|
![]() |
#4412 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hamm, veliki si navijač i cijenim te, ali stvarno o nogometu nemaš pojma ![]() Tvrdiš da Bayern i Real igraju dobar nogomet ( i stvarno je tekma bila odlična ), ali stvarno misliš da Barcelona nebi igrala bolji i okomitiji nogomet da im svaki protivnik nije stisnut u svojih 16 metara? I protiv takvih ekipa svejedno imaju 24 udarca na gol, eto, i njima se dogodilo da su bas sve uspjeli zapucati, ali sumnjam da mogu 2 utakmice zaredom zapucati toliko sansi... Svi pricaju o superiornoj obrani Chelsea ( i stvarno su dali svoj maksimum ), ali i protiv takve obrane barca je imala par zicera, precku, stativu itd... Pa o cemu onda pricamo? ![]() Velim, ovo je jalova pobjeda, naravno da se pise i da vrijedi, ali mislim da je chelsea protiv ove indisponirane barce trebao više izvuci, jer ovo im nije ni upola dosta za nou camp... Naravno da im nije drago gubit, i naravno da su bili ljuti na sebe, al ne od nemoci, vec od toga sto su i sa ovih pola gasa mogli demolirati chelsea. Sreca da su dobili njih, jer da su dobili Real ili Bayern morali bi 2 tekme odigrati u punom gasu, a to im je u trenutnom rasporedu nemoguce. Zato je bolje odigrati "rezervnu utakmicu" u gostiima kod Chelsea, jer napominjem, Pep dobro zna da oni nisu momcad koja je u stanju nafilati barcu ako odigra u "trecoj brzini", i tempirati snagu za daleko bitniju utakmicu u subotu, i jos bitniju u utorak na NouCampu. Ne omalovazam pobjedu Chelsea, zasluzeno za trud i trku, ali mislim da su mogli i morali jucer vise izvuci, jer 0-1 na noucampu je isto ko i 0-0...
#4413 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zakaj nemam pojma? Zato kaj ne cijenim barcelonu i njihov stil nogometa? ![]() ![]() ![]() I ne 1:0 nije isto kao 0:0 jer si već izdržali 90min kod barce doma i izašli s 0:0. ![]() Tko kaže da opet neće imati istu taktiku? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4414 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Sa pola gasa smo i ja i ti mogli biti milijarderi al nismo,mogli smo držat firmu veću od Microsofta al nismo,mogli smo letjet u svemir al nismo......al zato seremo po forumima da se sve praši ![]() Drugo....polufinale lige prvaka a da neko igra sa pola gasa? Neznam dal bi se smijao ili se totalno ostavio ove rasprave..... boooozhe Petra!...tup! |
|
![]() |
![]() |
#4415 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Svi koji navijate za čelzi držite fige barci da dobije u subotu jer u protivnom će naiebat prvi koji im dođe po nož, a to je, kud li sreće, čelzi ![]() @burko svaka čast na postu, lijepo napisano. ![]() Guls, ivan i hamm Sad imate tjedan dana pričat o tekmi, kako je čelzi najbolji klub i kako igraju odličan nogomet, kako nema barca lijeka za nih, kako je nema messija, i još sto stvari. Još ima 90 min, a ako čelzi ovo ponovi u španjolskoj onda ćete bit u pravu. Na temelju jedne tekme tako čvrste zaključke donosit je smiješno. + to kaj mrzite barcu vam nije uopće plus, što se nekakve fiktivne objektivnosti tiče. Netko neutralan bi trebao napisat osvrt na ovo, subjektivan dojam nije dobar (hejteri i fanbojevi), ali ako ništa drugo bar se postovi redaju ko ludi ![]()
#4416 |
Premium
|
Dakle, sve to stoji da je polufinale lige prvaka, ali da se ovako nase "znanje" cijeni, mi bi bili treneri. Ipak su to sustavi daleko veći nego što mi svi zajedno možemo zamisliti... Još jednom ću vam objasniti, ako ne shvaćate onda mislim da nije problem u meni ![]() Polufinale naravno da je bitno, ali ne gledaj tako, već od 3 predstojeće utakmice ( računam jučerašnju ) : znači Chelsea u gostima, Clasico, Chelsea doma, ova prva je NEBITNA. Zašto, zato što treneri vrijedni n milijuna eura dobro znaju tempirati snagu, pogotovo u finišu sezona na više fronta. Dobro se zna da Chelsea igra bunker, i da Barca izađe s rezervnom ekipom, oni svejedno nebi igrali prema naprijed, već čekali svoju priliku. Iz takvog nogometa može se zalomiti max 1 gol, pogotovo protiv ekipe ala Barcelona gdje jako malo imaš loptu u nogama uopće. Pep zna da postoji šansa da dobije taj gol, ali ga to ne brine previše jer zna da na NouCampu to može nadoknaditi u prvih 20minuta utakmice, dok će opet igrači svoj maximum dati u 2 tekme ( Klasiko i Chelsea doma ), što je fizički prihvatljivije nego dati maximum u 3 tekme, pošto mu maximum ekipe u gostima kod Chelsea nedaje sigurnost da će zabit dovoljno golova da mogu na NouCampu ladit jaja, jer Chelsea da sa porazom ode na NouCamp onda sumnjam da bi se 90 minuta branio. Barca jednostavno nije išla do kraja, niti je išla na nož, imali su prilika za kojima su žalili, jer su bile odlične šanse, no nisu zabili. Ali znaju da će u punoj snazi imati još više prilika, pogotovo na daleko većem terenu gdje Chelsea neće moći stajati ovako plitko između 2 linije. Zato predviđam da će u Clasicu Barca nadigrati Real, koji se dobrano potrošio kod Bayerna, dok se Barca jučer nije niti pošteno oznojila ( messi od 60'minute trčkara po terenu, iniesta pokoji ulaz u sredinu, alves bez trkova, xavija se vadi van i slicno... ). I onda slijedi uzvrat na NouCampu, gdje ako odigraju svoj maximum, biti će jako teško Chelseau održati prednost... Ako sad ne shvaćate, onda znam da ste osuđeni na Sjever maksimira i doživotno montiranje klima ![]() (bez uvrede navedenima ![]()
#4417 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U subotu je ultimativni valjački derbi...pak bu pola tekme kmečali oko suca i trčkarali za njim žaleći se na ovo ili ono...moram se pod hitno opskrbit kokicama i hladnom pivčugom ![]() Još ako Arsenal natambura krumpiraše dan bu mi ispunjen ![]() Al fakat, živim za dan kad bu neki sudac dobil muda i podjelio hrpu kartona za simuliranje i prigovaranje...ovaj "derbi" odavno to nije i umjesto da se gleda dobar nogomet imamo cirkus na terenu...
#4418 |
našikan pravim haos
|
Isuse bože on nastavlja......ti si car ![]() O dobicima na kladionici 0-1 gol i ulogom kuće gdje nakon toga moš doživotno hladit jaja na Bahamima umjesto izvaljivat po forumu....o tom nebi ni pričal.... EDIT....al ajde,idem se josh malo igrat s tobom Roberto..... Znaš li kolka je zarada winnera u La Liga? Liga - Primera División 1st 3 million€ sa predefined rasporedom prava za tekme jer nema knockout sistema u ligi,ne? Znaš li kolka je zarada winnera prošlogodišnje lige prvaka kao pobjednika bila? Ukupno 51 milion eura,mada 50% čak toga ide na prava finala koja nebi dobili da nisu tamo ušli ![]() Naći,jedan specijalista trener,koji sve zna,čak i rezultat zna(unaprijed),nakon iskustava sa Chelsijem prije 3 godine,te sa Interom prije dvije godine....iako je razlika od nekih cca 25 miliona eura u igri....ide sa pola snage na Chelsea od kojeg je 2009. godine uz isti način igre i njihove obrane trebao ISPAST(da nije bilo onog čudesnog ćelavca)? Možda i ide,al to se ne sviđa upravnom odboru nikako ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 19.04.2012. u 10:39. |
![]() |
![]() |
#4419 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ja umirem od smijeha kad čitam o tome da bude Chelsea popušil na Camp Nou jer je veći teren, i slične debilane...ko da je razlika 50/100m u dužinu i širinu.... razlika u terenima: Stamford Bridge- 110 x 75 yd Camp Nou - 115 × 74 yd neš ti razlike, 5 i kusur metara..... Kvragu, Sunderland ima skoro takve dimenzije terena ja sam za finale Chelsea-Bayern ,da pogledamo malo "poštenog" nogometa... ![]() p.s. šta'š kad je Milan ispao ![]()
#4420 |
Premium
|
@Trouble, Samo cu ti reci, ako ti mislis da klubovi zive od premija za osvajanje Lige Prvaka i Prvenstva, onda mi to sve govori ![]() LP do clasica ![]()
#4421 |
našikan pravim haos
|
Eeeee,da znaš kolko 25 milja znaci klubu koji se cak i Barca zove,te da zbog takvih stvari glave padaju po klubovima kad se ta svotica izgubi.....nebi ovakve stvari valjao ![]() Nije to HNL i Inker Zaprešić ![]() LP i tebi ![]() |
![]() |
![]() |
#4422 | |
Premium
|
Citiraj:
Čelzi će popušit iz mnogo važnijih razloga, prvenstveno zato što nisu dorasli ![]() No, i mene više zanima subotnja tekma. Netko je gore spomenuo lovu kao motiv... no nije to jedini motiv. Malo obratite pažnju na to što u ESP rade od ovog derbija i kako se pumpa atmosfera, kako se Murina brusi skupa sa svojima. Nemojte misliti da Barca nije već mislima bila na toj tekmi, i da nisu bar malo snage ostavili za taj derbi. Siguran sam da nisu igrali s pola gasa, ali bome, nisu ni punim gasom. Stvar je to psihe, nitko nije na to imun ![]() Može gazda kolko god hoće obraćat pažnju samo na lovu, no igrači su ionako predobro plaćeni, a nisu imuni na to što se iz Madrida kese da će im razbit pichku, a još moraju i zaostatak za njima hvatat. A da ne velimo još kako u tom dijelu Španjolske doživljavaju Madrid ![]()
![]() |
#4423 |
Super Moderators
|
Ma vraga, Barca je igrala kao i inače samo kaj su se nafulali ko zadnji musteri ![]()
#4424 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
1:0 je zajeban rezultat, a pogotovo za Barcelonu. Mislim da veličina terena na Nou Campu bar u ovom slučaju ne znači nikaj, jer kako je već BSA rekao, nisu to velike razlike. Isto tak vjerujem da će Chelsea dat gol u toj utakmici, jer obrana Barce mi jučer nije djelovala baš dobro, ni u ono malo prilika koje je Chelsea imao. Da se razumijemo, nisam simpatizer ni jednih ni drugih, ali volim pravdu. Stoga bih volio da Chelsea prođe dalje, čisto radi osvete iz one famozne utakmice 2009. gdje je Barcelonu nadigrao, a zna se kak je završilo i ko je osvojio LP te godine. Nadam se samo da ne bude sudačkog masakra u idućoj tekmi. |
![]() |
![]() |
#4425 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Jesi ti siguran da si ti sinoc gledao Chelsea - Barcelona? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4427 |
Pod naletima kopita zla
|
@masnky..ne igrao sam COD s tobom i pokušavao saznati što je lolwut pošto ne razumijem l33t spiku. ![]() @dean..misliš neće doći do gola i neće ga dati baš kao ni sinoć? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4429 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Razlika u teretunu je dva metra u dužini, i metar u širini. |
|
![]() |
![]() |
#4430 |
Pod naletima kopita zla
|
Ali i dobro su ga izmlatili par puta. ![]() ![]() ![]() Stamford Bridge Field dimensions 103 x 67 m Camp nou Field dimensions 105 × 68 m Izvor..wikipedia. ![]() |
![]() |
![]() |
#4431 |
Guest
|
znači, real daje barci barem jedan u subotu , pobjede reala i barce u utorak i srijedu i "neću morat radit,nego muda ladit,bit će love i za gliser i cheeroke grande" ![]() |
![]() |
#4432 | |
Super Moderators
|
Dobra ![]() Citiraj:
![]() |
#4433 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() @ Hamm Htjedoh te pitat već duže vrijeme - zakaj reklamiraš uloške u sigu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4435 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Uglavnom, ti kao da si gledao neku drugu utakmicu.Razumijem ljubav prema klubu i navijanje, ali cinjenice i statistike su nesto apsolutno drugo. Raduj se do utorka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4437 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#4438 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Hamm, dobar si omjer stavio.. ne bi ni ja bolje smislio.. Mrzim Barcelonu, ali sumnjam da će se chelsea još jednom obranit. X sinoć je bio najrealniji, pa chelsea je trčao u kontru sa 2 igrača. Zabili su gol na barcinu glupost i neviđeno sretno. |
![]() |
![]() |
#4439 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
#4440 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
edit- ali kad se zbroji fino 2x1 kroz cijeli teren dobije se dobra površina. Obrana će morati pokrivati veći dio, ali nadam se da neće biti problema |
|
![]() |
![]() |
|
|