|
![]() |
#4292 | ||
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nego, ko sudi danas? opet neki skandinavac? ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4293 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Naravno da Barca nije nepobjediva, itekako ih s emože dobiti, ali utrpati ovoj Barci pet komada u jednoj tekmi je gotovo nemoguće. Samo ako im svi igrači budu već mislima na subotnjoj tekmi i da kiksaju svi totalno. Mogli bi odlutati na subotu, ali neće to prouzročiti pet komada u njihovoj mreži. ne znam ni sam kad im je netko pet komada utrpao. Za tako nešto treba biti jaaako učinkovit u napadu i spreman na opake kontre, a to Čelzi nije.
![]() |
#4294 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Dobro jel mi zbilja moraš uništiti večer? ![]() Realno je da će Barca dobiti, i to s pola snage, no nekako se nadam da će Čelzi zabiti prvi gol, samo zbog utakmice. Živo me boli tko će proći dalje ![]()
#4295 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#4296 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I meni je svejedno, nek bude dobra tekma, pa nek Čelzi da i prva tri gola ![]() Iskreno bih volio da Bayern osvoji LP.
![]() |
#4297 | |
Hejter
|
Citiraj:
Večeras bi baš neki X mogao biti, 0-0 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4298 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Roben trebao dobit crveni? Heehehee.. da bio je to dzon, ali dzon na loptu. Čisti žuti. Isto tako mi se čini da se marcelo okliznuo prije onog starta i da nije bilo baš toliko brutalno.. i to je ok žuti. Dalje, chelsea večeras neće izgubit!! Šta je vama, pa ovo je polufinale lige prvaka.. štoviše bit će zanimljiva borba sa 60/40 sansom u Londonu za chelsea. |
![]() |
![]() |
#4300 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() Da ne ispadnem pizda veća od one koje jesam i cjepidlaka veća od one koja jesam, sudjenje jučer gospodina Weba je bilo ok, tenzije na terenu su bile medju igračima, ali završilo je dobro. I Bayern zasluženo nosi gol viška u Madrid. Da je Ivica ušao, nosili bi i dva možda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4301 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ha gle, ako te džon pogodi u koljeno, ajde, može biti boli, ali baš da bi bio ozbiljno ozlijeđen... jedino da je taj džon namjeran i usmjeren direktno u koljeno, a ne u loptu. I to mora biti udarac u koljeno sa strane gdje onda dolaze ligamenti u opasnost, ali to onda više nije nogomet već kyokushinkai ![]() meni je uvijek nadrapala stajna noga, ali ovi dueli gdje smo bili ko baletani u zraku nikad nisu završili tragično za nikoga...
#4302 |
Into my head it goes
|
Usporedjujes kruske i jabuke...nije isto postaviti djon na loptu ili uletiti djonom u koljeno ![]() ![]() edit: gol za 1:0,da li je igrac utjecao na igru i kao takav bio u zaledju ili je sve regularno ? Bas me zanima,mozda bude danas oko sokolovo pa da razjasni ![]() ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 18.04.2012. u 12:13. |
![]() |
![]() |
#4304 |
Premium
|
Mislim da nije, jer nije loptu dirao ( vec je štrajfala Pepea ), isto tako nije ometao golmana vec se micao u stranu, a i da se netko buni ako je bio offside, onda je realno rec da je trebao biti i penal posto se lopta od ruke odbila do riberya... Al naravno da se Real zali na sve, a sudac je vise nego ocito navlacio za njih...
#4306 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Igrač nije dirao loptu, ali nije ni smetao golmanu.. pa nije na to zaleđe reagirao ni Iker ni cijeli Real..obično svi potrce na sudca.. Real je bio sramotno loš za svoju kvalitetu i izgubio bi ovako ili onako.. |
![]() |
![]() |
#4307 |
Premium
|
#4308 |
Into my head it goes
|
#4309 |
Premium
|
Ometanje golmana nije ometanje njegovog pogleda, već isključivo ometanje fizičkog pristupa golmanu lopti ( znači građenje i slično, učestala pojava kod kornera ). Da ga je lopta dirala, bio bi offside, a ovako pošto ju je Pepe dirao, nema govora o offsideu
#4310 |
Into my head it goes
|
#4311 |
Premium
|
Ne, sto znaci da se svi igraci moraju maknuti da on jasno vidi loptu? Ometanje golmana je iskljucivo fizicki kontakt sa golmanom, znaci dodirivanje ( koliko god ovo gay zvucalo ![]()
#4312 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 18.04.2012. u 13:55. |
![]() |
![]() |
#4313 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Predviđeni sastavi http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...56217999_n.jpg Možda Robi opet iznenadi potpuno edit al mogla bi bit i ovakva postava barce http://i41.tinypic.com/ehyro2.jpg |
![]() |
![]() |
#4314 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Rekao bi da se da složiti drugačije postava chelsea ali neću nikaj jambrati jer je do sada roberto fakat odradio super posao. Od uništenog chelsea s nikakvom igrom do čvrstog chelsea s ružnom igrom. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4315 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da je sudac čemu-svakom valjaču odmah po žuti i mir, ako se buni još jedan i pa-pa ![]() Ko bu to gledal večeras a ne volim ni jedne ni druge? ![]() ![]() A u subotu ista pjesma... ![]()
#4316 |
Pod naletima kopita zla
|
U subotu treba uzeti makar pet litri pive i tonu kokica! ![]() ![]() Jedva čekam večeras. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4317 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#4318 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#4319 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Pa gledal bum jer nema ništa pametnije a i zanimljivo je gledat glumatanje i leptiranje pred sudcem ![]() Baš me zanima ko bu prvi zaurlal i pal...Messi ili Drogba ![]()
![]() |
#4320 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Prekršaj Robbena : opasna igra - žuti karton. Marcelo : prekršaj s leđa - žuti karton. "Namjerno ili nenamjerno" ako ćemo tako svi su fauli namjerno, jedino ako imaš tikove pa se brecneš na igrača ![]() Uostalom, tko igra nogomet zna da, ako te netko odvali namjerno boli isto i kao slučajno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|