|
![]() |
#1741 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1742 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Zasad nema pomoći, ali možda uskoro: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=20692 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1743 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1744 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
frendica mi je dobila iphone četvorku na kojoj je 5.0.1 OS i njemu pripadajuci baseband... zanima me jel je moguce na četvorku stavit ipadov baseband (6.15.00) i unlockat ga ultrasn0wom? također, da li ima kakvih posljedica i moram li na nešto paziti prilikom tog procesa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pozdrav forumasi ![]() Imam sitni problem s iphone uredjajem (3gs 32gb) zakljucan je za bh kartice a nemam neku odgovarajucu kartu da pokrenem uredjaj da bi provjerio koja je softwerska verzija instalirana (znam da je mob. iz 2009god i da je vracen na fabricke postavke) a soft. verzija mi je potrebna da bi znao koju aplikaciju da skidam i rijesavam problem? sad kako da saznam verziju soft. ? (pokusavao sam s kombinacijom ( *3001#12345#* ) I koji je najbolji nacin/program za skidanje svih blokada znaci da mogu normalno koristiti uredjaj s svojim operaterom ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ako zelis znati koja ti je bverzija instalirana, skini si TinyUmbrella i povezi telefon,ispisati ce ti sve informacije. Aktivirati mobitel mozes na dva nacina: 1. Ubaciti original karticu i aktivirati puter wifija (v 5.X) ili itunes-a (sve verzije) 2. Hacktivirati uredjaj redsnowom ili snowbreezeom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Premium
|
Skinuo i uredno instalirao tinyUmbrella program ali mi u polju firmware-a ostavi prazno polje ? (da se popravim pokaze firmware 5.1 s novijom verzijom tinyumbrelle ) baseband kaze da je: 05.16.05-6.4_M3S2 Znci prva opcija odnosno originalna kartica i aktivacija mi nije neka opcija ? A za hacktivaciju redsnowom moze li mi neko postaviti neki link s jasnim uputama ![]() I iPadov BB ? sto bi to znacilo, ako imate par minuta da mi to pojasnite ![]() mm odradjen je redsnow uredjaj upaljen jedino sto sad nemam signala, odnosno mreze? i sad saki put kad upalim uredjaj trebam preko redsnowa upaliti ? Zadnje izmijenjeno od: nino. 26.03.2012. u 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Premium
|
Koju verziju sw-a imas? Sto se paljenja gasenja tice,probaj pa vidi. Ipad ov baseband se ubacuje u telefon da bi se mogao otkljucati. Ali moras imati na umu da ti u 99.9% slucajeva vise nece raditi GPS ,tj navigacija. Ipadov baseband se ubacuje tako da u redsnowu stavis kvacicu na INSTALL IPAD BASEBAND prilikom jailbreaka. NAkon toga treba u Cydiji pronaci Ultrasn0w i instalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Premium
|
Da li moram cijeli proces jailbreaka ponoviti ili mogu samo nabaciti baseband ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Premium
|
upravo sam u procesu instaliranja i pad basebanda ali mi traje sat vremena s ovom porukom please be patient, da li je to normalno ili ima neki problem ? ![]() Ok, ispravka prvi put je problem bila spora internet konekcija. Uspjesno je odradjen iPad baseband i instaliran ultrasnow ali o nike rijesilo problem s prijemom mreze. Postoji li jos neka opcija? (mada da napomenem da sam u roamingu s karticom) Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 16.04.2012. u 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Premium
|
Imam Firmware verziju: 5.1 baseband verzija : 05.16.05-6.4_M3S2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1761 |
Premium
|
Taj podatak ipada s 5icom sam dobio na racunaru prek tiny umbrele, dok na mob. Kaze da je 06.15.00 ? Da li mob. Laze il umbrela |
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Pozdrav svima, malo sam ispao iz "štosa", zanima me koji su zadnji basebandi unlockabilni? (pretpostavljam da se većina unlockova danas radi sa geveyem) sa kojim firmwareima se dobije taj baseband? hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Premium
|
Trenutno sam uspio downgradeowati softwer na 3gs s tim da mi je na kraju procesa izbacio error 1015 što mi je google rekao da je normalno ? i sad imam problem taj da ne mogu izbaciti uređaj iz DFU moda ? Šta mi je činiti. Downgradeowao sam na 4.3.3 Pokušawao sam ga izbaciti s tiny umbrellom ali ne pomaže: -sending exit recowery request to 11149119 i tako stoji u nedogled -isto i sa fix recowery izbaci poruku allow dewice to reboot i nista se ne desawa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
pozdrav!! imam iphone 3gs ios 5.0.1,,a baseband 05.16.05,,i imam problem sa signalom,,tj ako se mobitel ugasi kod ponovnog paljenja mi ne oćita karticu,..piše traženje i nakon par minuta piše nema usluge,,,,zatim moram par puta napraviti reset da mi opet očita karticu,,,dali zna neko u ćemu je problem,,mob imam odnedavno i prošlom vlasniku je radil s t-mobile karticom a meni sad s bonbon karticom ne radi,,tj malo radi malo ne.....molim pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Registered User
|
probal sam nekoliko puta i ne pomaže,,ima koji drugi naćin da proradi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Premium
|
Trenutno sam uspio downgradeowati softwer na 3gs s tim da mi je na kraju procesa izbacio error 1015 što mi je google rekao da je normalno ? i sad imam problem taj da ne mogu izbaciti uređaj iz DFU moda ? Šta mi je činiti. Downgradeowao sam na 4.3.3 Pokušawao sam ga izbaciti s tiny umbrellom ali ne pomaže: -sending exit recowery request to 11149119 i tako stoji u nedogled -isto i sa fix recowery izbaci poruku allow dewice to reboot i nista se ne desawa ![]() Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 15.04.2012. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Prvo probaj bilo koju drugu sim karticu (bonbon ili tmobile) ubacit u iPhone i provjeri da li se ista stvar događa. Ako ne, znači da ti je kartica ili oštećena ili se čip izgrebao ili nešto slično. U slučaju da se ista stvar ponavlja i s drugom karticom onda je to malo kompliciranije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|