|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Problemi sa kontaktima nakon updatea na ICS
My contacts, ali sad se dogadja problem da recimo upisem neki novi kontakt na mobitelu on mi nigdje nije vidljiv, znači nema ga na mobitelu ni na google.com/contacts pa me zanima kud je kontakt nestao i zasto ga nigdje nema? -->
Hvala i LP Evo opet igre bez granica sa kontaktima na mom Sensationu.
Uglavnom, zadnji put sam na google.com/contacts fino sredio kontakte, napravio grupu "Sensation" i unutra sam imao cca 120 kontakta. Na mobu mi je fino bilo slozeno da mi prikazuje kontakte sa googla i sve je normalno radilo, sinkronizacija sve 5. Ali od kad sam napravio update na ICS nesto nije u redu. Primjećujem da neke kotakte nemam pa sam to malo provjerio. Uglavnom na google.com/contats imam dvije stavke: My contact i tu sad vec ima 145 kontakta i grupa "Sensation" u kojoj je jos uvijek 120 kontakta. Trenutno mi je na mobitelu složeno da mi phonebook prokazuje kontakte sa googla -->My contacts, ali sad se dogadja problem da recimo upisem neki novi kontakt na mobitelu on mi nigdje nije vidljiv, znači nema ga na mobitelu ni na google.com/contacts pa me zanima kud je kontakt nestao i zasto ga nigdje nema? Hvala i LP |
![]() |
![]() |
#662 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Vjerovatno taj kontakt stavi na SIM? To je jedino logicno objasnjenje |
![]() |
![]() |
#663 |
Premium
|
Kazem, to su igre bez granica ![]() Znači ne, mob ne sprema kontakte na sim, ne sprema ih na mob, jer to vidim po tome da kad stavim da prikazuje kontakte sa SIM-a opet ne vidim te kontakte, a u "phone" nema nema ni jednog kontakta. Znači nije na simu a ni na telefonu. Ali onda odem u Contact2Sim Pro i tamo i tamo imam kao pod HTC sensation te sve brojeve, i tko tu sad koga yebe? |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako povećati trajanje baterije na One X za 10-20%? Vrlo jednostavno. Neki m**laz iz HTC-a je aplikaciju NvCPLSvc.apk za upravljanje potrošnjom bacio u krivi folder. Sve što trebate je da je prebacite iz foldera system/bin u system/app. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1597227
#666 | |
Premium
|
Citiraj:
Naravno uvijek težimo boljem, novijem pa tako i ICS-u, očito se radi o nekom bugu, kao i ono sa ne prikazivanjem slika kontakta u aplikacijma za poruke. Ima netko mozda sličan problem ili jos bolje rjesenje problema? |
|
![]() |
![]() |
#668 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Jel ti je svugdje postavljeno na HR? Mislim da je do rječnika problem. Ako pišeš engleski jel onda podvrtava? |
|
![]() |
![]() |
#669 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
sad uvijek dodajem kontakte na google.com/contacts tako da se instant pojave na mobu sve ostalo = igranje sa zivcima iako odnedavno neke verzije ROMova ne znaju prepoznati razne contact grupe sa google.com pa to sve fino zbuksaju u jedno fascinantno da mogu utrpat 4 jezgre u mob ali ne i poraditi na softveru da jednostavno ima smisla i radi bez problema. |
|
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
|
A gle, meni je do updatea na ICS sve fino radilo i stvarno sam bio prezadovoljan, s tim da sve kontakte unosim preko moba. Ali kažem, ovo moje je lagani SF. Uglavnom, pomislio sam da nesto nije u redu sa stock "phonebook-om" pa sam probao GO Contacts EX, fino ja to instaliram i slozim da mi prikazuje samo google kontakte i gle čuda, u njemu vidim sve kontakte, znači i one koje sam unio nakon updatena na ICS. Nebudilijen odem ja na google.com/contacts da vidim jel su se i tamo pojavili, a tamo ih nema ![]() Znači istalirao sam taj GO contacts i on mi je povukao contakte sa googla, a ti pojedini kotakti uopce nisu tamo ![]() Sad se pitam di su opće ti fantomski kontakti, ali ne mogu skuzit di su, pa ako netko ima ideju neka slobodno napise. EDIT: sad sam skuzio da nakonon update-a na ICS, odem na neki kontakt koji nije povezan sa ničim (fcbk, skype...) nemam opciju da ga povežem sa googleom (iako on je vec tamo na google.com/contacts), dok ovi koju su povezani sa fcbk/skype oni imaju opciju da su spojeni sa googlom. Ali da, danas uguraju 4 jezgre u mob, a nisu u stanju slozit da sve funcionira. Kuzim, lakse ce 4 jezgre prodat mob neko činjenica da sve sljaka kako treba ![]() Zadnje izmijenjeno od: srale7. 16.04.2012. u 23:29. |
![]() |
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Upravo je zato fascinantno kako su se Androidi razmnožili po tržištu i da više skoro ne možeš kupiti mobitel a da nije Android ![]() Dobro, ovo tvoje spada u domenu čačkanja, ali kad vidim koliko stvari ne radi out of the box , a za koje ni ne izdaju patch, loše loše ![]() Kad se samo sjetim kakve su se stvari prigovarale Symbianu...a na kakvim je on krampovima od single core procesora radio uredno ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
srale7: kad unosiš kontakt, pod koji account ga stavljaš? Probaj pod ovo zadnje što ti ponudi, znači google račun, ne pod Phone. Ja sam imao sličnih problema na verziji 2.2.2, kad mi je kontakte trpao u Other Contacts na Gmailu i onda nisu bili vidljivi na telefonu. |
![]() |
![]() |
#673 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
A naravno da su se razmnozili kad ga mozes staviti na bilo sto. |
|
![]() |
![]() |
#674 | |
Premium
|
Citiraj:
U stock Phonebook aplikaciji bi trebao nove kontakte spremati tamo od kud ih imas prikazane. Znači ako mi prikazuje sa googla onda bi ih trebao spremati na google, ako iz Phonea onda u phone, ako prikazuje sa SIM-a onda bi trebao spremati na SIM. Pokusao sam sa GO Contact EX i tamo me pita di želim da spremim i odaberem google ali taj kontakt se ne pojavljuje na google. Priliko sinkronizacije telefona sa google accountom sinhrozinira mi calendar i mailove, ali kod contakata mi kaze da je sinkronizacija doživjela problem i da ce se vratiti brzo ![]() Izgleda da je neki problem u toj vezi mob->google acc |
|
![]() |
![]() |
#677 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Baš me za taj preko njuškala zanima..Lik prodaje kupljenog u VIP-u. A sad trta me bacit 3700 ak je zaključan,makar sam pročitao na bug-u da je netko kupio i da je otključan(isto iz vip-a). |
![]() |
![]() |
#680 |
Premium
|
Neka ga posudi za probu od nekog tko ima iP4(S) jer su to jedini mobiteli koji imaju microSIM.
#681 |
49%winner
|
Ili u krajnju ruku ako mu je u interesu prodati mob neka makar kupi bonbon sim karticu za tih 10-20kn i isjecka je. Za te pare koliko traži bi se na trepavice postavio da kupcu ponudim potrebne informacije
![]() |
#682 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Evo mrcine X-a u testu kamere vs. ostali >> http://www.phonearena.com/reviews/Ca...hone-4S_id3006 Inače, nije baš dobro prošao, kome se ne da čitati evo samo zaključak: Citiraj:
Za te pare i s obzirom da je zadnji izašao, očekivao bi da je top u svemu, nešto kao što je bio SGS2. |
|
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
|
Polako počinju isplivavati na vidjelo mane One X-a. Fotić loš u odnosu na cijenu i klasu uređaja, žestoko cuclanje baterije jer je apk stavljena u krivi folder,... Samo još čekam prašinu pod ekranom (kao kod Sensationa).
#684 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Takodjer su se ljudi zalili po netu i na nekvalitetno kuciste (u gornjem dijelu telefona) koje skripi/krcka na dodir, ima cak i par videa toga na youtube. Mozda su to samo problemi prve serije ali opet, nedopustivo za tu klasu telefona. Sve u svemu izgleda da se htc malo previse pozurio s izbacivanjem novih modela, to je sve trebalo jos ispolirat, a ne samo nabijat hardver. |
![]() |
![]() |
#686 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Baš me zanima kakav je zvučnik. Na Sensation-u to baš i nije bila vrlina.
#687 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
HTC nikad nije imao dobre kamere na svojim uređajima, nije to ni sad trebalo očekivati. No opet, preloša kamera. Nije da je to nabitnija stvar na mobu, ali za te pare, morala je biti puno bolja...
#688 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nije uopće prelosa kamera. Kamera je sasvim ok. To su tolike nijanse upitanju da je smiješno reći da nesto valja a nesto ne. Najbitnije je da su slike u mraku bolje nego prije, slikanje po danu nikada nije bio problem. Jedini problem ovom mobu bi mogla biti prašina ispod ekrana.. |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
|
Ako svemu navedenome pribrojimo da je One S bolji u nekim testovima, One X počinje biti lagani fail. Što se tiče fotki. Ok, one nisu primarna funkcija moba, ne možeš dopustiti da novog high end uređaja odere u kvaliteti fotki mob koji je na tržištu već skoro godinu i pol dana (SGS2).
#690 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ti testovi nemaju veze sa vezom. Previse subjektivnosti i sranja.. One x kamera je revolucija u mobilnom svijetu zbog: Lens f/2.0 dok svi ostali mobovi imaju f/2.4 sto ce reci 40% jasnije fotografije u mraku i mracnim prostorima, jasnije jace boje, kontrasi... Super brzo okidanje slike 0.7 sek Super brzi autofocus 0.2 sek za kristalne slike u pokretu Istovremeno snimanje videa i okidanje slika. Burst mod okidanje 4 slike u sek Hardverski kamera opravdava sva ocekivanja i vrh je vrhova trenutno. E sada softwer je taj koji cini razliku i mogu reci, meni osobno, sony bravia engine je vrh i nedostizan za sve!! "HTC raise the bar for camera phones" i tocka!! EDIT: ma daj ljudi, pa jel vi imate oci: evo ukrao sam 2 slike sa ovog testa gore pa sami recite koja slika je ljepsa.. HTC One X zadnje mjesto u testu.. http://imageshack.us/photo/my-images...xexposure.jpg/ Nokia N8 i samsung s2 ista slika najbolji u testu http://imageshack.us/photo/my-images...xysiiexpo.jpg/ Gdje su oblaci na nokiji i samsungu, zice?? Fali pola drveta.. Mogu se samo smijat ovakvim testovima! ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 18.04.2012. u 15:59. |
![]() |
![]() |
|
|