam jednostavno očekivao igru u kojoj ću se opet moć upustit u borbu protiv sila zla. Ni više ni manje od toga, zato mi izostanak nekih opcija ne predstavlja neki nepremostiv problem. No pustimo sad ovo polemiziranje, 15.05 izlazi igra kad ljudi pređu act 2, neka se jave s svojim dojmovima, a ne da na konto nekakvog mini bosa skeleton kinga, dajemo zaključke da je igra prelagana i da ne nudi ono što je nudio 2 dio. Možda zato što je ovo 3 dio iste igre, u kojem žele da ponude novi stil igre?
Staro 22.04.2012., 16:10   #1133
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:

na kraju krajeva, nisu bitne te promjene već to dal voliš ovu vrstu igre ili ne.
Promjene su itekako bitne a kad kažeš da je bitno da voliš ovakvu vrstu igre....ne stoji. Sacred je isto action rpg. Ja ga nisam mogo progutat. On je ista vrsta kao i diablo 3 ima još puno action rpg igara koje su slične diablu i ne valjaju, ali ima i onih koje su odlične primjer titan quest.
Staro 22.04.2012., 16:11   #1134
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Uspio i ja odigrat par sati sa Demon Hunterom. Ne znam ni sam šta bi mislio, osim da je mitraljez fora

Okej mi je atmosfera, a za igrivost se ni ne može imat neko mišljenje dok se ne isproba na višim razinama težine. U svakom slučaju nije mi bilo dosadno
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 16:30   #1135
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ajde da izademo iz whinerskog tona, kome igra nije igriva, pravac google, upisite median xl diablo 2 mod, stavite patch 1.12, skinite D2MULTIRES i rasturajte jer nema boga da cete sve dodatne questove prijeci u roku par dana!
Postoje razni walkthroughi i procitajte ih prije igre jer nema sanse da otkrijete neke dodatne mogucnosti. Usudujem se reci da je median bolji od originalnog diabla, barem duplo.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 16:35   #1136
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
ajde da izademo iz whinerskog tona, kome igra nije igriva, pravac google, upisite median xl diablo 2 mod, stavite patch 1.12, skinite D2MULTIRES i rasturajte jer nema boga da cete sve dodatne questove prijeci u roku par dana!
Postoje razni walkthroughi i procitajte ih prije igre jer nema sanse da otkrijete neke dodatne mogucnosti. Usudujem se reci da je median bolji od originalnog diabla, barem duplo.

probao sam median al me nije nešto zadržao dugo.
Staro 22.04.2012., 17:07   #1137
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ovdje se može vidjeti kako bi atmosfera bila višestruko bolja sa tamnijom grafikom.
Tek dok vidim kako je to trebalo izgledati još više me peče za oči ovaj WoW stil.
bor1s je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 18:33   #1138
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Super mi je ova ekipa šta whinea oko pojednostavljenja skill treeja, i u WoWu i u Diablo, a kad rade lika prvo odu pogledat koji je build u điru. A s ovim skillovima koji su dostupni imam barem po dva builda sa setom oruzja 1h/DW/2h na barbaru.

Žešći whine od gore navedenog mi je o WoWovskoj grafici.

Da se ljudi žale u vezi gameplaya, i traže neke featove koje ima recimo Lineage Eternal, ajde daj, al ovo gore su mi dva najgluplja whinea vezana za D3.

Al dobro, triba izvallit "Blizzard je upropastio WoW" i ostat živ.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 18:39   #1139
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Onaj tko kaže da Diablo 3 ne valja sluga je sotone i treba ga izudarat peni*** po čelu
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 18:53   #1140
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Super mi je ova ekipa šta whinea oko pojednostavljenja skill treeja, i u WoWu i u Diablo, a kad rade lika prvo odu pogledat koji je build u điru. A s ovim skillovima koji su dostupni imam barem po dva builda sa setom oruzja 1h/DW/2h na barbaru.

Žešći whine od gore navedenog mi je o WoWovskoj grafici.

Da se ljudi žale u vezi gameplaya, i traže neke featove koje ima recimo Lineage Eternal, ajde daj, al ovo gore su mi dva najgluplja whinea vezana za D3.

Al dobro, triba izvallit "Blizzard je upropastio WoW" i ostat živ.
Po tebi je bilo koja kritika whine. Potamni gore shadere na hardocore što sam linkao pa vidi koja je razlika, šta to nisu mogli staviti pošto se cijela zajednica slaže da je igra prekičava za diablo lore. Meni igra kao igra je ok jer nisam očekivao toliko kao neki. Ali što više čitam ovu temu sve manje mi se igra sviđa ne zbog ljudi koji kritikuju jer se s dosta njih slažem nego zbog ovih koji sve to glorificiraju a očigledno je da je dosta stvari pojednostavljano i počinju nas tretirati kao ovce lagano. Ako je tebi sve u ovom diablu beti super slobodno igraj do mile volje ali ja imam kritika a jedini način da se nešto promjeni jest da veliki broj ljudi izrazi nezadovoljstvo nekim aspektima igre.
bor1s je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na