Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.04.2012., 23:42   #1081
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Kakva količina gluposti ovdje, pa ovo je beta izdanje, da neke stvari su drugačije još najbolje da su ostale iste na 2. Sjetite se malo jedinice, pa usporedite s dvojkom. Razlika je podjednaka, kao i sada između 2 i 3. Pravi sukobi u igri tek nas čekaju, ovo je kamilica ovo je normal težina ovo je sami početak igre, i ovaj skeleton king je vic za početnike. Jedva čekam da izađe ta igra, i da konačno začepi usta svim ovim kritičarima. Ja ne znam šta vi ljudi očekujete od ove igre, šta ste vi mislili da će igra sadržavat? Igra će bit 10 tak puta veća, i vjerojatno toliko puta teža u odnosu na dvojku, i vama ni to nije dovoljno već imate potrebu izmišljat toplu vodu, i gradit nekakve mitove kako je igra u kurcu zbog grafike i nekakvih skilova koji su uz put rečeno bili čisti promašaj u dvojki, jer sam ja cijelo vrijeme skupljo skilove dok nisam došo do onih zadnjih, mislim na 30 levelu da su se otključali i onda sam ih sve u te najjače stisnuo. A ovdje ćete imat široku paletu izbora, i morat ćete dobro promislit koji skil koristit u kojem momentu, što znači da ćete morat "inteligentno igrat", a ne samo stiskat najjače skilove i onda s njima derat po neprijateljima. Igra će siguran sam, bit vanserijska i mot će se bez problema igrat godinama, a ovima kojima svaka dlaka smeta bolje da ne kupuju nijednu igru. Prvenstveno je Bllizard zajeb napravio, onda kad je nekoliko puta odgodio izlazak igre, i što mu je trebalo 10 godina da izbaci novi nastavak. Al politika Bllizarda, nikad nije bila brzina već kvaliteta. To svi koji su igrali njihove igre, jako dobro znaju.

A kad se jednom naviknete na igru, i novi sistem igranja, dam se kladit da ćete polako al sigurno zavoljet igru podjednako kao i 1,2 ovog serijala. A kad gledam kakva je igra bila u 1 ili 2, a kakva je sada i koliko je igra veća i sadržajnija pa dođe mi da puknem od smijeha kad vidim komentare u stilu da je igra fail. Ako je 10 puta veća igra, promašaj onda ne želim ni pomišljat šta su tek one igre koje na svoje prethodne naslove budu po dva tri puta veće sadržajem. A u prosijeku većina igara, nakon broja 1,2 bude veća za nekoliko puta a ne za 10 puta i to ne s površinskim već dubinskim promjenama, kakve su blizardovci napravili u odnosu na prethodnika. Naravno da će biti nezadovoljnih, al ja već sad znam da ću igrom bit i više nego zadovoljan. Prije svega, jer sadržaj igre nije bitno drugačiji, priča je ostala ista, likovi su malo drugačiji malo drugačije se odvija razvoj likova, al to je i normalno bilo bi pogrešno da je ostao isti stil igre. Jer time se gubi zanimljivost, bolje je kad je igra nepredvidljiva i kad te tjera da je dodatno istražuješ i dodatno gubiš svoje slobodno vrijeme na nju.

Ocjena igre? 100/10
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 23:51   #1082
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Očekivao sam da ćeš moći napraviti stotine različitih buildova charova sa raznolikim trpanjem attribute pointova, a ne ovako. Koji kurac? Mogu progutat i skill tree koji to više nije i ove balončiće sa heltima, premalen vidljiv area oko lika (ko da sam u 800x600 opet) i tak.

Koliko god bio ovo h'n's opet sam se znao zadubiti pred ekranom na bar pol sata da odaberem skillove koje sam skupio. Što ću sad s ovim? Odaberem nešto i to je to...

Ak si ti igro igru bez da si stavljao skillove i skupljao pointove, to ti onda nisi igrao kako treba. Di bi ja došo da sam s barbarom čuvao skill pointove, mlatio bih praznu slamu.

Nisu oni betu izbacili da nam daju igru kakva je bila prije 3 godine, dali su nam valjda da okusimo malo kak izgleda. I što sam dosad vidio ne sluti na dobro, a vjeruj mi da sam manijak što se diabla tiče.

Zašto uspoređujemo jedinicu i dvojku s trojkom? Zato jer očekujemo isto to + još mnogo mnogo više, ne čekamo 10 godina badava.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2012., 23:54   #1083
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
/snip
Kakav load of bullshit
Igra ne opravdava čekanje od godinu i pol, a kamoli 10.

Citiraj:
Ja ne znam šta vi ljudi očekujete od ove igre, šta ste vi mislili da će igra sadržavat?
Za početak skill tree i attributes selection.

Da ne spominjem bindanje spellova/abilitya i potiona na tipkovnicu.

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Očekivao sam da ćeš moći napraviti stotine različitih buildova charova sa raznolikim trpanjem attribute pointova, a ne ovako.

Kad se sjetim Druida, razvijaš ga hočeš u spellcastera, hočeš u shapeshiftera, hočeš u rangera.
Barbar, hočeš tenk, hočeš throwing ili još pokoju
Paladin - tenk ili aura

I tako svaki character po 3 ili više buildova.
Staro 21.04.2012., 23:58   #1084
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Za početak skill tree i attributes selection.

Da ne spominjem bindanje spellova/abilitya i potiona na tipkovnicu.
Staro 21.04.2012., 23:59   #1085
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
@ KorisNick

sori, al ga sereš
nitko tu ne pokušava izmišljat toplu vodu ,
ali nemoš mi izbaciti samostalno određivanje atributa i skilova....
to je bila uz "dobru" priču i osnova igre...
neznam kako si i šta si ti to dosada igrao ,ali je SVAKI rpg/hns imao takve opcije...

kada ti je lik unaprijed definiran ,bukvalno jedina razlika između tvog i mog npr wiza su itemi koje nosiš i rune na magijama...i ime lika naravno kakvi hebeni cooldown i pyzdarije ...kupovanje slotova u stashu ?gtfo....
Staro 22.04.2012., 00:17   #1086
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
nikako da logiram i onda traži authenticator detected???

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 00:34   #1087
KorisNick
Banned
Moj komp

Mislim da vi svi bez uvrede, malo previše fantazirate. Fućka mi se za skilove, fućka mi se za atribute. Jedina stvar, što mene pali i palila kod ove igrice, je ubijanje onih koji se bore za mračnu stranu. Ova igra, je jednostavna da ne može bit jednostavnija. Ulogiraš se, i počneš klat sve one koji ti se nađu na putu, i tako dok ne dođeš do onih glavnih likova koji utjelovljuju zlo koje je poharalo ovaj svijet, zlo koje mora biti pod svaku cijenu uništeno ili "ovaj svijet" neće biti isti. To je ta priča, koja je ostala ista, kao i gameplay gdje na još svestraniji način koljemo sve one koji su u naš svijet odlučili uvest nered. Ok, možda su trebali ostavit stavljanje atributa, al ako su taj segment igre izostavili zar stvarno mislite da su toliko glupi, i da su to namjerno napravili da bi sebe sjebali? Sigurno ima jako dobar razlog, zašto su to napravili, sigurno je da nisu takvu odluku donjeli brzopleto, i meni se čini da će opet postat originalni jer su se odlučili unjet promjene u ovaj žanr igre. Al to me ne čudi, to je onaj stari Bllizard, koji ne mari previše šta će reći glas kritike i publike već ide naprijed jer zna da novo vrijeme nosi i nove izazove i nove sadržaje igre. Skil trea, je po meni sada bolji, kada dođeš do određenog levela možeš si izabrat skil koji ti odgovara, i koristit ga. To mi je čak bolje, nego da imam soluciju da jedan skil pumpam do 20. Kako je bila solucija u D2, ne znam ljudi meni igra izgleda sasvim normalno, uz naravno ovu crtanu grafiku koja mi nikad nije ležala niti igram WoW niti volim 3D grafiku, i to smatram ko jedini minus igre. Sve ovo što vi navodite, nije dovoljno da se igra ocijeni kao lošom ili ne daj bože fail. Meni živo zanima, koliko će bit zanimljivo riješavat questove tokom igre, i koliko će teško biti u nastavku igre uništavat silu tame. Ako taj dio igre, bude na razini očekivanja, onda dragi moji ja nemam šta više s vama raspravljat po pitanju kvalitete igre. A poprilično sam siguran da je Bllizard u odnosu na dvojku, taj dio igre napravio osjetno zanimljivijim i sadržajnijim u svakom pogledu, a vrijeme će najbolje pokazat jesam li utopist ili opravdani optimist.
Staro 22.04.2012., 00:47   #1088
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Mislim da vi svi bez uvrede, malo previše fantazirate. Fućka mi se za skilove, fućka mi se za atribute. Jedina stvar, što mene pali i palila kod ove igrice, je ubijanje onih koji se bore za mračnu stranu. Ova igra, je jednostavna da ne može bit jednostavnija. Ulogiraš se, i počneš klat sve one koji ti se nađu na putu, i tako dok ne dođeš do onih glavnih likova koji utjelovljuju zlo koje je poharalo ovaj svijet, zlo koje mora biti pod svaku cijenu uništeno ili "ovaj svijet" neće biti isti. To je ta priča, koja je ostala ista, kao i gameplay gdje na još svestraniji način koljemo sve one koji su u naš svijet odlučili uvest nered. Ok, možda su trebali ostavit stavljanje atributa, al ako su taj segment igre izostavili zar stvarno mislite da su toliko glupi, i da su to namjerno napravili da bi sebe sjebali? Sigurno ima jako dobar razlog, zašto su to napravili, sigurno je da nisu takvu odluku donjeli brzopleto, i meni se čini da će opet postat originalni jer su se odlučili unjet promjene u ovaj žanr igre. Al to me ne čudi, to je onaj stari Bllizard, koji ne mari previše šta će reći glas kritike i publike već ide naprijed jer zna da novo vrijeme nosi i nove izazove i nove sadržaje igre. Skil trea, je po meni sada bolji, kada dođeš do određenog levela možeš si izabrat skil koji ti odgovara, i koristit ga. To mi je čak bolje, nego da imam soluciju da jedan skil pumpam do 20. Kako je bila solucija u D2, ne znam ljudi meni igra izgleda sasvim normalno, uz naravno ovu crtanu grafiku koja mi nikad nije ležala niti igram WoW niti volim 3D grafiku, i to smatram ko jedini minus igre. Sve ovo što vi navodite, nije dovoljno da se igra ocijeni kao lošom ili ne daj bože fail. Meni živo zanima, koliko će bit zanimljivo riješavat questove tokom igre, i koliko će teško biti u nastavku igre uništavat silu tame. Ako taj dio igre, bude na razini očekivanja, onda dragi moji ja nemam šta više s vama raspravljat po pitanju kvalitete igre. A poprilično sam siguran da je Bllizard u odnosu na dvojku, taj dio igre napravio osjetno zanimljivijim i sadržajnijim u svakom pogledu, a vrijeme će najbolje pokazat jesam li utopist ili opravdani optimist.

Jel Blizzard pravi igru kakva će se njima sviđat ili igračima? To i jest stvar.. Pojednostavljuju igre.. Prvo je sjeban Dragon Age 2, a sad i Diablo.. Diablo je Diablo, kao što je bio i Dragon Age.. Nema tu uvođenja takvih promjena u žanr, koje onda promjene cijelu srž.. Mogu i ja tebi reći, ako ti se ne sviđa biranje skillova i atributa i kombiniranje, nemoj ni igrat igru..
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 00:50   #1089
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Ova igra, je jednostavna da ne može bit jednostavnija. Ulogiraš se, i počneš klat sve one koji ti se nađu na putu.......
Ovo je za mene fail. Idu na ruku konzolašima fejspederlukskim i pojednostavljuju do bola.
Jebajga, mora igra bit jednostavna, kad je većina balavurdije danas blesava za popi**it.

Šta se ima pojednostavljivat? Ako netko nije sposoban igrat, onda ni ne mora, ali onda nema prodaje i u tome leži ključ pojednostavljivanja. Malo su se prodali zbog nesposobne balavurdije.
Šta reči? Koju posluku porati? Kome?
Staro 22.04.2012., 00:51   #1090
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Tebi nije jasno zasto nekima od nas ovaj diablo ne valja, zasto ostavlja gorak okus u ustima, dok je recimo meni (a vjerojatno vecini starih rpg spielera) savrseno jasno zasto je tebi fenomenalan i tko je ciljana publika, bez uvrede
Overclock je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 01:22   #1091
KorisNick
Banned
Moj komp

Nemam se ja šta vrijeđat na vaša mišljenja, imate pravo na njih kao i ja na svoja. Ali opet vam govorim, bitna je težina igrice i zanimljivost questova u nastavku igrice. To je mene uvijek činilo prikovanim za ovu igricu, a ne nekakvi skilovi i atributi. Ok, neću lagat da mi nije bilo gušt, čekat da napunim level i stisnem onih 5 ili nekad 10 bodova koje bih dobio, i 1 ili 2 pointa u skill trea, ali ne vidim zašto je to toliko bitno. Osim, što na neki način malo otežava i komplicira samu igru. Jer ako staviš previše pointova u krive skilove, sjebo si se. Kao i ako s barbarianom, napucaš 50 bodova u manu a ne u streight. No kažem vam, meni osobno to stvarno ne igra ulogu, niti mi je nešto naročito otežalo igru što sam moro pametno odobarat u što ću uložit te point skill i bodove za atribute.

Ja jesam fun ove igre, možda čak spadam i u fanatike. Ali opet mogu i realno zaključit neke stvari, vezane uz ovu igru. Mene nikad, ponavljam nikad nije palio skill trea i levelanje tokom same igre, koliko priča oko igre i borba dobra protiv zla. To je poanta ove igre, a ne nekakvi skillovi i otrkivanje tople vode narodski rečeno. Očekivo sam da će biti razočaranih, jer ima dosta ljudi koji ne vole RPG igre. Prema tome, očekivano mnogima igra nije sjela. Al kako to, da je meni sjela iako se napravilo dosta nekozmetičkih promjena? Pa upravo zato, što volim ovu igru, i što koliko god oni promjena napravili moju privrženost njoj teško će ikada ikakva promjena moć suzbit. I mislim, da će to kod većine prevladat i da će D3 zaslužit svoje mjesto "pod suncem".
Staro 22.04.2012., 01:34   #1092
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Mene nikad, ponavljam nikad nije palio skill trea i levelanje tokom same igre, koliko priča oko igre i borba dobra protiv zla. To je poanta ove igre, a ne nekakvi skillovi i otrkivanje tople vode narodski rečeno. Očekivo sam da će biti razočaranih, jer ima dosta ljudi koji ne vole RPG igre. Prema tome, očekivano mnogima igra nije sjela. Al kako to, da je meni sjela iako se napravilo dosta nekozmetičkih promjena? Pa upravo zato, što volim ovu igru, i što koliko god oni promjena napravili moju privrženost njoj teško će ikada ikakva promjena moć suzbit. I mislim, da će to kod većine prevladat i da će D3 zaslužit svoje mjesto "pod suncem".
Eh, skill tree= nula bodova kod tebe? Pa kako si kao fanatik onda farmao ubere u d2 ili diablo clonea? Nisu svi igrali samo zealota ili smitera "Skillovi su otkrivanje tople vode" jao, pa što ga napiše.. lupi i ostane živ
Slažem se da beta ne otkriva puno, ipak ima tu i nightmare/hell/inferno i još 50ak levala za dingati ali ima i kozmetičkih promjena koje smetaju. Nekome možda manje smetaju nekome više, navike su tu bitne također.
Ali bit će i ovdje puno buildova čini se, ali atributi, pa kud baš to maknu... i ako mi ne daju ogroman stash žalit ću se upravi vodovoda...
fedaykin je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 01:47   #1093
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Uh, al se usijale tipkovnice od ovako žustre rasprave

Jasno da su maknuli ručno određivanje statova iz jednog jedinog razloga - Auction house. Osim craftinga (koji opet ne garantira taj određeni stat, postao je zamjena za gambling), on je jedini ciljani način kako izvući maksimum iz nekog builda, i to zna svatko sa barem malo pameti. Kupovat će se točno određeni itemi za pravu lovu od čega će Blizz kasirati pinku preko provizije...

Isprva mi je bilo malo čudno da su totalni pretumbali sistem skill pointova, ali mi se dopao iz razloga da svaki level-2 igrač dobiva novi predefinirani skill/spell na isprobavanje, a kroz vrijeme i rune, koje na razne načine mijenjaju efekte istih. Ovime su s jedne strane svim igračima dali na raspolaganje sve skillove za isprobavanje, dok je debilana da je progression skillova unaprijed određeni sa njihove strane, netko bi sasvim drugim redosljedom skillova krenuo.

Kako će svi likovi moći efektivno na max levelu koristiti sve skillove sa svim runama, neće biti potrebe za više likova iste klase, kad će respec od par sekundi u potpunosti promijeniti funkciju i play style lika.
5 likova za 5 klasa i to je to...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 01:47   #1094
KorisNick
Banned
Moj komp

Iskreno, meni ti skillovi i atributi dođu kao nešto tokom igre da ja ispadnem jako pametan, a u biti na samu igru i nema nekog efekta jer su oni već odredili koliko bodova i skillova ćeš dobit za određeni period igre. To ti je ono, da te drži prikovanim za stolicu s mišlju, kako ti radiš nešto ekstra pametno jer ćeš 5 bodova stavit u dexterity i 1 bod u war cray ili Bllizard. Sve mi je jasno, mnogima je igra zaglupljena, nema tih dodatnih opcija koje su bile u 2ojki. Ali jel trebam govorit, da o igri zapravo jako malo znamo, ili gotovo ništa. Većina ljudi misli da zna šta ih čeka tokom igre, a zapravo su u zabludi. U kolikoj, to ćemo saznat nakon 15.05 kad igra službeno izađe i kad svi kojima je stalo do ove igre konačno iz prve ruke posvjedoče da te promjene i nisu toliko rušilačke za naslov igre koliko se na prvi pogled čini.
Staro 22.04.2012., 02:33   #1095
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Imam osjećaj ko da samo trošim miša

Prešo sam s barabom, nikakvi potioni mi nisu trebali
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 02:48   #1096
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Jedinica je bila revolucija, dvojka ju je podigla na novi nivo i postala jednom od najigrivijih igara ikad. Trojka je veliki korak nazad. Posebno iritorajuc skill sytem i ne mogucnost stavkjanja stat mi je jednostavno preglup i ko da je radjen za predskolsku dob. Sve je sareno i nekak happy. Nema uopce mracnu atmosferu. Uopce nisam imao dojam da mi se lik razvija i da dobiva levele. ne znam ni koja je poanta u tome da ti daju da stavis skill point koji dobijes na levelu kad ionako taj jedan skikl mos stavit na samo jedno mjesto. Mogki su i to automatski stavit pa vise nis ne bi trebo radit osim klikat misem )). Health orbovi su mi jedna od vecih gluposti.

Na diablu sam odrastao i ima sam los osjecaj za trojku. Nazalost meni je ova igra smece .

Nije ni blizu titan questu ( ali bas po nicemu )a kamoli diablu 2
klem je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 06:44   #1097
Crazy Shale
Premium
Moj komp

Crazy Shale's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Evo da i ja napisem svoje dojmove . Nakon odigranih 15tak sati , 3 lika na maks levelu, podosta magic finda na leoricu , igra mi se jako dopala . Itemi imaju jako puno varijacija statsa , pronac savrseni item sa savrsenim statsima za odredjenog lika je dosta tezak . Sto se tice naspram dvojke gdje si punio atribute po potrebi za odredjene iteme te ostatak atributa u ono sto je ta klasa davala , np barb 135 str za arreat glavu 75 dex za neki wep i ostatak sve u vitaliti , ovo mi se cini super sta je sve na itemima i sta su atributi jako opsirni. Sto se tice skilova u d2 imali smo 2 , 3 razlicita bilda jedan za frenzy babu jedan za bu barba itd , nakon godine dana svi smo imali ultimativni build od svakog pojedinacno i sve se svelo na isto . U 3ci ima dosta varijacija sa kombinacijama spelova i samih runa tako da mislim da nece bit tako skoro nekih buildova koji ce svi nakraju imat , jer ce build ovisit i o playstyleu pojedinca . Vjerujem da ce kasnije nadodat jos tih runa . Te pogotovo kada dodje pvp , arena . Sto se tice grafike zadovoljan sam . Dal je moglo bolje ? Uvjek moze , diablo 2 je vec 12 godina stara igra i grafika je slaba te samim time ima onaj starinski horror stih sad u sebi . Vidli smo samo prvog mini bosa kolko ja znam , tako da neznamo kako izgleda act 3 , 4 te ostatak svijeta . O muzici i zvucnim detaljima necu pricat jer su oni perfektni . Sto se tice tezine normal je napravljen da se vidi svjet i igra , a ne da se mucimo i da odustanemo odma . Zato i jesu nadodali inferno di cemo krv pisat bar se nadam . Jednimo sto mi fali je d2 channal . Ovaj mi je bezveze.
Staro 22.04.2012., 07:14   #1098
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ljudi prestanite izjavljivat da je igra šarena i "happy" pa daj pogledajte diablo2 sveje isto šareno, poison je zelen struja/led plavi krv crvena bočice mane heltha rej potion itd. golda okolo bilo koji ss d2 sve je šareno žuto od vatre plavo od struje/leda. To nije nikakav argument pa igra mora imati kontrast. Ostalo sve što pišete da nevalja, ok nepaše vam al ovo nema smisla!

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 08:59   #1099
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
ja ne znam šta se vi svi žalite... i ne znam šta ste uopće očekivali? mislim da smo se svi toliko navikli na D2 di je sve nekako bilo "savršeno" i sad smo očekivali da će tako isto biti i u D3... mislim da je samo potrebno vrijeme i navika da nam D3 postane dobar. meni se za sad sve svidjelo. prešao sam s witch doctorom i sad igram s monkom. mislio sam da ću započeti s doctorom 15.5 ali MONK!!! biti će zanimljivo...

ja sam sve u svemu zadovoljan. i jedva čekam 15.5

PS - jedino se nadam da će što se tiče "time-a" kod potion-a i upotrebljavanje skillova maknuti jer to nema smisla... jedino to
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 09:11   #1100
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
Jel Blizzard pravi igru kakva će se njima sviđat ili igračima? To i jest stvar.. Pojednostavljuju igre.. Prvo je sjeban Dragon Age 2, a sad i Diablo.. Diablo je Diablo, kao što je bio i Dragon Age.. Nema tu uvođenja takvih promjena u žanr, koje onda promjene cijelu srž.. Mogu i ja tebi reći, ako ti se ne sviđa biranje skillova i atributa i kombiniranje, nemoj ni igrat igru..
Blizzard pravi igru koja ce se PRODAVATI, a ne biti 'naj'.
Blizzard se uvijek hvalio da radi primarno igre koje ce se IGRATI, i igrivost je na prvom mjestu. No, od kad su pod kapom Activisiona, stvari se drasticno promjenile.
U WoW-u se to najbolje vidi, a sad i u D3.
Pojednostavljivanje do jaja, i catering za sve lezilebovice, samo s ciljem cim vece prodaje. Uostalom, tu je i taj famozni 'Auction House' za pravu lovu.

No, nazad na temu. Probao D3 - i to nije 'to' kakav je feeling imao D2.
Grafika usminkana, ali taj feeling koji je D2 imao - fali.
Prica sa skillovima se svodi na ono sto rekao, i to definitivno odmaze tom osjecaju igre.

Stovise, s izgledom i svim sto napravili izgleda da ce se i obistiniti onaj dio o PS3/konzolnom portu.
Nick7 je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 09:18   #1101
ivan77
Guest

premda mi se ne sviđa, i to nemalo da nema skillova, ah , kupit ću ga ipak je to Diablo

e , evo da dodam , samo onaj standardni komentar. Vidim da ga fali u ovoj temi, a postaje manje više klasika prilikom "komentara pravog gejmera" : "diablo 3 je konzolaško smeće, za sve su krive konzole, gejmpedi, njihove "gljive", loša grafika, glupa ciljana publika, zle plastične kutije i 2 gljive"
  Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 11:52   #1102
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Battle.net u banani. Support je na nuli jer ne mogu obratiti njima zbog glupog authenticator detected

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 12:00   #1103
KorisNick
Banned
Moj komp

Dam se kladit da će igra, već na normal težini biti puno izazovnija i teža za igrat nego dvojka. A to je primarno, a ne nekakvi atributi. Ova igra se igra, zbog nepredvidljivosti što te čeka u nastavku, i na kakve sve protivnike još moraš nabasat. A ne zbog nekakvih dodatnih opcija, gdje ćeš ti glumit aristotela i prodavat veliku pamet. To je ko da mi netko reče da u igrama koje su pucačina, trebam nešto pretjerano razmišljat umjesto naciljat protivnike i izrešetat ih. Možda nekome ne leži ova "jednostavnost", al meni leži, jer ne vidim zašto bih gubio vrijeme na takve stvari. Vrijeme trebam gubit, na protivnike koji su dovoljno izazovni da me ubiju prilikom igranja. A ne da ga gubim, razmišljajući koliko bodova ću stavit u neki atribut ili skill. Ako 3ojka u gameplay-u bude izazovnija od dvojke, onda će položit test. Ako ne bude, onda ću se složit da će bit razočaranje. Al to je jednostavno nemoguće, da su napravili manje zahtjevnu igru u odnosu na onu iz 2000. Te priče kako je nestalo izazova tokom igre, nakon obične bete i to ne možda izvorne već neke koja je puštena ko probni balon za servere je stvarno glupo i komentirat ko nešto vjerodostojno zaključka o igri. Jedino što je ključno za ovu igru, je to da iz acta u act bude sve teža i teža. Da oni "bosovi" na kraju ili tokom svakog acta, budu sve teži za ubit, i da ne bude dovoljno samo korištenje čiste sile već i uključenje moždanih vijuga na koji način bi ih bilo najbolje napast i ubit. Ako su to u blizardu dobro razradili, a pretpostavljam da jesu, onda igra neće razočarat već baš suprotno kad se pređe cijela ostavit će vrlo dobar ako ne i odličan dojam. A dvojku čisto sumnjam da će nadmašit, jer velik broj ljudi ima preogromna očekivanja pa će baš zato ocjene biti manje nego što objektivno igra zaslužuje. Al to je i opemana blizardu, da ubuduće ne radi 10 odgoda ovako tražene i cijenjene igre. Već da šuti i dok proizvod ne bude gotov, ništa ne najavljuje već da kad misle da je "to to" izbace proizvod bez puno taktiziranja i razmišljanja kako će publika odreagirat. Jer ovo je igra, koja će uvijek biti tražena, pa i onda kad ne bude zadovoljila očekivanja fanova i igrača svih uzrasta.
Staro 22.04.2012., 12:28   #1104
Nick7
Premium
Moj komp

KorisNick aka Blizzard Fanboi.... zbog takvih razmisljanja i dobijamo igre kakve dobijamo.
I zbog istih razmisljanja je Blizzard unisito WoW.
Staro 22.04.2012., 12:34   #1105
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Gle, činjenica je da od 20 ljudi, 15 kaze da je LOŠ.

Money, money, money....uvijek ista prica...zalim za 90tima kad su igre bile IGRE. Stari RPGevci ne samo da ce ovo zaobic, nego nikad vise nece nista od Bli$$arda kupit. U njih se ubrajam.

Počelo je Fail is FAIL
http://www.diablo3builds.com/diablo-...-get-it-right/
Staro 22.04.2012., 12:40   #1106
Nick7
Premium
Moj komp

Nazalost, po PRODAJI D3 ce biti itekakav 'hit'....
Ovo s igrama me sve podsjeca na onaj film 'Idiocracy'....
Staro 22.04.2012., 12:46   #1107
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Crazy Shale Pregled postova
Evo da i ja napisem svoje dojmove . Nakon odigranih 15tak sati , 3 lika na maks levelu, podosta magic finda na leoricu , igra mi se jako dopala . Itemi imaju jako puno varijacija statsa , pronac savrseni item sa savrsenim statsima za odredjenog lika je dosta tezak . Sto se tice naspram dvojke gdje si punio atribute po potrebi za odredjene iteme te ostatak atributa u ono sto je ta klasa davala , np barb 135 str za arreat glavu 75 dex za neki wep i ostatak sve u vitaliti , ovo mi se cini super sta je sve na itemima i sta su atributi jako opsirni. Sto se tice skilova u d2 imali smo 2 , 3 razlicita bilda jedan za frenzy babu jedan za bu barba itd , nakon godine dana svi smo imali ultimativni build od svakog pojedinacno i sve se svelo na isto . U 3ci ima dosta varijacija sa kombinacijama spelova i samih runa tako da mislim da nece bit tako skoro nekih buildova koji ce svi nakraju imat , jer ce build ovisit i o playstyleu pojedinca . Vjerujem da ce kasnije nadodat jos tih runa . Te pogotovo kada dodje pvp , arena . Sto se tice grafike zadovoljan sam . Dal je moglo bolje ? Uvjek moze , diablo 2 je vec 12 godina stara igra i grafika je slaba te samim time ima onaj starinski horror stih sad u sebi . Vidli smo samo prvog mini bosa kolko ja znam , tako da neznamo kako izgleda act 3 , 4 te ostatak svijeta . O muzici i zvucnim detaljima necu pricat jer su oni perfektni . Sto se tice tezine normal je napravljen da se vidi svjet i igra , a ne da se mucimo i da odustanemo odma . Zato i jesu nadodali inferno di cemo krv pisat bar se nadam . Jednimo sto mi fali je d2 channal . Ovaj mi je bezveze.

E točno to, svi bruje o raznolikosti biranja skillova i ukucavanja atributa a uopće nije tako. Svaki ozbiljni end gamer nije imao previše izbora s skillovima (kod nekih klasa više kod nekih manje).

Što ja vidim kao razlog whinanja ekipe je sljedeće: Ja se dobro sjećam kad je izašao D2 tamo 2000. igra je bila revolucija. Prvo, imao sam uz to za igrati neke avanturice, trke itd. i onda dođe ovakav RPG, daleko veći od jedinice, skill tree (i onda je ekipa kenjala jer se skillovi ne uče knjigama). Jednostavno osjećaj nečeg novog. I to je taj osjećaj za kojim svi žale. Ali, ljudi, zaboravite na to, stari ste ko i ja i nema tog RPG-a koji će vam opet biti toliko dobar.

Vjerujem da će novim klincima kojima je D3 prvi RPG to bit nešto najbolje što su u životu igrali. Nama koji smo i previše igrica odigrali, ništa više neće pružiti taj osjećaj igranja prvog RPG-a ili MMORPG-a (npr. WoW).

i to je tako, haters gonnna hate, da su vam napravili i D2 s boljom grafikom, vi bi srali.
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 12:49   #1108
KorisNick
Banned
Moj komp

Nisam ja nikakav Bllizard fun, prvo gledam vlastiti džep i korist. Ako ću uz D3 moć provest mjesece i mjesece igranja, a vjerojatno hoću zašto bi tražio nekakve negativnosti u igri koje su uvijek postojale i postojat će, vi kažete money money money, pa kao da su se igre ikada radile zbog nekakve ljubavi prema ljudima i čovječanstvu. Sve igre, uvijek su težile tome da zarade što veću hrpu novaca, i budala je onaj koji misli da to nije tako i da postoji kompanija koja ne gleda na zaradu kao na nešto primarno.
Sad da se vratim malo na te skilove i atribute, da je i ostala ta opcija siguran sam da opet nekima nešto ne bi odgovaralo jer uvijek je to tako. I nije istina da igra ne dobiva na kvaliteti, jer određeni skilovi idu tek od određenog levela. Kao što i atributi, automatski se daju tamo gdje su trenutno potrebniji, i kako su blizardovci sami procijenili da je najbolje. Ok, možda to i nije najpametniji potez, al jel se stvarno ova igra zbog toga, ili zbog samog gameplaya i onoga sadržaja koji igra pruža iz acta u act? Ne znam, meni osobno to nije toliko bitno, i ako je stvarno mnogima to tako i bitno onda neka slobodno odustanu od igre. Meni će čak biti drago, jer barem neće biti gužve na serverima pa ću se moć ko gospodin čovjek ulogirat svaki put bez problema.
Staro 22.04.2012., 12:50   #1109
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
Ljudi prestanite izjavljivat da je igra šarena i "happy" pa daj pogledajte diablo2 sveje isto šareno, poison je zelen struja/led plavi krv crvena bočice mane heltha rej potion itd. golda okolo bilo koji ss d2 sve je šareno žuto od vatre plavo od struje/leda. To nije nikakav argument pa igra mora imati kontrast. Ostalo sve što pišete da nevalja, ok nepaše vam al ovo nema smisla!

nisam nikad dobio dojam da su diablo 1 i 2 "šareni" . Tmurni su ..mračni ...i malo spoooky. Ovo je "šareno", dječje i nimalo spooky. Čak ni mjuza ne može popravit tak neki veseli štih. Pod tim mislim da je d3 "šaren" a ne na boje . Grafika je kod diabla bila zadnja karika u lancu...tako da tu ne obraćam nikakvu pažnju. Pa titan's quest izgleda bolje nego D3 ali je meni to potpuno svejedno.
klem je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 12:55   #1110
Nick7
Premium
Moj komp

Ti kao stvarno da ne vidis sto pises. Pogotovo ovo na kraju.
Dakle, tebi je skroz normalno i prihvatljivo da kad oces igrati single-player mode se moras ulogirati na server, dakle biti spojen ne 'net, i nadati se da slucajno nesto ne stima s njihovim serverima?!
A sto se Blizzarda tice - oni su postigli toliki uspjeh jer su se drzali principa da rade igre koje su igrive, i cilj da ih se igra. To je ono sto je prodavalo njihove igre, i sto ih je toliko izdiglo.
Ali unazad par godina glavni cilj postaje lova...
Dakle, kako pokusati napraviti produkt koji ce se cim vise kupiti, naustrb kvalitete i same igrivosti, prepun kompromisa. No, tebi je to ocito prihvatljivo... uostalom, zato svijet i ide smjerom kojim ide, jer svi gledaju tako.
Profit je majka, i to je to.
Jedino je (barem meni osobno) katastrofalno kad vidim ljude koji to uvelike opravdavaju...
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na