|
![]() |
#2942 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
baš sat i pol surfanja.. sve ukupno mi na mobitelu ekran bude upaljen 11h surfanja preko 2g 7h non stop i preko wifija 3h koristim original 2.3.6 s andreno updejtom za grafu... baterija mi tako izdrži oko 30h ... neidem na youtube, osvjetljenje na 25%
![]() |
#2944 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Dva pitanjca; Sjećam se da sam na oriđiđi tele2 romu imao negdje opciju da odredim gdje se instaliraju aplikacije; telefon - sd card - neka telefon odluči. Pošto sam stavio 2.3.6 s njemačkog sajta s prošle stranice, toga više nema. Jel toga više nema u 2.3.6 ili ja mulac nemrem nać. I drugo; preporuka nekog task killera.
![]() |
#2945 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Šta od aplikacija imate za štednju baterije? Ja imam Advanced task killer za ubijanje aplikacija Go Power Masters - za odabir moda štednje baterije Go Task manager - slično kao Task killer Što vi preporučujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 | |
Registered User
|
Citiraj:
U VEZI STEDNJE BATERIJE, nekoristim nijedan orogram, to i nepomaze bas, sam mob drzim na 2g, ekran na 25%, iskljucim wifi i gps kad mi netreba i baterija mi uz tesko koristenje izdrži 30h od tog surfanja netom preko 2g ili wifia 11h koliko je i ekran upaljen... od ovog surfanja je 6h na poslu jer imam dosadno radno mjesto
![]() |
![]() |
#2948 |
Registered User
|
nemogu dat link preko huwia sam, imas na bug forumu u prvom postu link svih romova pa i originalnog tele2, instaliraš ga preko cwm al ides restore, ali meni nikaad nije htio radit, instalira ga pa na bootanju me vrati u recovery kao neka greska nesto mu fali
![]() |
#2951 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Kako promjenit ikonicu pod porukama od [Me:] znaci, moja slika, uspio sam nekako na fundowski 3.0 al prekjucer sam stavio 4.0 (koji je odlican btw) al da me jebes nemrem si stavit sliku. Pod status, My phone number mi je Unknown, ako to pomogne za rjesenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2952 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2954 | |
Registered User
|
Citiraj:
može. poveži bluetoothom, mislim da ima nešto i u huawei suite. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Registered User
|
Mene muci touch, od prvog dana kad je kupljen kao da ima neke mrtve tocke na ekranu koje ne reagiraju na dodir.. I stvar postaje sve gora, pocinje i blesirat, kad stisnem jedan dio ekrana on registrira sasvim dugi dio koji nije ni blizu. Slat ga na popravak preko tele2 (garancija) mi ne dolazi u obzir jer bi ga cekao 2 do 3 tjedna, katastrofa!! u osijeku nema servisa koji moze tako nesto popravit, a da ga osobno nosim u zg i idem po njega izaslo bi me kao jos jedan takav mobitel.. ima neko neku ideju? postaje neupotrebljiv |
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 |
Registered User
|
@Fat ide s usb-om, imas program PDAnet, instaliras to prvo na komp pa zatim na mob i onda radis usb-tethering. program radi savrseno i jednostavan je za koristenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2961 | |
Registered User
|
Citiraj:
ne treba PDAnet, postavke-bežično povezivanje-dijeljenje i mobilna žarišta-dijeljenje usb-om. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2962 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@ Fundowsky Snimio sam tvoj 4.0 ROM i radi kao san ![]() Do sada sam imao sve serijala, ovo je brutalna razlika, mob sada "leti"... Samo me interesira još koji program je najbolji za backup svega? I postoji li koji market da ima sve đabe(može i na PM)? ![]() hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2963 |
Registered User
|
za backup koristim sig. disk (all backup) ili huawei suite preko kompa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2964 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2965 | |
JDM
|
Citiraj:
Naruci touch digitizer sa ebaya i zamjeni ga sam, nije to sveto pismo, a kosta nekih 16tak dolara mislim, jedino sto ces morati sacekat da dodje 2-3 tjedna... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2966 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
kako napraviti root na Huawei u8650 2.3.3
Pozdrav Ne mogu da napravim root na Huawei u8650 2.3.3 Jednostavno nece...trazio sam po netu ...kopiram datoteku na SD karticu drzim plus tipku za gasenje bla bla onda tamo izaberem da instaliram to i napise gresku :/ Tel je kupljen u Tele2 (ako to mozda ima neke veze) Zadnje izmijenjeno od: dejo_vu. 16.04.2012. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2967 |
Registered User
|
Jel zna netko program kojim mi preko usb-a mobitel može poslužit kao web kamera. na symbianu sam imo epocam i radilo je savršeno a na androidu nemogu naći ništa slično |
![]() |
![]() |
![]() |
#2968 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Prekelji .apk, odnosno izbriši defaultnu tipkovnicu, prekelji na isto mjesto bijelu tipkovnicu. Stavi permissione na -rw-r-r u Root Exploreru. Restartaj u CWM recovery, obriši dalvik cache i restartaj mob. Trebalo bi radit... E sad ne znam jel ta bijela tipkovnica ima pripadajući .odex file, ako ima prekelji i njega isto, bitno je samo da obrišeš dalvik prije slijedećeg restarta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2969 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.google.hr/search?ix=aca&s...hone+as+webcam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
Registered User
|
Kupiio sam prije par dana u8650, odmah u startu problemi, zaključan je na tele 2 mrežu, a želim koristiti tomato, no ako ga odkodiram gubim garanciju, a fakat mi je slab signal i wi fi i ovaj osnovni, sve je na jednoj liniji, nisam ga uspio spojit ni sa računalom, da može neki link ili stranica na kojoj stoje uputstva znači samo za spajanje na neki pc software da mogu upisivat kontakte u imenik i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|