|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
heh da... nisam ni ja siguran ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Znaš kako kaže ona stara...Sreća prati hrabre! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Registered User
|
hm, imam jos jednu maticnu staru ko i moja, a mozda i stariju. Samo bi mi bila losa zamjena jer nemam na toj dovoljno PCI utora tako da me ipak strah bit hrabar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
partibrejker
|
Vidim da si se jako potrudio da flešaš bios - a lijepo sam ti rekao na početku da nećeš ništa dobiti s time (95% sam siguran) Jesi razmišljao ovako: Ma bolje ja da uvalim ovu kantu nekome preko oglasnika i izbvučem neku paru - i s tom parom (+još nekaj) kupim ovdje na forumu dobru konfiguraciju -> bolje to nego da sad flešaš krivo i ode sve u q-rac! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
|
Nisam bas tako razmisljo jer cu vjerojatno ovo ljeto kupit novu kantu, ustvari bit će zvjerka ![]() A s ovim flashanjem mislim da cu se ipak strpit do tada ![]() A mozda cu sad u međuvremenu flashat ovu drugu ploču sto je imam negdje na ormaru ![]() ![]() e da, hvala na trudu, strpljenju i dobroj volji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
partibrejker
|
Stvar je u tome da u vrijeme kad su te matične napravljene nitko nije razmišljao o flešanju (kao danas) - zato je bilo tako teško naći taj "novi" bios (kojeg nije bilo na službenim stranicama) Moj savjet ti je - da uopće ne pokušavaš flešat na tim starudijama - jer na svim ovim novim MB flešanje je mačji kašalj (čak i za poćetnike) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|