|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
SENCOR 7605 iliti autoradio sa BT i komandama na volanu
Dakle , trazim neki radio za auto, a malo su mi se digli kriteriji, pa bih nesto sa bluetoothom i odvojivim komandama za volan.Stvarno mi se to ne cini tolko komplicirano, ali kod nas bas i nema takvih radija. Nasao sam unit koji bi me zadovoljavao, eto ovaj Problem?Nemaju predstavnistvo u RH, kontaktirao sam ih , peru ruke kazu da postoji predstavnistvo za RH, čuvena AnusMedija drzi njihove proizvode , a oni kakvi jesu imaju 3 njihova radija , 2 ista i jedan razlicit znam zvuci glupo al tak je ![]() Poslao sam mail toj globalnoj stranici Sencora mail, oni su me uputili na taj exvemil , ja sam njih molio da mi oni to prodaju, da bih platio shipping , nisu mi bas odgovorili.Kao da gens dilam, majkemi. Moje pitanje je .. znam da je longshot ali dal netko zna nekoga tko prodaje taj radio , Sencor SCD 7605 je oznaka , ducan ,fizicka osoba, diler , Kerumova sestra bilotko ne biram.. alternativno, nesto slicno?jako bih htio komande na volanu, a nema bas radija s tim.Dobar dio ih ima daljinski , to mi je idiotizam zesci ![]() bitan mi je jos USB , netreba ni imati CD player iako nebi bilo lose..Znaci tocno ko ovaj sa slike, da ima mikrofon jel u kompletu, komande za volan, izgled radija i nije tolko bitan , samo da je funkcionalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jesi nasao sta? I sam trazim slicno, moze proci i taj Sencor ![]() Jel tko zna akvi su ovi Sony-ji MEX serija, bt-3900u, bt-4000u? Vidim da i oni imaju prikljucak za vanjski mikrofon i kontrole na volanu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
ja sam uzeo ovo: http://www.parrot.com/usa/products/b...arrot-asteroid baziran na Androidu, integrirani bluetooth, handsfree radi savrseno, bluetooth streaming sa mobitela radi super, ima integrirani GPS, ali za sada nema nijedne navigacije, ima Google maps samo, moze se spojiti preko moba na net ili ustekati usb hsdpa stick. ima utor za SD i usb, prikljucak za i-xxx ima i prikljucak za komande za volanu, ali za sad nema intrface-a niti za tvornicke niti ista drugo sto bi se na to spojilo, pisu da bi trebalo nesto izaci uskoro...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Al to je prvenstveno navigacija taj papagaj..kak si zadovoljan s njim ? ak se jos nekom svida ovaj Sencor iz naslova, pomozite da dodje u RH. silujte http://www.sencor.com.hr/kontakti mozda se onda odluce napraviti nes..mene su ping pongali taj sencor(iako je covjek stvarno ok) i Harly Devidson onaj, kak se zovu, HArley norman, oni su generalni uvoznici za RH, nikak da mi to naruce, stalno im nes fali, neda im se zbog jednog artikla , ni ak uplatim unaprijed..katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Pa nije, to je prvenstveno hands-free, koji ima media player / usb-sd/, a ima i GPS modul koji trenutno sluzi samo tome da na google maps /ako ga imas spojenog na net/ vidis kuda se vozis ![]() Player i hands free rade izvrsno, ali definitivno ne vrijedi kolko dode kod nas (dobro ja sam ga dobio po malo drugacijoj cijeni, pa ajde)
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |