|
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ma užas koliko su se pokvarili. Na ticketing odgovore nakon 2 tjedna. Item mjesec dana stoji pending a novci im stoje tako da sam zadnje naruđbe sve otkazo i na ebayu našo iste ili jeftinije i u roku 2 dana poslano naravno. Tako da baš ne budem više kupovo na dx-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
I ja sam danas dobio povrat novaca. Čekao sam oko 40 dana jer mi nije hitno, ali šta je previše, previše je. 7 dana mi nisu odgovarali na zahtjev da mi pošalju nešto drugo. Ugl. imaju sve te stvari na ebay-u za sitno veću lovu tako da neću plakati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
2 puta sam se zalio no nema odgovora na email...live chat su ocito maknuli vise ga ni nevidim no mozda sam corav...u 6 ujutro sam bio ostavio chat spojen dok nisam doso s posla nitko se nije javio...alternativa mi je tmart.com uredno, brzo i refound priznaju na sliku bez puno pregovora odma se vrate pare ili zamjena za drugi/isti item...dosta sam cak narucivao preko tmart-a i uvijek se dopbiju neki popusti kod njih...da kupite recimo 5 item-a i na svaki ostavite video/sliku i komentar dobijete 70 Pointova po itemu (100 points =1$) ... mislim da se pare od pointova tek dobiju nakon 60 dana Write a Reviews (10 Points) Upload Images (20 Points) Upload Videos (40 Points) Vise o Pointovima sto bi znacilo da kupite kikiriki iteme i bacite video i sliku i skupljate jos lovu sastrane ![]() I na neku odredjenu lovu nude besplatne iteme koje dobivate gratis (ponude izbor Itema pa se moze birat)
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pa manje vise sam sve dobivao izmedju 15-21 Dana tak da za sad nikakvih problema i Chat im radi i na mailove odgovaraju ![]()
![]() |
#309 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
UFF DX je ocito preopterecen i jednostavno ne stizu sve obradit u roku. Mislim da im nedostaje jedno 200kineza da pakuju a ocito je danas tesko nac kineza nezaposlenog ![]() evo ja cekam ravno 1mj hdmi kabel. Dobro nije mi o glavu pa kad dode dode hehe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Baš gledam, naručio i platio 6.3.(ultrafire baterija), status shipped 15.3., valjda ce doc za koji tjedan ![]() Ali recimo prvi put sta sam naručivo od njih je bilo 13.11. , 20.12. napravio ticket da koji k je s mojim itemom (na stranici od svih itema pise da je raspolozivo i da shipaju u roku 2 dana)... Nakon mailova se status promjenio u shipped 27.12. ![]() EDIT: Ovo gore navedeno plaćeno 6.3. stiglo 28.3., čist ok ![]() Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 30.03.2012. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
13.03. naručio 3 Gerber noža za 6.5$ po komadu, to je ovaj item. 27.03. noževi došli na kućnu adresu. Isti dan sam naručio i neki valjčić sharpener, jučer označili kao shipped, ali nema tracking broja, vjerojatno ga još nisu niti poslali, ali to je 1.8$ i nije toliko bitno. Iznenadili su me brzinom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
#317 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
naručio sam lapu i neka mini multitool klješta i nakon 40 dana stigao paket, ali u paketu samo lampa. Trebali su to zajedno poslati ili ne. Vidim i da je otvarano od strane carine pa ne znam možda su maznuli klješta ili im ispala ili ipak ovi nisu poslali. Dali se može tražiti povrat love ili da ponovno pošalju, kako ide to.
![]() |
#320 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
22.2 mi je shippan item i još nije došao, na mail ne odgovaraju... mislim da mi je ovo zadnja kupovina tamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#323 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Naručio 9.02,poslano 17.02,dok je 42.dan prošao, otvorio sam case i vratili su mi novce... Sad je 10.04 i item je dosao... Vrijednost itema je 5$,da budem pošten i kažem da je item stigao i da ponovno platim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
uopce ne kuzim cemu postavljati ovakvo pitanje. zar ti savjest nista ne govori? |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Narucio bi si nekih gluposti i sitnica do 150kn,jel mogu ocekivati da oce ocariniti i pdv te gluposti ( totalna sam neznalica sto se tice toga ) ili mogu oznaciti kao gift pa da prodje bez carine ... I koliko bi u prosjeku cekao ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Granica za davnja je 160 kuna ( cijena stvari plus shipping ), tako da si oslobodjen. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|